- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.021
merhaba canım hoşbuldumiyiyim yoğunum şu sıralar. senin nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?
Kolay gelsin canım.
Ben de grip oldum dinleniyorum canım. Herşey yolunda şimdilik şükür.
Geçmiş olsun canım, hava burada da bir sıcak bir soğuk, hasta etmeye çok meyilli. Allah iyilik versin canım.
Sağolasın canım.
Bende İstanbul'da hasta olup geldim.
evet seninki de il ve hava değişiminden olmuş.:2:
bir tanıdık benden yaşça küçük ve statü olarak da bayağı düşük oğluna beni düşündüklerini haber yollamış bugün, yok dedim ben de.
Anladım canım.
Sen uygun bulmadıysan olmaz zaten.
Çok mu küçük yaşı?
4 yaş vardır,tanıyordum da ben çocuğu,ev alırız vs. demişler de mal mülke kanacak değilim...
yaş sorun değil de işi gücü neymiş?
makine bölümü mü ne mezunu,2 yıllıktan 4 yıllığa geçmiş. bir beyaz eşya fabrikasında çalışıyor.olmaz,istemem yani...
Anladım canım. Hayırlısı ne diyelim artık.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
ben yarın iş çıkışı il dışına arkadaşımın yanına gidiyorum kızlar,haftasonu yokum yani,bunalmıştım zaten,iyi gelecek bana. iyi geceler.
bir tanıdık benden yaşça küçük ve statü olarak da bayağı düşük oğluna beni düşündüklerini haber yollamış bugün, yok dedim ben de.
ben yarın iş çıkışı il dışına arkadaşımın yanına gidiyorum kızlar,haftasonu yokum yani,bunalmıştım zaten,iyi gelecek bana. iyi geceler.
Amin canım, Rabbim senin de tüm dualarını kabul buyursun inşallah hayırlısıyla, sana da hayırlı kandiller.
Canım, şu şehriye pilavını çok seviyorum.
Nasıl yapıyorsun? Tarifini yazar mısın?
Evet canım yoktun. Bende bu kız kendini ev işlerine kaptırdı herhalde dedim.
Sağolasın canım. Bugün daha iyiyim şükür.
bugün 2 bluz aldım yine.bendeki değişiklik de bu kadar olur işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?