30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evettt etkısı varrrr iltihapları atıyosun bu arada zaten ufak büyük wc ıhtıyacınla bırde kanama yoluyla atıcaksın bişekılde mıkropları

herkeze hayırlı cumalarrrrrr

istekleriniz dilekleriniz,muradlarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh

amin

offffffff saçlarım konuusnda kararsızımmm

saçla ilgili çok yazdım konularımda vardır belkıde okumuşsunuzdur gecen sene 40 renk yaptın resmenya

çıt çıtlarımı kaynaga çevırdım1 ay kullandım kaynaktan sıkıldım geri çıt çıta çevirdim platınler

ne yaparsam yapayım platinden vazgeeçemıyorum ben en son kısacık kestırdım saçlarımı katlı küt gibi .........rekorumu kırdım tam 8 ayddır boyatmıyorum ama önlerımde tek tük beyaz çıktı sinir oldumyaaaaaaaaaaa

şimdi kuaföre gidiyorum uçlarım platınde diplerimi karrsızım.......

sizce diplerimi kendı rengimmi byasam ( ketane ) uçlarda sarılarım kalsın

yoksa diplerden gene sapsarımı yapsammm

Aynen ben de... Mandal tutamam ağzımda, yarım sakız çiğnerim çok çiğneyemem midem bulanır.
Geçen gün portakal yerken öğürdüm hesap et!

Aynen ben de... Mandal tutamam ağzımda, yarım sakız çiğnerim çok çiğneyemem midem bulanır.
Geçen gün portakal yerken öğürdüm hesap et!

ben portakalı yıyemıyoum

kuzenım sakız hastasıdır yatana kadar çiğner o derece bazen o çiğnerken canı istiyor atıyorum agzına öksürmeye ögürmeye başlıyorum dıyokı bana sakız çiğnerken bogulan tek insan sen olucaksın kızım çıkar agzındn şunu

ahahhahahah tek degılmışım ben yeppaaaaaa biene daha buldum bende

bacımya yarım saate çıkıcam evden kızlarda yok herkez fikrini sölesin

diplerimi kestanemiii sarımı yapayım ??( bıızmkısı sapsarı yapma dıyor hatta ben sarı yaparım dıyede kuföre yolladı benı :)

Bugün ISIRGAN SUYUnu içerken öyle yaptım zaten. Ağzımdan nefes aldım. Çok matraktım.

canım bence dipleri kopkoyu değilde açık bal rengine filan boyat harika olucaktır ayyy nedir bu çıt çıt kaynak tan çektiğimiz canım yaa illet geldi uzasın artık yaa

canım bence dipleri kopkoyu değilde açık bal rengine filan boyat harika olucaktır ayyy nedir bu çıt çıt kaynak tan çektiğimiz canım yaa illet geldi uzasın artık yaa

benmkı memur canım saol ttalım sanada hayırlı cumalar

yok kız hiç koyu saçlı olmadım ben 5 güdnür en fazla ama diplerden koyu gelıbce hoş duruyor

şuan ölede ben kendımde beyaz oldugum için soluk duruyorum

ya sapsrı yada koyu oluca bana ortam yok kendı saçımda koyu zaten şuan küt saçlarım uçları sarı işte

evetya ben kendımde kuaför ulunca oynuyosun ister istemez

Eki Görüntüle 707791

benmkı memur canım saol ttalım sanada hayırlı cumalar

yok kız hiç koyu saçlı olmadım ben 5 güdnür en fazla ama diplerden koyu gelıbce hoş duruyor

Gene küçük fotoğraf ama az bir şey daha belirgin, sağ ol!
Bu şekilde tabii ki kimse senin yemek yaptığına inanmaz.
Yumurta kırmayı bilmeyen bir havan var.

şuan acele bunu facemden buldum başaka koyarım sonra çıkıcmya bırazdam acıl yazıyorum

sizde fotoooo koyunnnnnnnnnn bananeeeeeeee

kız gülümsün sen bana nıye şaşrdın canım

ben o kadar bakımdan süsten bahseten biri natür olamaz zaten ki :))))

işteolmaya çalışıyorummmm

Gene küçük fotoğraf ama az bir şey daha belirgin, sağ ol!
Bu şekilde tabii ki kimse senin yemek yaptığına inanmaz.
Yumurta kırmayı bilmeyen bir havan var.

hahhahaha çok yaşa emı güldürdün benı evet dıyorumya dışardan bakanlar aaaaaaaa sen temızlıktemı yapıyosun ula hem kendıme hem eve bakamammııı

insanlarda şu var hep kendısı çok bakımlıysa evı pistirrrrrrrrrr :)) ama öle degıl işte heryere yeteriz zbiz dimi

Aynen öyle canım, biz evimize de kendimize de bakarız; evelallah!
Rabbim güçlü yaratmış biz kadınları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…