30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bugün 2 bluz aldım yine. bendeki değişiklik de bu kadar olur işte.

Son düzenleme:
bir tanıdık benden yaşça küçük ve statü olarak da bayağı düşük oğluna beni düşündüklerini haber yollamış bugün, yok dedim ben de.

ben yarın iş çıkışı il dışına arkadaşımın yanına gidiyorum kızlar,haftasonu yokum yani,bunalmıştım zaten,iyi gelecek bana. iyi geceler.

bir tanıdık benden yaşça küçük ve statü olarak da bayağı düşük oğluna beni düşündüklerini haber yollamış bugün, yok dedim ben de.

Bu sırf birisi erkek birisi kız diye haber yollayanlara uyuz oluyorum.
bunun eğitimi var, hayat görüşü var, genel kültürü var, boyu endamı, yaşı var!
Allah'a büyük konuşmayayım da sinir oluyorum böyle şeylerden.

İnanın bazen sırf bu yüzden bile "keşke hayatımda birisi olsa" dediğim oluyor. En azından böyle saçmalıklardan kurtuluruz diye düşünüyorum.

günaydın herkese, hayırlı cumalar...

ben yarın iş çıkışı il dışına arkadaşımın yanına gidiyorum kızlar,haftasonu yokum yani,bunalmıştım zaten,iyi gelecek bana. iyi geceler.

Aslıcığım; iyi eğlenceler sana! İnşallah güzel geçer, kafan dağılır biraz.

Sahi kısmet meselesini yazınca aklıma geldi.
Senin ingiliz ne oldu?
Görüşüyor musunuz?

Amin canım, Rabbim senin de tüm dualarını kabul buyursun inşallah hayırlısıyla, sana da hayırlı kandiller.

amin balım senınde duaların kabul olsun inşallah amınnn

Canım, şu şehriye pilavını çok seviyorum.
Nasıl yapıyorsun? Tarifini yazar mısın?

şimdi ben şöle yapıyorum sana yagı ayçiçek yagını karıştırıyorum göz kararı yapıyorum ben ama siz kalabalıksınız bir paket şehriyenın

yarısını dök iyice kavur kahve rengını alana kadar ,sonra diger yarısınıda koy bu seferde bunları kavur ama fazla degıl bunlar beyaz

kalıcak şekılde .sonra et suyu bulyn koy ıkı adet tuzunu kat üstüne çıkıcak kadar su ilave edıyorum en kısık ateşte suyunu çekene

kadar pişir sonra bir kere havalandır yanı karıştır altını kapat demlensın canım afıyet olsun

( sarışın esmer pilavıda denır )

Evet canım yoktun. Bende bu kız kendini ev işlerine kaptırdı herhalde dedim.
Sağolasın canım. Bugün daha iyiyim şükür.

evet canım sorma dünde burayı kaldırdım komple temızledım evde iş bitmiyor ne ş anlamadım valla :)

iyi olmana sevındım aç güzel şıkır ,şıkır bi müzik kalk azıcıkta oyna kendıne gelırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…