- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.081
Dışarda işim vardı benîm sabahdan erken çıktım öğledene sonra geldim ama aşırı sıcak değil çok güzel hava.
Evdeyim şimdi. Akşam üstüde güzel olur.
Alerjin varsa koruyucu sür gözlüğü tak öyle çık.
Belki nişanlın olcak :) hatta ilk aklıma koca kelimesi geldi valla :))
Olur inş hayırlısı ile :) tv de de bişi yok yaaaa
Yok ki benim sevgilim filan, hayırlısı ile olsun ya önemli olan o. Sorunlu ilişki olacaksa olmasın.
Evet Allah söyletti demek. Evlenirsen bugünü hatırla inş
Hayırlısı olsun sizin için inş.
Ne kadardır sevgilisiniz? Siz beraber mi kalıyordunuz eğer öyleyse zaten insan evli gibi hisseder kendini :))
Bu sırf birisi erkek birisi kız diye haber yollayanlara uyuz oluyorum.
bunun eğitimi var, hayat görüşü var, genel kültürü var, boyu endamı, yaşı var!
Allah'a büyük konuşmayayım da sinir oluyorum böyle şeylerden.
İnanın bazen sırf bu yüzden bile "keşke hayatımda birisi olsa" dediğim oluyor. En azından böyle saçmalıklardan kurtuluruz diye düşünüyorum.
günaydın herkese, hayırlı cumalar...
ohh ne ıyı yapmışsın kendını mutlu edıyosun işte ne güzel ,ama senınkı görmüyo kuzumya giyde kemera aç bari çocuga :)
iyi yolculuklar aslım sana
gülümsün sanada hayırlı cumalar tatlm
slm kızlar, kısacası sevgilimle ayrıldık 2 yıldır birlikteydik. ayrıl barış ayrıl barış biraz fazla dejenere olmuş bir ilişkiydi. birbirimizsiz de yapamıyorduk ama ayrıyız işte 10 gündür. o hobilerini yapıyor bisiklete biniyor, geziyor, hayatına devam ediyor üzgün gibi de değil. ben de hayatıma devam ediyorum. ama bir boşluk var hayatımda. keyfim de yok. alışkanlık mı beni böyle yapan, yoksa sevgi mi karar veremiyorum. 30lardan sonra bu işler çokk zorlaşıyor yaaa
Hayırlısı olsun canım.
Bende nişanlıml ayrıldığımdan beri hep bir boşluktayım ama genede iyi olmaya çalışıyor elimdekilere şükrediyorum.
Birçok kişiyle tanıştım fakat olmadı.
İçime sinmedi sanırım.
Yada ayrıntılara takıldım.
Seninkide alışkanlık olmuş.
Zaman tuğçem..Biraz zaman ver kendine
Öyle yapıcam canım.
Çünkü çok yoruldum.
Rüyamdada sürekli bebek, çocuk seviyorum.
Kucağımda gezdiriyorum.
Annelik iç güdülerim de iyice arttı şu aralar.
Selamlar
Tuğçem bence senin biraz yalnız kalarak kendinle kalarak zamana ihtiyacın var. Çünkü insanın yaraları hemen kapanmıyor yani en azından yaraların kabuk bağlaması lazım. Yoksa en ufak şeyler o yaraları kanatıyor. İnş hayırlı insan karşına çıkarda herşey istediğin çok daha iyi olur inş.
Üzülme canım onunlada bir sürü zaman geçirip ayrılsaydın daha çok üzülür kırılırdın. O kişide bence senin yaralarını saracak güçte değilmiş.
Ben de 3 seneden beri var bu durum
İnsanın canını bazen yakıyor cidden.
Her bebek reklamında ağlar oldum.
Aman neyse, inmeyelim derinlere
Evet canım haklısın.
Biraz yalnız kalmak istiyorum artık.
daha fazla insan tanıcak gücüm yok.
Zaten kısmetse yazlığa gidiyorum artık haftaiçi. Açık hava bana iyi gelir sanırım.
yoksa eve kapattım kendimi.
evet canım aynen öye hatırlarım tabıkı evet sorunlu ılşkilerden bıkmışım ben zaten
teşekkürler canım senın içinde herşeyın hayırlısı tatlım
22 ay oldu canım genelde beraber kalıyoruzz aılem memlekete gittiya bende akşam eve gıtsem öbürgün tekrar gelıcem yemek yapmaya diye
kalıyorum öle biz tanıştıgımız günden beri akşam yemeklerını beraber yedık hep ( evı yokken dıarda yıyoduk ) çok seçiçi oldugum içinde kendım
yapıyorum yemekleri
yok canım evlı gibi hissetmıyorum pek hafta sonları ablamdayım yada kuzendeyım hafta içi 2 gün felan birde cinsellıgı yaşamıyoruzya belkı yaşamış olsam hissederdım .tüketmeyelım diyoruz bazı şeyleri
ben na süreklı evlı olmadıgımızı hatırlatıyorum canımmm :)) şu kapıdan çıksam senınle ılgılı hiç bir bagım yok mesela dıyorum :)
senın nıye yok sevgılın yanlız hayat geçmezki ben sıkılırdım tek
Bence öyle bir şansın var madem kesinlikle değerlendir. Hem ruhuna hem bedenine iyi gelir. Bence şanslısın ne güzel annen baban yanında. Annen ile paylaşabiliyorsun bazı şeylerini. Kendini geliştirmek için bir ara kursa da gittîn. Yine devam edebilirsin kursa. Kendine meşgale bul severek yapabileceğin.
Ben çalışmakdan yorulmama rağmen iyikide çalışıyorum diyorum valla. Çünlü başka şeyler ile meşgul olunca insan düşünmüyor. Düşünmedikçe daha çabuk iyileşiyor insan.
Bizde olacağız cnm inş hayırlısı ile anne. Önemli olan valla bak hayırlı insandan hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması.
Allah ım büyük gün doğmadan neler doğar.
Allah yardımcımız olsun canım.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın artık.
Biraz üzgünüm aslında ama herşeyde vardır bir hayır demek lazım herhalde.
Sonradan ahlanıp vahlanmaktansa ilk baştan bitirmek en iyisi sanırım.
Evet canım meşgale bulcam kendime inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?