- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.981
iyiyim canım bende rutin duş seansından sonra uyumaya hazırlanıyorum
yaaa sen tel.den giriyorsun sanırımyardıma ihtiyacım var kıyafet kombini konusunda ama göremezsin demi fotoğraf...
uyukluyorum şimdi. yarın bakayım olur mu.iyi geceler.
Senin de kandilin mübarek olsun turkuaz, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, Amin...
selamlar,
hepinizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde Dualarımız kabul olsun inş. Amin.
Senin de kandilin mübarek olsun turkuaz, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, Amin...
tamam canım, ben yanıma hem blazer i hem trikoyu alayım o zaman...
sabahçı ekip, hepinizden fikir bekliyorum
hayırlı kandiller kızlar
hehehe gülümsün zıpçıktı dedi ya
yok kız öyle büyük dediysem milletvekili falan değil,üni.genel sekreteri yada en iyi ihtimalle rektör hocayı görmeye çalışıcaz...
biz de kılık kıyafet yönetmeliği pek uygulanmıyor biliyorsunuz, yani rektör hocanın asistanları bile jean pantolonlarla fink atıyor ortalarda...
takımlarım var etekli yada pantolonlu ama bol paçalı kumaşları hiç sevmiyorum ben, nasıl aldıysam almışım dolap bekliyor öyle...
siyah pantolonum kumaş ütü çizgili falan, tayt gibi değil yani... paçası dar ve bilekte sadece...
üzerine blazer siyah ceketimi aldım, hırka çok günlük oldu ben de beğenmedim... gömlek öncesi resimdeki gibi siyah beyaz çizgili...
buldum işte pantolon bu kızlar...
siyah beyaz pitikareli bir takımım var aslı ya100kilo gibi oluyorum giyince...
diğerleri de ondan hallice işte... vakti zamanında mülakatlar, sempozyumlar için almıştım...
giymicem işte takım giymicem, işime gelmedi ya kırk takla atarım şimdi böyle, yok öyleydi yok böyleydi....
tamamdır o zaman gideri var bu kombinin diyorsanız yarın giyeceğim
kararımdan vazgeçemem de ondan direniyorum... çantamı aldım okula geldim burdan direk gidicem...
ama işte yine takım gibi olcak kiiii... siyah pant.siyah ceket... gömlek....
ya onaylayın beni... alkışlayın... takarsam eve gidip diğer otobüse binmek zorunda kalırım
anladım canım, aslında haklısın ben biraz da "belki de boş boş gidip döneceğiz" rahatlığı içindeyim... eve uğrayıp siyah takımı alayım olmazsa, içine de gömlek... ve bu durumda topuklu ayakkabı giyeceğim
ya ne kafanı şişirdim aslıcım, kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?