30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bir de böyle ortamlarda nasıl giyinileceğine ilişkin bir teamül vardır. senin gibi senden başka biri daha görüşmeye gitmiş olsa ama o jilet gibi takım giymiş olsa, onun yanında senin kıyafet hoş durmaz bence. e gittiğin adam da şöyle bir bakar, nasıl giyinmiş, kıyafeti uygun mu, nerede nasıl giyineceğini biliyor mu, özenmiş mi vs. diye. insanlar kıyafetleriyle karşılanır ama davranışlarıyla uğurlanır diye bir söz de vardır. hem takım seni daha ağır, hanım ve ciddi gösterir. ben kuralcıyımdır biraz, bana kalsa etek ceket daha hoş durur derim ama onu tövbe billah kabul etmezsin sen ama pantolon da olur merak etme. görüşürüz canım.

hahahah etek mi dedin aslıcım
bir sempozyumda giydim etek ceket takım, fotoğraflara baktıkça kendimi tanıyamıyorum hala...
dar etek-ceketler çok şık oluyor ama hem dal gibi olmak lazım hem de etek kısa olunca başka bir risk faktörü ortaya çıkıyor...
pantolon iyidir iyi

Lahesis,
Bak ASLI da benim gibi düşünmüş.
Gerçi ben aslı kadar detaylı düşünmemiştim ama haklı başkası olsa orada o jilet gibi giyinmiş olsa sen kendini kötü hissedersin.

Böyle durumlarda takım elbise ağır gösterir, ciddidir, iyidir. (Şahsı fikrim)

"Zıpçıktı"yı sana demedim ama o fotoğraf biraz öyle, yani senin yapacağın görüşmeye gitmez. Hoş sen ceket ve ayakkabı siyah demişsin. belki o zaman biraz daha iyi olabilir. (yani elnetice kusura bakma sakın, sana demedim ben onu! )

herkeze selam hayırlı kandıller ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSIN

kızlar nerelerdesiniz?
Grip oldım yaa istanbul havası beni çarptı.
Biraz uyudum kendime gelmek için.

geçmiş olsun canım benım bogaz ansipedıklerı varya onlardan kullan sabaha geçer inşllahh

iyi gelmesıne sevındım canım detoxun başlamış demekki bakalım kaç gün sürücek kanaman

Kızlar nerelerdesiniz?

ben ıkı gündür kuzenımdeydım bugün geldım henüz digerleri neredeler acep ?

tamam canım, ben yanıma hem blazer i hem trikoyu alayım o zaman...
sabahçı ekip, hepinizden fikir bekliyorum

triko olmajjjj canım ceketi al yanına babet gibi degılde biraz topuklu bir ayakkabı gıyen hem daha uzun ve zayıf bir görüntü oluşur ceketınde boydan çizgili nasılsa

doğru kombini yaratmak için illa takım gıymene gerek yokki tatlım kumaşları uysun yeter. tarzını kendın yarat sen illa karavat papyon takma yane :)

takım havasını yaratmışsın zaten pantolonda dar paça çok şık duruyor bence gayet iyi ben imaj makerlıkta yaptım kız bu arada

allam yapmadıgım iş kalmadı benımdeya :))))eskıden erkekler pembe giyemıyorlardı şimdi takımlarda bıle pembe mor giyoyorlar yanee

o büykkkkk ,büyükkk kurumdakılerde :)

hakkan akkaya ne dedii

saçın güzelse sende güzelsin

saçlarını makyajını yap havanıda att birazda gülümse temamdır bu iş :)

Allamya çok yorgunum çokkkkk bugün istanbulu dolaştım resmenya

şimdi eve geldım 1saat sonra adam gelıcek evde salata dışında yemek yok ben totomu yaydım ohhhhhh

ne yapsam acabaya aklımda şehrıye pilavı var ama kızartmamı yapsam çok ekmek almış 2 aydırd kızartmaları bıle fırında yapıyorum

bol yagda kızartıyımda yesın yazıkkk 2 günde erim iş adammmm :)))

öneresi olan varmı kızlarr ?

Kanal 7 yi açtım hoca konuşuyor bende aminnn aminn ,kızlar bayanların kordonları baglatmaları uygun degılmiş :)

eşler arasında baglılık ,huzur ,sevgı . Duası varmış.eş olarak hanım beyıne ıltıfat etmelı, beyde ona deger vermelıymış

( hoca dedıkı hanım çayımı yapmıyorsa ,bulaşıgımı yıkamıyosa,bana güzel söz sölemıyorsa ben ne yapayım şimdi )

fidan dıkmekte duadır dedi.kadın çay ble yapsa adam teşekkür edıcek dedi .)anam duayı hızlı söledı yazamadım :)

ben kalkıyım yarım saate kadar yemege başlıcammm kımsecıklerde yokkiii ya beyzadan haberı olan varmı ??

şekerdende ıkı gündür haber yok

Canım, şu şehriye pilavını çok seviyorum.
Nasıl yapıyorsun? Tarifini yazar mısın?

Evet canım yoktun. Bende bu kız kendini ev işlerine kaptırdı herhalde dedim.
Sağolasın canım. Bugün daha iyiyim şükür.

diz altı etek kastettim ben zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…