- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.001
selamlar,
hepinizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde Dualarımız kabul olsun inş. Amin.
bir de böyle ortamlarda nasıl giyinileceğine ilişkin bir teamül vardır. senin gibi senden başka biri daha görüşmeye gitmiş olsa ama o jilet gibi takım giymiş olsa, onun yanında senin kıyafet hoş durmaz bence. e gittiğin adam da şöyle bir bakar, nasıl giyinmiş, kıyafeti uygun mu, nerede nasıl giyineceğini biliyor mu, özenmiş mi vs. diye. insanlar kıyafetleriyle karşılanır ama davranışlarıyla uğurlanır diye bir söz de vardır. hem takım seni daha ağır, hanım ve ciddi gösterir. ben kuralcıyımdır biraz, bana kalsa etek ceket daha hoş durur derim ama onu tövbe billah kabul etmezsin senama pantolon da olur merak etme. görüşürüz canım.
Senin de kandilin mübarek olsun canım ve hepimizin...
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
canım hayırlı kandiller....
kızlar nerelerdesiniz?
Grip oldım yaa istanbul havası beni çarptı.
Biraz uyudum kendime gelmek için.
Günaydın Herkese...
Millet nerelerdesiniz bee?
@Lahesis, ISIRGAN SUYU'nu kesinlikle tavsiye ederim. Üç gün falan içtim. Sonra kan şekerinin yükselmesini engelliyor diye okuyunca ve de başım ağrıyınca (hipoglisemi / ani kan şekeri düşmesi var ya bende) bıraktım. Demek ki şekerimi düşürdü başım ondan ağrıyor, dedim. Fakat dün (normalden 6 gün önce) adet olunca anladım ki adet olacağım için ağrıyormuş başım, gününden önce adet olmamı da sağlayan ısırgan suyudur. Allah'ıma şükür düzensizliğim yoktu ama içimi temizlesin diye Aydebuz'un tavsiyesi ile başlamıştım. Sağ olsun! İşe yarayacak inşallah... Bu sabah tekrar içtim. Annem de içiyor ama annemde henüz bir gelişme yok. Sanırım kendisi menopoza giriyor...
Gerçi sen soğan suyu ile düzene girmiştin galiba? :44:
Kızlar nerelerdesiniz?
tamam canım, ben yanıma hem blazer i hem trikoyu alayım o zaman...
sabahçı ekip, hepinizden fikir bekliyorum
kararımdan vazgeçemem de ondan direniyorum... çantamı aldım okula geldim burdan direk gidicem...
ama işte yine takım gibi olcak kiiii... siyah pant.siyah ceket... gömlek....
ya onaylayın beni... alkışlayın... takarsam eve gidip diğer otobüse binmek zorunda kalırım
anladım canım, aslında haklısın ben biraz da "belki de boş boş gidip döneceğiz" rahatlığı içindeyim... eve uğrayıp siyah takımı alayım olmazsa, içine de gömlek... ve bu durumda topuklu ayakkabı giyeceğim
ya ne kafanı şişirdim aslıcım, kusura bakma
herkeze selam hayırlı kandıller ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSIN
Allamya çok yorgunum çokkkkk bugün istanbulu dolaştım resmenya
şimdi eve geldım 1saat sonra adam gelıcek evde salata dışında yemek yok ben totomu yaydım ohhhhhh
ne yapsam acabaya aklımda şehrıye pilavı var ama kızartmamı yapsam çok ekmek almış 2 aydırd kızartmaları bıle fırında yapıyorum
bol yagda kızartıyımda yesın yazıkkk 2 günde erim iş adammmm :)))
öneresi olan varmı kızlarr ?
geçmiş olsun canım benım bogaz ansipedıklerı varya onlardan kullan sabaha geçer inşllahh
iyi gelmesıne sevındım canım detoxun başlamış demekki bakalım kaç gün sürücek kanaman
ben ıkı gündür kuzenımdeydım bugün geldım henüz digerleri neredeler acep ?
hahahah etek mi dedin aslıcım
bir sempozyumda giydim etek ceket takım, fotoğraflara baktıkça kendimi tanıyamıyorum hala...
dar etek-ceketler çok şık oluyor ama hem dal gibi olmak lazım hem de etek kısa olunca başka bir risk faktörü ortaya çıkıyor...
pantolon iyidir iyi
Aslıcım hoşgeldin. Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?