- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.101
Amin canım amin.
Eee üzülürsün tabii canım. Çok normal. Herşeyi aslında çok kısa zamanda üst üste yaşadın. İnsan aslında herhalde böyle bir zamanda ayrıldığı kişiye değilde neden niçin nasıl gibi soruları düşünüp üzülüyor.
Ama sen tanıdığım kadarı ile çok güçlü çok temiz kalpli ve iyi biyetlisin. Ben bütün bunların mukafatını alacağına înanıyorum. Sabır göstermen gerekli belkide. Şuan belki sende sabrı öğreniyorsun belkide.
Allah ım çok büyük ol dedimi herşey saniye işinde değişir. İnan yeterki.
sağol canım,güzel geçiyor...
İyi pazarlar kızlarr...
Ben kendimi nadasa almaya karar verdim.
Görüştüğüm vardı ya onunla bir anda spontane bir şekilde görüşmeyi kestim. Ayrıldım.
Sıkıldım, boğuldum belkide gelecek göremedim.
Bilinçaltıma kimbilir neler attım patlak verdi.
Bence öyle bir şansın var madem kesinlikle değerlendir. Hem ruhuna hem bedenine iyi gelir. Bence şanslısın ne güzel annen baban yanında. Annen ile paylaşabiliyorsun bazı şeylerini. Kendini geliştirmek için bir ara kursa da gittîn. Yine devam edebilirsin kursa. Kendine meşgale bul severek yapabileceğin.
Ben çalışmakdan yorulmama rağmen iyikide çalışıyorum diyorum valla. Çünlü başka şeyler ile meşgul olunca insan düşünmüyor. Düşünmedikçe daha çabuk iyileşiyor insan.
Bizde olacağız cnm inş hayırlısı ile anne. Önemli olan valla bak hayırlı insandan hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması.
Allah ım büyük gün doğmadan neler doğar.
slm kızlar, kısacası sevgilimle ayrıldık 2 yıldır birlikteydik. ayrıl barış ayrıl barış biraz fazla dejenere olmuş bir ilişkiydi. birbirimizsiz de yapamıyorduk ama ayrıyız işte 10 gündür. o hobilerini yapıyor bisiklete biniyor, geziyor, hayatına devam ediyor üzgün gibi de değil. ben de hayatıma devam ediyorum. ama bir boşluk var hayatımda. keyfim de yok. alışkanlık mı beni böyle yapan, yoksa sevgi mi karar veremiyorum. 30lardan sonra bu işler çokk zorlaşıyor yaaa
Cnm ya ben boşandım 1 sene olcak nerdeyse. Eee insan sıkıntılı süreçlerden sonra hemen açılamıyor dış dünyaya. Yanî gönlünü açamıyor. Hem bunlarda kısmet yani sevgilim olsum diyince olmuyor. Olsada benîm için önemli olan hayırlı kişi ile hayırlı huzurlu bir beraberlik olması. Yoksa olsun diye olacaksa oooo onlar benî daha çok üzer.
Hayırlısı diyorum ve Allah dan hayırlı insanı diliyorum istiyorum hep.
Siz de madem beraber kalıyorsunuz ediyorsunuz koşullarınız uygunsa evlenebilirseniz. Tabii gerçekten anlaşmak istemek koşulu ile evlenmek çok yerinde olur.
Allah yardımcımız olsun canım.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın artık.
Biraz üzgünüm aslında ama herşeyde vardır bir hayır demek lazım herhalde.
Sonradan ahlanıp vahlanmaktansa ilk baştan bitirmek en iyisi sanırım.
Evet canım meşgale bulcam kendime inşallah.
hayırlısı olsun canım hakkında ama sana bir sır veriyimmiii 2.ci evliliklerınde daha mutlu oluyor insanlar nedense çevremde o kadar çokki 2.ci evlılıgını yapan kişiler hepside çok mutlular canım
evet herzaman ALLAH dan hayırlısını dılemek gerek hayırsızsa olmaın bende rabbıme bıraktım aartık kısmetse olur diyorum sadece
çünkü ilk zamanlar hep olur gözüyle bakıyodum olmadı.
şimdiyse hiçbişey düşünmüyorum hayırlısı diyorum senın gibi
Gülümsün haftasonu için ne planların var canım?
çocuğu biliyorum, uzun boylu yakışıklı ama bunlar yetmez,dediğin gibi iş güç,eğitim durumu,genel kültürü uymuyor. buldular işi gücü yerinde güzel kızı,şanslarını deniyorlar demek kibugün de bir mühendis talibim çıktı, ben görmedim de, uzaktan akraba sayılır, bir akrabamız düşünmüş, benden küçükmüş 3-4 yaş kadar,ben yine yok dedim.
bir arkadaşıma derdim ben de "kendini nadasa bırak" diye...İyi pazarlar kızlarr...
Görüştüğüm vardı ya onunla bir anda spontane bir şekilde görüşmeyi kestim. Ayrıldım.
hoş geldin prenses!slm kızlar, kısacası sevgilimle ayrıldık 2 yıldır birlikteydik. ayrıl barış ayrıl barış biraz fazla dejenere olmuş bir ilişkiydi. birbirimizsiz de yapamıyorduk ama ayrıyız işte 10 gündür. o hobilerini yapıyor bisiklete biniyor, geziyor, hayatına devam ediyor üzgün gibi de değil. ben de hayatıma devam ediyorum. ama bir boşluk var hayatımda. keyfim de yok. alışkanlık mı beni böyle yapan, yoksa sevgi mi karar veremiyorum. 30lardan sonra bu işler çokk zorlaşıyor yaaa
Canım iyi geceler
İnsanlar 2. Evliliklerinde mıhtemelen aynı hatalı davranışları yapmıyordur, yine biter korkusuda vardır içinde, birde 2. Evlîlikde herhalde hüsrana uğramamk için daha dikkatli bakıyordurlar karşısındakine, daha farklı açılardan çok yönlü düşünmeye çalışıyorlardır diye düşündüm ben. Henüz 2. Evliliğim yapmadığım için sadece tahminlerimi yazdım.
İnş Allah ım hepimize bir ömür bıyu pişmanlık duymayacağımız hayırlı insanla bir ömür yaşamayı paylaşmayı nasip etsin inş.
İnş hayırlı insanla bir ömür aynı yastığa baş koymak nasip olsun. Boşanmak dünyanın bence en stresli en zor süreçlerinden biri. Rabbim yaşatmasın hiçbirimize hiçkimseye. Bir annemi kaybettiğimde çok üzüldüm hayatımda hala aylatamamışımdır.
Birde boşandığım zaman çok üzülmüştüm. Boşandığıma pişman değilim Allahda pişman etmesin inş ama çok yalnış biri ile evlilik yoluna adım atmışım. İşte o hatamı hiç affedemiyprum.
Tuğçeciğim,
Yazdığını yeni gördüm.
Planım kıyafet bakmaktı. Bir ay sonra kuzenim evleniyor inşallah ama bir şey bulamadım.Yorgunluk da cabası...
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Şaşırdım Aydebuz, gerçi ben de geçen sene bir anda karar verip küt kestirmiştim.
Saçım neredeyse belime geliyordu.
Kökü bizde gene uzar.
iyi alla gez eglenmene bak canım
iyi pazarlar dıcemde günde bitti yavru
bencede biraz kafanı dınle neden canım bitti birden ?
ben zaten yaptıgı meslekten dolayıda pek olumlu görememiştim canım
( sana da hep küçükler denk geliyor canım ya. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönlüne göre birisi çıkar.
Hafta sonun nasıl geçti sahi? Arkadaşına gidecektin şehir dışına...
bir arkadaşıma derdim ben de "kendini nadasa bırak" diye...
Hayırlısı olsun Tuğçeciğim, olmayınca olmuyor.hoş geldin prenses!
İçimden bir ses bitsin dedi.
Geleceğe bakınca olumlu bir tablo göremedim ben de canım.
Üzüldüm elbet ama iyi olucam inşallah.
İçimden bir ses bitsin dedi.
Geleceğe bakınca olumlu bir tablo göremedim ben de canım.
Üzüldüm elbet ama iyi olucam inşallah.
İyi pazarlar kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?