30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Nasılsın canım? Neler yapıyorsun?

çok korktum canım ya az önce deprem oldu burda:18:
onun dışında iyiyim çok şükür, havaların ısınmasını ve artık düğün tarihinin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla
yazdıklarını takip ediyorum ara ara, annenle tatlı bir tartışma yaşamışsınız sanırım ama hiç canını sıkma, kader kısmet bu işler, olacağına varır...

Geçmiş olsun canım. Kaç şiddetinde oldu acaba?
Evet canım haklısın. hayırlısı neyse o olur.
Düğün tarihiniz ne zamandı canım?

bunu saymayız gene beklerız biraz zamanlı gelde geldıgınde buluşalım canımcımmm

nasıl geçti düğün ?
ben iyiyim aynı herşey bıldıgın gibi yolunda tatlım sadece üzerimde yorgunluk var

çok geçmiş olsun canım yanlızsında yaaa kıyamam sana inşallah birdaha yaşamassın ben acaypp korkuyorum çünkü

Ey gönül ses etme! Bekle, ya nasip de rabbine bırak…

Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun, sabret ki her şey gönlünce olsun.

Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil… Bilmem ne zaman? Yeter ki o kapıda durmayı bil!...

Mevlana

bunu saymayız gene beklerız biraz zamanlı gelde geldıgınde buluşalım canımcımmm

nasıl geçti düğün ?
ben iyiyim aynı herşey bıldıgın gibi yolunda tatlım sadece üzerimde yorgunluk var

neden yorgunsun canım?
Gene gelirim kısmetse... görüşürüz canım çok iyi olur.
Düğün iyiydi, topuklularla oynamak tam bir işkence :)

Geçmiş olsun canım. Kaç şiddetinde oldu acaba?
Evet canım haklısın. hayırlısı neyse o olur.
Düğün tarihiniz ne zamandı canım?

3.1 şiddetindeymiş ama merkez üssü bizim semt olunca hayli sarstı
bir de biz semt olarak diken üstündeyiz sarsıntı konusunda herkes dışarı attı kendini
( geçen yıl 25 askerin şehit olduğu patlamayı hatırlarsanız o da bizim siteye 2km mesafede,çok kötü yaşamıştık o patlamayı da,şimdi kamyon geçse korkar olduk)

düğün 16-17 ağustosta canım, hayırlısı ile görürüz o günü inşallah...

Evet çok güzel canım...

cumadan beri ıssızdı burası ama bugün neyseki gelmiş herkes. ben de yokluğunuzda Bülent Ersoyun eski şarkılarını dinledim durdum, elemimi kederimi akıttım

Aslım sen popstar mı izledin de Bülent ablam geldi aklına, Rabbimin gücüne gitmesin de ben izleyemiyorum o kadını öyle bi iç kalkması yaşıyorum nedense

neden yorgunsun canım?
Gene gelirim kısmetse... görüşürüz canım çok iyi olur.
Düğün iyiydi, topuklularla oynamak tam bir işkence :)

gel canım herzaman beklerım ben hiç sevmem düğünleriya kendı düğnümü yapmıcam yaparsamda ben gitmem :))))

bılmıyorum tatlımya burasıydı kendı evımdı git gel ıkı tarafıda temızlıyoumya yoruluyorum sanırım dünde ıkı saat sarma sarınca tutuldu heryerım

koltuk tepelerınde :) havalarında etkısı var tabıkı şuan burda o kadar güzelllll bir yağmur varkıı misss.missssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…