30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ohhh bugün çalışmıyorsun ne güzel ben olsam yatardım öglene kadar ( sankı şimdi yatmıyorumda :) )gözlüksüz asla çıkmıyorum zaten yüksek faktörlüde güneş kremımı sürmeden benım dışarı çıkmam zahmetli iş
dereceymiş canım

belkıde nişanlım olucak evet ALLAH söletti sana canım hadıya ilk aklına gelen herzaman doğrudur ozaman :)

hayırlısıysa olsun canım benım evet hep magazın tarzı şeyler var tv de

ee sende bişey yokmu sevgılı felan ?

Yok ki benim sevgilim filan, hayırlısı ile olsun ya önemli olan o. Sorunlu ilişki olacaksa olmasın.
Evet Allah söyletti demek. Evlenirsen bugünü hatırla inş
Hayırlısı olsun sizin için inş.
Ne kadardır sevgilisiniz? Siz beraber mi kalıyordunuz eğer öyleyse zaten insan evli gibi hisseder kendini :))

evet canım aynen öye hatırlarım tabıkı evet sorunlu ılşkilerden bıkmışım ben zaten

teşekkürler canım senın içinde herşeyın hayırlısı tatlım

22 ay oldu canım genelde beraber kalıyoruzz aılem memlekete gittiya bende akşam eve gıtsem öbürgün tekrar gelıcem yemek yapmaya diye

kalıyorum öle biz tanıştıgımız günden beri akşam yemeklerını beraber yedık hep ( evı yokken dıarda yıyoduk ) çok seçiçi oldugum içinde kendım

yapıyorum yemekleri

yok canım evlı gibi hissetmıyorum pek hafta sonları ablamdayım yada kuzendeyım hafta içi 2 gün felan birde cinsellıgı yaşamıyoruzya belkı yaşamış olsam hissederdım .tüketmeyelım diyoruz bazı şeyleri

ben na süreklı evlı olmadıgımızı hatırlatıyorum canımmm :)) şu kapıdan çıksam senınle ılgılı hiç bir bagım yok mesela dıyorum :)

senın nıye yok sevgılın yanlız hayat geçmezki ben sıkılırdım tek

bakya canım hamur kızartması istedı kalkıp yapıyım barııı

çocuğu biliyorum, uzun boylu yakışıklı ama bunlar yetmez,dediğin gibi iş güç,eğitim durumu,genel kültürü uymuyor. buldular işi gücü yerinde güzel kızı,şanslarını deniyorlar demek ki bugün de bir mühendis talibim çıktı, ben görmedim de, uzaktan akraba sayılır, bir akrabamız düşünmüş, benden küçükmüş 3-4 yaş kadar,ben yine yok dedim.

İyi pazarlar kızlarr...
Ben kendimi nadasa almaya karar verdim.
Görüştüğüm vardı ya onunla bir anda spontane bir şekilde görüşmeyi kestim. Ayrıldım.
Sıkıldım, boğuldum belkide gelecek göremedim.
Bilinçaltıma kimbilir neler attım patlak verdi.

slm kızlar, kısacası sevgilimle ayrıldık 2 yıldır birlikteydik. ayrıl barış ayrıl barış biraz fazla dejenere olmuş bir ilişkiydi. birbirimizsiz de yapamıyorduk ama ayrıyız işte 10 gündür. o hobilerini yapıyor bisiklete biniyor, geziyor, hayatına devam ediyor üzgün gibi de değil. ben de hayatıma devam ediyorum. ama bir boşluk var hayatımda. keyfim de yok. alışkanlık mı beni böyle yapan, yoksa sevgi mi karar veremiyorum. 30lardan sonra bu işler çokk zorlaşıyor yaaa

Hayırlısı olsun canım.
Bende nişanlıml ayrıldığımdan beri hep bir boşluktayım ama genede iyi olmaya çalışıyor elimdekilere şükrediyorum.
Birçok kişiyle tanıştım fakat olmadı.
İçime sinmedi sanırım.
Yada ayrıntılara takıldım.
Seninkide alışkanlık olmuş.

Zaman tuğçem..Biraz zaman ver kendine

Selamlar
Tuğçem bence senin biraz yalnız kalarak kendinle kalarak zamana ihtiyacın var. Çünkü insanın yaraları hemen kapanmıyor yani en azından yaraların kabuk bağlaması lazım. Yoksa en ufak şeyler o yaraları kanatıyor. İnş hayırlı insan karşına çıkarda herşey istediğin çok daha iyi olur inş.
Üzülme canım onunlada bir sürü zaman geçirip ayrılsaydın daha çok üzülür kırılırdın. O kişide bence senin yaralarını saracak güçte değilmiş.

Öyle yapıcam canım.
Çünkü çok yoruldum.
Rüyamdada sürekli bebek, çocuk seviyorum.
Kucağımda gezdiriyorum.
Annelik iç güdülerim de iyice arttı şu aralar.

Ben de 3 seneden beri var bu durum
İnsanın canını bazen yakıyor cidden.
Her bebek reklamında ağlar oldum.

Aman neyse, inmeyelim derinlere

Evet canım haklısın.
Biraz yalnız kalmak istiyorum artık.
daha fazla insan tanıcak gücüm yok.
Zaten kısmetse yazlığa gidiyorum artık haftaiçi. Açık hava bana iyi gelir sanırım.
yoksa eve kapattım kendimi.

Ben de 3 seneden beri var bu durum
İnsanın canını bazen yakıyor cidden.
Her bebek reklamında ağlar oldum.

Aman neyse, inmeyelim derinlere

Demek hepimizde başlamış.
Allah hayırlısıysa kısmet eder canım ne yapalım artık.
Biz mutlu huzurlu olalım da artık önemli olan o.

Bence öyle bir şansın var madem kesinlikle değerlendir. Hem ruhuna hem bedenine iyi gelir. Bence şanslısın ne güzel annen baban yanında. Annen ile paylaşabiliyorsun bazı şeylerini. Kendini geliştirmek için bir ara kursa da gittîn. Yine devam edebilirsin kursa. Kendine meşgale bul severek yapabileceğin.
Ben çalışmakdan yorulmama rağmen iyikide çalışıyorum diyorum valla. Çünlü başka şeyler ile meşgul olunca insan düşünmüyor. Düşünmedikçe daha çabuk iyileşiyor insan.
Bizde olacağız cnm inş hayırlısı ile anne. Önemli olan valla bak hayırlı insandan hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması.
Allah ım büyük gün doğmadan neler doğar.

Cnm ya ben boşandım 1 sene olcak nerdeyse. Eee insan sıkıntılı süreçlerden sonra hemen açılamıyor dış dünyaya. Yanî gönlünü açamıyor. Hem bunlarda kısmet yani sevgilim olsum diyince olmuyor. Olsada benîm için önemli olan hayırlı kişi ile hayırlı huzurlu bir beraberlik olması. Yoksa olsun diye olacaksa oooo onlar benî daha çok üzer.
Hayırlısı diyorum ve Allah dan hayırlı insanı diliyorum istiyorum hep.
Siz de madem beraber kalıyorsunuz ediyorsunuz koşullarınız uygunsa evlenebilirseniz. Tabii gerçekten anlaşmak istemek koşulu ile evlenmek çok yerinde olur.

Son düzenleme:

Allah yardımcımız olsun canım.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın artık.
Biraz üzgünüm aslında ama herşeyde vardır bir hayır demek lazım herhalde.
Sonradan ahlanıp vahlanmaktansa ilk baştan bitirmek en iyisi sanırım.
Evet canım meşgale bulcam kendime inşallah.

Amin canım amin.
Eee üzülürsün tabii canım. Çok normal. Herşeyi aslında çok kısa zamanda üst üste yaşadın. İnsan aslında herhalde böyle bir zamanda ayrıldığı kişiye değilde neden niçin nasıl gibi soruları düşünüp üzülüyor.
Ama sen tanıdığım kadarı ile çok güçlü çok temiz kalpli ve iyi biyetlisin. Ben bütün bunların mukafatını alacağına înanıyorum. Sabır göstermen gerekli belkide. Şuan belki sende sabrı öğreniyorsun belkide.
Allah ım çok büyük ol dedimi herşey saniye işinde değişir. İnan yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…