- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.801
Aynen öyle canım, biz evimize de kendimize de bakarız; evelallah!
Rabbim güçlü yaratmış biz kadınları...
bacımya yarım saate çıkıcam evden kızlarda yok herkez fikrini sölesin
diplerimi kestanemiii sarımı yapayım ??( bıızmkısı sapsarı yapma dıyor hatta ben sarı yaparım dıyede kuföre yolladı benı :)
[/QUOTE]hayırlı cumalar
yok kız hiç koyu saçlı olmadım ben 5 güdnür en fazla ama diplerden koyu gelıbce hoş duruyor
sapsarı yapma bence,güzel bir geçişle dipleri kestane gibi olabilir. gerçi çıkmışsın kuaför yoluna,hadi hayırlısı.
boyattınmı kız saçını
boyattımm kızlarrrrrr diplerime ketane küllü kahve karışımı uçlarımıda krepelı gibi sarılar var kısa zaten saçlarım hep sarı ,sarııı sarıdanda vazgeçemıyoum gerçide artık tamamen dıplerden sarı istemıyoum
oyuncak bebekler gibi dolaşıyım ortalıklarda dedim :))))
Ben de 2 dk önce baktım konuya kimse var mı diye aydebuz.
hoş geldin. demek boyattın.
fotoğraf eklesene... yüzünü eklemek istemezsen bile arkadan çeksin enişte saçlarını, sen de ekle. olur mu?
güle güle kullan bu arada canım, eminim şahane olmuştur.
hşbulduk tatlım yaptırdım ıkı kerede yıkadım bıle akıcak nerdeyse :) kendı sç rengıme boyattım diplerii canım
teşekkürler tatlım eskısı gii oldu işte diplerim uzamıştı karemel yaptım sonra begenmedım kendı resgine döndüm ,işte tamma canım gelsınde eve unutmassam eklıyım resmımı buraya koyunca kızdı dedi ki resmını alırlar felan bende hemen sıldım canım
ama bende sızı merak edıyorum yaff banane bende resım istiyoum yada facebook varsa eklıyelım kızlar sizde dahıllll
hayırdır bebişim ne oldu neden canın sıkkın hayatımmm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?