- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.121
hava değişimi iyi geldi bana gerçekten. arkadaşım bahçeli bir evde oturuyor, bahçesinde ısırgan varmış, topladım taze taze, kurutacağım. burada birkaç kişi içiyordu, onlar gibi ben de iltihabımı, elemimi, kederimi akıtacağım.
ısırgan çok faydalıdır evet ama yakar o elini kolunu nasıl topladınki?
eldiven ne güne duruyor.
İnşallah iyi olursun Tuğçeciğim, senin melek kalbin iyiliği hak ediyor bence...
Hepimiz mutlu ve iyi olalım inşallah.
İnanın Regaip Kandili gecesi Kur'anı Kerim dinlerken hepimize dua ettim.
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah.
oda doğru ama bişekılde temas eder dıye düşündüm
küçükken ısırganlar çok canımı yakmıştı benım .
ben tplamayada kaynatmayada cesaret edemezdım ama iyi yapmışsın canım
içimizdeki sesi dinlemelıyız hep şimdi ki erkek arkadaşımıda görünce kulagıma resmen birisi dediki bununla tanışmalısınnnnnnn
ve o kadarda hastaydımkı ,kesınlıkledeeeeeeee tipim degıldı benım :)) ben içimdekı sesi dinşemiştim yanılmadım
sende yanılmassın emınımkı
kız dün senın bu yazdıklarını okuyunca bitti felan gibi işte ayşegül aldençin bir şrkısı takılmuştı dılıme bayada eskı bir şarkısıydı
bıızmkıde ılk defa duymuştu o nasıl bir şarkı öle dıyokı
şimdide aklıma takıldı unuttum sölerini bulamayırom alamyaaaa takıntılıyımdır o konularda illa bulucam
baktım amma bulamadımda
hayırlısı olsun canım, kısa zamana çok şeyi sığdırdın, onlar da birikince ruhuna, bünyene ağır geldi bence... bence de biraz yalnız kal, kafa dinleyip tatil yap dinlen.
Öyle yapıcam Aslıcım.
Ruhumu dinlendiriyim biraz.
Senin nasıl geçti haftasonun?
güzeldi canım,senin bazen kartlarında söylediğin gibi doğaya döndüm,doğal ortam çok iyi geldi,stres attım.
Meleklerini dinlemekle iyi yapmışsın canım.
Çünkü doğru yönlendiriyorlar gerçekten.
Bende bu hafta kısmetse dönücem doğaya.
hepimiz doğaya,özümüze dönelim ne güzel.
bu arada kadının biri bana hamile misiniz dedi.
biraz göbeğim var ama kadın da abarttı yani.
Bencede abartmış canım. :)
miyomun etkisi de var şişkinlikte.
yatıyorum iyi geceler...
hava değişimi iyi geldi bana gerçekten. arkadaşım bahçeli bir evde oturuyor, bahçesinde ısırgan varmış, topladım taze taze, kurutacağım. burada birkaç kişi içiyordu, onlar gibi ben de iltihabımı, elemimi, kederimi akıtacağım.
Ben içtim/içiyorum. Afedersiniz açık açık yazacağım.Regl kanaması her zamankine göre çok olmadı ama erken regl oldum bu ay ısırgan sayesinde... İnşallah ben de elemimi iltihaplarımı akıtmışımdır Aslı!
Günaydın bu arada herkese.
tünaydın canım.
erken regl derken vaktinde mi oldun yani canım,önceden geç oluyordun da? idrar yolu iltihabına da iyi geliyormuş,karaciğer ve böbreği temizleyip,sindirimi düzenliyormuş, bende kist, yağlanma ve kabızlık var,ben onlar için içeceğim,ama daha kurutmak için sermedim bile yorgunluktan.
Aslıcığım,
Adet düzensizliği olan ben değildim.
Lahesis olabilir çünkü onda da miyom falan var sanırım. Doktora gitmişti hatta.
Ben içim temizlensin diye içtim.
Haklısın idrar yollarına da iyi geliyor ve idrar söktürüyor. Bunu da fark ettim kendimde...
Ne güzel canım...
İç sesimiz meleklerin yönlendirmeleridir diye biliyorum.
Hayırlı bir karar olur inşallah benim için.
Hangi şarkı acaba kızz?
Ben hiç mükkemel değilim belki de sıradan biriyim işin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin. Bu geldi aklıma. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?