30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyiyim canım bende rutin duş seansından sonra uyumaya hazırlanıyorum
yaaa sen tel.den giriyorsun sanırım yardıma ihtiyacım var kıyafet kombini konusunda ama göremezsin demi fotoğraf...

görurum fotograf hemen yuklersen. ben de yatacağım çunkü... nerede gıyeceksın ki...

cuma günü tayin işleri için büyük büyük bir adamla görüşeceğiz

öyle takım falan giyemiyorum ben, fotodaki gibi bir kombin yaptım, tabiki pantolon kumaş öyle düğmeli falan değil ama dar paça ve bilekte...
üzerime çizgili gömlek ve siyah blazer ceket- siyah azcık topuklu babet gibi bir ayakkabı giyeceğim...
yani fotodaki kombinin siyah ceket siyah ayakkabılısı olacak... sence uygun mu?
yarın yola çıkacağım ve bu akşamdan çantamı hazırlamam gerekiyor...
blazer ceket yerine siyah düz triko hırka alsam olur mu? gömleğim kısa kollu çünkü...
ben hırkadan yanayım bu arada

Eklentiler

• $ne giysem çizgili gömlek shirt beyaz ceket siyah kot kombin look style rococosh.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 26
selamlar,

hepinizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde Dualarımız kabul olsun inş. Amin.

selamlar,

hepinizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde Dualarımız kabul olsun inş. Amin.

Senin de kandilin mübarek olsun turkuaz, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, Amin...

Turkuaz ve Lahesis, ben de sizin ve tüm arkadaşlarımızın Regaip Kandilini kutlarım. Hayırlara vesile olur inşallah, Rabbim hayırlısıyla tüm dualarımızı kabul buyursun! AMİNNN!!!

Lahesis, bir an o kızı görünce fotoğrafta ŞOK oldum! Zıpçıktı gibi bu ne dedim. Büyük birisi ile görüşmeye gidilmez böyle... Fakat siyah ceket siyah ayakkabı biraz yumuşattı sanki görüntüyü...

Bana sıfırdan sorsan takım elbise derim. Senin hiç takım elbisen var mı? desen HAYIR derim.
ama senin konumuna gider takım elbise... hem de böyle bir görüşme için uygun olur bence.

tamam canım, ben yanıma hem blazer i hem trikoyu alayım o zaman...
sabahçı ekip, hepinizden fikir bekliyorum

Ankara'da bakanlığa falan geliyorsan dar paça olmayan siyah kumaş pantolon, siyah kumaş ceket ve beyaz gömlek çok uygun olurdu. blazer ceket veya hırka olmaz bence... ne yaptın merak edıyorum, ama keşke son dakikaya bırakmasaydın.

hayırlı kandiller kızlar
hehehe gülümsün zıpçıktı dedi ya
yok kız öyle büyük dediysem milletvekili falan değil,üni.genel sekreteri yada en iyi ihtimalle rektör hocayı görmeye çalışıcaz...
biz de kılık kıyafet yönetmeliği pek uygulanmıyor biliyorsunuz, yani rektör hocanın asistanları bile jean pantolonlarla fink atıyor ortalarda...
takımlarım var etekli yada pantolonlu ama bol paçalı kumaşları hiç sevmiyorum ben, nasıl aldıysam almışım dolap bekliyor öyle...
siyah pantolonum kumaş ütü çizgili falan, tayt gibi değil yani... paçası dar ve bilekte sadece...
üzerine blazer siyah ceketimi aldım, hırka çok günlük oldu ben de beğenmedim... gömlek öncesi resimdeki gibi siyah beyaz çizgili...

buldum işte pantolon bu kızlar...

Eklentiler

• $z-dar-paca-klasik-pantolon-20325--siyah--fusion-9067.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 37

pantolon bunun gibiyse iyi. ama madem evde takımın varmış, niye almadın ki bir günlüğüne yanına, önemli olan gideceğin yere uygun düşmesi bence, içinde 1 saat rahatsız olsan da idare edecektin artık. ben rahat giysiler severim ama işyerinde kıyafette kasmak durumundayım, seninki bir seferlikti bir de, benimki ömür boyu.

Son düzenleme:
siyah beyaz pitikareli bir takımım var aslı ya 100kilo gibi oluyorum giyince...
diğerleri de ondan hallice işte... vakti zamanında mülakatlar, sempozyumlar için almıştım...
giymicem işte takım giymicem, işime gelmedi ya kırk takla atarım şimdi böyle, yok öyleydi yok böyleydi....
tamamdır o zaman gideri var bu kombinin diyorsanız yarın giyeceğim

pitikareli olmaz da diğer hallice dediklerin olurdu kesin. sen kararını vermişsin zaten. hayırlı olsun.

kararımdan vazgeçemem de ondan direniyorum... çantamı aldım okula geldim burdan direk gidicem...
ama işte yine takım gibi olcak kiiii... siyah pant.siyah ceket... gömlek....
ya onaylayın beni... alkışlayın... takarsam eve gidip diğer otobüse binmek zorunda kalırım

Son düzenleme:

Ben işyerimde ziyarete gelenleri çok gördüğüm için, dediğim şekilde giyinmenin daha uygun olacağını söyledim. Bir kamu kurumuna üst düzeydeki birine bir işin için ziyarete gidiyorsun, o halde memur olmayanlar bile takım elbise giyer, işin olur ya da olmaz bilemem, ama sen yine de bu tür ortamlarda takım giy derim. Zaten yeni almak zorunda değilsin de, varmış takımın. Senin dediğin alışverişe gitmek için şık bir kombin olabilir ama onun yeri ayrı, bunun yeri ayrı... ben gördüklerimi aktardım canım, karar senin tabi. kolay gelsin.

Son düzenleme:
anladım canım, aslında haklısın ben biraz da "belki de boş boş gidip döneceğiz" rahatlığı içindeyim... eve uğrayıp siyah takımı alayım olmazsa, içine de gömlek... ve bu durumda topuklu ayakkabı giyeceğim

ya ne kafanı şişirdim aslıcım, kusura bakma

görüşürsün görüşemezsin bilemeyiz ama yine de sen her zaman için kendi adına yapman gerekenleri yap derim, sonra şöyle yapsaydım olur muydu acaba vs. durumu kalmasın içinde. orta topuklu sade siyah ayakkabı ya da siyah sade babet de olabilir. rica ederim. çıkmam lazım benim de. kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…