30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aynen bende öle canım bir düğne gitsem hemen biri haber yollar bir topluluk içine girsem gene öle

bende hiç öle klabalık ortamlara girmiyoum zaten annemde kızıyor hiç ortamlara girmiyorsun mıllette görünce soruyor gelmek istiyor halıyle dıyınce hep çıldırıyorum :)

iyi yolculuklar aslım sana

gülümsün sanada hayırlı cumalar tatlm

Yok kız oynamam da hastalandım. bitsede çıkıp hava alsam biraz.

Sağ ol canım ne haber?
İş stresinden daha yemek yemedim.
Ben neden bu kadar stresli bir insanım ya?
Normal olmayı çok isterdim.

iyidir tatlım bugün uzandım öle dınlenıyorum kaç gündür yatana kadar oturmadan hep koşturuyorum

senınde yaptıgın işten dolayıdır sıtresın sanırım ,senı çok ıyı anlıyorum çalışırken benımde yemek yıyıp wc ye gıtmem bıle sorun olurdu .

telsız eımde yemek yerdım

stresle baş etme yöntemlerini araştırmalısın o zaman canım.
Aşırı stres hem fiziken hem de ruhsal olarak sana zarar verir.
veriyor zaten.
yok canım, bana kimse yemeğe gitme demiyor. ben kendim stresten yiyemiyorum. iştahım kaçıyor.

Sağol canım.
Griptim şimdi reglide oldum. 2 gün daha evde otururum artık.

ilaç olarak ne alıyossun gripte kötüdürya ben yıllardır olmam çok şükür bir ilaç alıyorum oldugumu anladıgımda önlüyor da 6 ayda birdir en erken tabıkı
,reglıylede birrleşince zor olur umarım sünizit yoktur yat dınlen çabuk yrulursun limon,greyfurt ,portakal ye bol bol

Sen neler yapıyorsun Aydebuzcum?

ben napıyım hertarafı pıyıl,pıyıl yaptım ıkı evıde

şimdi ıkı gün dınlenıcem artık uzanıyorum tatlım ohhhhhhhhh gel keyfımm gell

oyunkulübü varya burda oyun oynuyorum :)

threaflu fort içiyorum canım.
Dinleniyorum canım sağolasın.
İyi olsamda azcık hava alsam. 4 gündür evdeyim.
sen yemek mi yapıyorsun?

şu reglı olayındanda nefret edıyorummmmmmmmm ben birde çok hassasım her ürünü kullananAmam pişiyorum

şimdi bizimkıyle daha yenıyız onlara gitmiştim reglı oldum allam nasıl sölesem nasıl sölesem huzursuzlugumdan aldı zavallıya ped

aldırdım ona ama lıste yaptım markete gitti öle yane yoksa söleyemezdım sanırım bızımkısı zaten utangaç çekıngendır

aradan 6 ay geçti felan tatıle gıttık neyse sonra dönüşte hiç bilet bulamadık izmire geldık 1 gecede orda kaldık sanırım pazardı

orda büyük marketler kapalıymış bilmıyorduk her ürünüde kullanamadıgım için bu garıbım gitmiş market aramaya 2 saat sonra geldı

sesınıde çıkarmıyor ( korkar benden ) :)))) şimdi öldürsen gitmez almaya dıyokı ozaman bişey dıyomuyodum sana kızmayasın dıye ama

şimdi yaaaaaaaaaaa ben neler çektım nasıl ezıldım o.... n yanında adam marketı toplamış arada kaynasın dıye ,

marketçı adama sorucak sankı senmı kullaıyosun ahhhh canım hastamı oldunnn :))

rahat oturamam yatamam poffff ALLAHTAN ÇALIŞMIYORUM

@aydebuz, adamı iyi korkutmuşsun.

@lahesis'in görüşmesi ne oldu acaba?

@Tuğçe canım, geçmiş olsun.

kız bacım eskıden korkuyorduda şimdi korkmuyor

git kendın al der yada 8.10 tane al bitti eme der :) benımle gıdınce markete o hatırlatır bana çocuk nasıl sıtres olduysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…