30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aynen öyle canım, biz evimize de kendimize de bakarız; evelallah!
Rabbim güçlü yaratmış biz kadınları...

evet BİR ÇOK İŞİ AYNI ANDA YAPAN CANLIYA '' KADINN '' DENİR

ERKEKLER ÖLE DEGILLER AMA BİŞEY ANLATIYORUM GELIP BENI DINLIYOR MESELA İŞİ VARSA BIRAKIR ,YADA İŞİNE BAKAR BANA DEGIL

ÇOK KIIZYORUM BU YÜZDEN DIYORUMKI HEM İŞİNİ YAP HEM BANA BAK ARADA KONUŞURKEN YOKKKK 2 İŞİ BILE YAPAMIYORLAR VALA BIZ NE IKISI NE BEŞİ DİMİ CANIM ZATEN SENIN ŞUANKI YAPTIGIN İŞTE ZOR .
TAHMIN EDEBILIYOUM NE KADAR MARIFETLI OLDUGUNUDA

Ben kaçıyorum kızlar kuföre artk yolda karar verıcem rengine 5 de evde olmam lasım benımkı gelmeden :)

sapsarı yapma bence,güzel bir geçişle dipleri kestane gibi olabilir. gerçi çıkmışsın kuaför yoluna,hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
dünden beri kimsecikler yok.:44:
ben hazırlanıp dışarı çıkacagım,hava yağışlı ama olsun.

hayırlı cumalar

yok kız hiç koyu saçlı olmadım ben 5 güdnür en fazla ama diplerden koyu gelıbce hoş duruyor[/QUOTE]

hayırlı cumalar

yok kız hiç koyu saçlı olmadım ben 5 güdnür en fazla ama diplerden koyu gelıbce hoş duruyor
[/QUOTE]

hayırlı cumalar ne kız,cumartesi gecesi

bende çok açma diyecektim ama işlem tamamlanmış sanırım,güle güle kullan canım...

bir de ben şu profil resminde taşşşşş gibi bir hatun gördüm sanki bir kaç gün önce

Günaydın kızlar,
Dünden beri başım ağrıyor. İş yerindeyim kafamı tutamıyorum.
sizler nasılsınız? ne var ney yok?

sapsarı yapma bence,güzel bir geçişle dipleri kestane gibi olabilir. gerçi çıkmışsın kuaför yoluna,hadi hayırlısı.

boyattınmı kız saçını

boyattımm kızlarrrrrr diplerime ketane küllü kahve karışımı uçlarımıda krepelı gibi sarılar var kısa zaten saçlarım hep sarı ,sarııı sarıdanda vazgeçemıyoum gerçide artık tamamen dıplerden sarı istemıyoum
oyuncak bebekler gibi dolaşıyım ortalıklarda dedim :))))

hayırlı cumalar ne kız,cumartesi gecesi

bende çok açma diyecektim ama işlem tamamlanmış sanırım,güle güle kullan canım...

bir de ben şu profil resminde taşşşşş gibi bir hatun gördüm sanki bir kaç gün önce[/QUOTE]

annammm ölemii yapmışım cuma yazdım dıye hatırlıyoummm ama

kafam allak bullaktı kaç gündür bugünde dinlenıyorum anca yanıı

evettt ben resmımı koymuştum canım :)

Ben de 2 dk önce baktım konuya kimse var mı diye aydebuz.

hoş geldin. demek boyattın.
fotoğraf eklesene... yüzünü eklemek istemezsen bile arkadan çeksin enişte saçlarını, sen de ekle. olur mu?

güle güle kullan bu arada canım, eminim şahane olmuştur.

hııı gördüm onu lahesis başkasından alıntı yapıp yazıyosunya ordan o eklentı kalmış işte hahhahaha dedım kafayımı kırdım iyice :)

hşbulduk tatlım yaptırdım ıkı kerede yıkadım bıle akıcak nerdeyse :) kendı sç rengıme boyattım diplerii canım

teşekkürler tatlım eskısı gii oldu işte diplerim uzamıştı karemel yaptım sonra begenmedım kendı resgine döndüm ,işte tamma canım gelsınde eve unutmassam eklıyım resmımı buraya koyunca kızdı dedi ki resmını alırlar felan bende hemen sıldım canım

ama bende sızı merak edıyorum yaff banane bende resım istiyoum yada facebook varsa eklıyelım kızlar sizde dahıllll

ben Eylül'de facebook hesabımı kökten sildim canım, zaten kız kardeşim açmıştı. bir açık bir donuk gidiyordu. en son sildim, kurtuldum. :)

ojaman senı nas grücem ben

aslı,lahesisss,şekeride merak ediyorum ,tugçeyı gördüm

hayırdır bebişim ne oldu neden canın sıkkın hayatımmm ?

Neden sıkılmıştım acaba diye düşündüm şimdi canım.
Ailemle bir tartışma olmuştuda aramızda canım çok sıkılmıştı.
Şükür İstanbula gitmek iyi geldi canım.
Bu akşam döndüm.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…