30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ahh canım benim benimde dualarım seninle.
Bende senin çok mutlu olmanı isterim.
Evet iç sesini dinle canım. O meleklerinin yönlendirmeleridir.
Seninle iç sesin vasıtasıyla konuşuyorlar.
Bende seni seviyorum canımm...

Ben çıktım canım banyodan. ojelerimi tazelicem şimdi.
Anneme diyorum ki annee biz arkadşaımla banyoya giriyoruz.
Kim o telefonunmu diyor :)
yok dedim internetten arkadaş.

banyoya eş zamanlı girip eş zamanlı çıkmışız banyodan. yatıyorum ben,iyi geceler...

Son düzenleme:
kızlar nerden aldınız ısırgan suyunu, marka model alabilir miyim? ve nasıl kullanıyorsunuz, değişimler nelerdir... hani olduk olmadık yerlerde karın ağrısı gibi...

Lahesis, bugün üçüncü gün oldu. Sabah içtim gelirken, şunu fark ettim. Afedersin tuvalete gitme ihtiyacın oluyor. Okudum az önce de zaten "idrar söktürücü" özelliği de varmış.

Herkese günaydın bu arada, hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Demek ki ben senden beter durumdayım. Burnumu kapattığım halde öğürdüm.
Gerisini sen hesap et.
Ben biraz da psikolojik olarak iğrendiriyorum kendimi sanırım.

bende kötü olamassın burnunu kapatman yetmezkii

bir kaç dakıka agzından nefes alıp verıceksın

içtigin zaman hemen burnundan nefes almıcaksın

valla ben kbb bıle muane olamam agzıma spatula degdıremem kokuyu duyugum anda giderim

kokulara karşı alerjık astımım var benım bıde düşün

( dedıklerımı yap sen nefesini tut iç bir kaç dakıka burnundan soluma agzından nefes al ver ))

kızlar nerden aldınız ısırgan suyunu, marka model alabilir miyim? ve nasıl kullanıyorsunuz, değişimler nelerdir... hani olduk olmadık yerlerde karın ağrısı gibi...

selam tatlım valla markasını bende hatırlamıyrum macıtefendıydı galıba ama camdı şişesi :))

şimdi ben adetıme yakın içtim ama 2.5 ay reglı oldum kanımd çoktuya hepsi gitti ama ben sabah,öglen ,akşam içtim

sen sabah akşam iç derim yada günde bir kere iç derim ben 10 dk da biir ped degiştiriyodum o derece yanı

hatta dr.gittigimde dedıkı kız senın için cam gbiya naptın dedı şok oldu ılk defa böle bişey gördüm ddeedi

ben abarttım biraz yanı yemeklerden önce günde 3 kere zorladı benı gülümsun kaç gündür içiyor bak hala sökülmedı mesela ben olsam reglıme 1 hafta kala başlarım lahasis

hayırdır bebişim ne oldu neden canın sıkkın hayatımmm ?

evetya dün haberlerde gördüm bucaydı sanırım sel geldıya oraya abbowwwwwww şaşkınım burdada ıkı gündür yagmur yok ama hava kapalı

yaf bacım bi git alasenya bunamı kırıldın ? keşke her kırgınlık böle tatlı olsa canımıniçiya nazlı senıııııııııııııı

ben sana bişi diyimmi bu adam şark görevini yapsınd öle gelsın senı alsın

valla anen senı vermez dıyım ben sana :)))

benım annemde ablamı verdıgı zaman baaşladıııııııııııı 2 yıllllll geldı hafta sonları hep bızde kaldı 2 gün alışamadı bebegı olunca birde yaramazdı

şimdi annem dıyokı hadıya evne ne zaman gidiyosun sen dıyo hahahah alışıyorar tatlımya

kitabı geldı aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…