30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sağolasın canım.
Bende aynı şeyleri senin için düşünüyorum.
İnşallah daha iyi olucam.
İnancımızı korumaya devam etmeliyiz dediğin gibi canım.

sağol canım,güzel geçiyor...

iyi alla gez eglenmene bak canım

iyi pazarlar dıcemde günde bitti yavru

bencede biraz kafanı dınle neden canım bitti birden ?

ben zaten yaptıgı meslekten dolayıda pek olumlu görememiştim canım

aynen öyle hayırlı ınsanlardan hayırlı çocuklarımız olsun

insan her emek verdıgı ilşkide biraz daha ,biraz daha yıpranıyor ama sonunda yorulup diyosunkı offffff ya buda olmadı diiyip hatta zamanla artık hayatına kımse girsin bıle istemıyorsun

ama o yer ve doğru zaman geldıgınde naparsan yap o kişiyl tanışmana engel olamıyorsun

yarın yep yenı bir gün ve bugününden çok ,çokkk güzel olucak belkıde kımbılır?

bence alışkanlık bu senınkısı zaman da gerçektende klışedir ama ilaçtır ,ilaççç

neler neler geçmiyorki

kimlerrrrrrrrr ,kimlerrrrrrrrr unutulmuyorkii

hayırlısı olsun canım hakkında ama sana bir sır veriyimmiii 2.ci evliliklerınde daha mutlu oluyor insanlar nedense çevremde o kadar çokki 2.ci evlılıgını yapan kişiler hepside çok mutlular canım

evet herzaman ALLAH dan hayırlısını dılemek gerek hayırsızsa olmaın bende rabbıme bıraktım aartık kısmetse olur diyorum sadece

çünkü ilk zamanlar hep olur gözüyle bakıyodum olmadı.

şimdiyse hiçbişey düşünmüyorum hayırlısı diyorum senın gibi

hiçççççç üzülme melegım sen ,vardır bundada bir hayır de, emınım vardır

şimdi bunları okuyunca geçmişimdekı ilşkilerim geldi aklıma yoooo yooooooo yooooooo diyorum sadece o kadar üzüldügüm zamanlarda oldu bitirdigimde.ama şimdi diyorumkı iykide olmamış onlarla

kızlar nirdesiniz?

@lahesis kocasının yanındaır kesin @ aslı arkadaşlarında @tugçe nadasa çekıldı sanırım @şeker kayıp oldu @ beyza zaten kayıptı

Canım iyi geceler
İnsanlar 2. Evliliklerinde mıhtemelen aynı hatalı davranışları yapmıyordur, yine biter korkusuda vardır içinde, birde 2. Evlîlikde herhalde hüsrana uğramamk için daha dikkatli bakıyordurlar karşısındakine, daha farklı açılardan çok yönlü düşünmeye çalışıyorlardır diye düşündüm ben. Henüz 2. Evliliğim yapmadığım için sadece tahminlerimi yazdım.
İnş Allah ım hepimize bir ömür bıyu pişmanlık duymayacağımız hayırlı insanla bir ömür yaşamayı paylaşmayı nasip etsin inş.
İnş hayırlı insanla bir ömür aynı yastığa baş koymak nasip olsun. Boşanmak dünyanın bence en stresli en zor süreçlerinden biri. Rabbim yaşatmasın hiçbirimize hiçkimseye. Bir annemi kaybettiğimde çok üzüldüm hayatımda hala aylatamamışımdır.
Birde boşandığım zaman çok üzülmüştüm. Boşandığıma pişman değilim Allahda pişman etmesin inş ama çok yalnış biri ile evlilik yoluna adım atmışım. İşte o hatamı hiç affedemiyprum.

( sana da hep küçükler denk geliyor canım ya. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gönlüne göre birisi çıkar.

Hafta sonun nasıl geçti sahi? Arkadaşına gidecektin şehir dışına... bir arkadaşıma derdim ben de "kendini nadasa bırak" diye...
Hayırlısı olsun Tuğçeciğim, olmayınca olmuyor.
hoş geldin prenses!

sanırım daha dıkkatlı davranıyorlar erkekte bayanda aynı şekılde bence yaptıgı hataları yapmıyorlar

çocukken hep derdımkı evlenıp ayrılmış biriyle evlencem derdım ,karşımada hep başından evlılık geçmiş kişiler çıktı bi zaman

amin canım güzel dilkelerın için ama çokta kafaya takmamak lazım ne kadar takmazsak o kadar süreçi çabuk atlatırızz

anneciginn mekanı cennet topragı bol olsun tatlım ( ne zaman kaybettın annenı ?ALLAHIM başka acılar yaşatmasın

öle deme hatamı affetmıyorum deme ,önce sen kendını affetmelısınkı hayatın daha bir düzene girsin

hepimizin kımbılır ne hataları vardır bılıyomusun ,senınkısı belkıde yanında cerezdir ,hata yapmayan insan yokturki ,ee onlarıa

yapmasak nasıl olgunlaşıcazki?

hata yapmaktan korkan kişiler ennn çok hata yapanlardır zaten dimi ? bu hayatta rahat olmak lazım aslında hayatın bize sundugu

herşeyi ölece kabul etmek lazım gülüp geçmek lazım

Tuğçeciğim,
Yazdığını yeni gördüm.
Planım kıyafet bakmaktı. Bir ay sonra kuzenim evleniyor inşallah ama bir şey bulamadım. Yorgunluk da cabası...

Günaydın kızlar
Nasılsınız?

tünaydın canım çokkk iyiyizz sen nasılsın ?

bacım aklım esiyo iyice bu günlerde c.tesi kızarma yaptım kalktım duşa giriyım dedim bana estıler gidip saçımı kestırıcem dedım

bıızmkıde şaşırdı nerden çıktı dedi saatde 8.30 olmuş

bunuda akrabalı arayıp çagırmıştı hadı sen git dedim

bende kuaföre gideyim 9da düştüm yollara ş,evlerde kuaförüm bide :)

gittim az daha az daha derken küt amerikan yaptım saçarımı ensem açıldı ohhhhhhh 20 yaşıma kadar bu modelı kullanmıştım zaten

alışkınımda :)duşa giriyorum o kadar hafifki hemen çık bakımıda kolay olur :) yok yok ben uzatamıycam bu saçları sanırım

aklıma gelenıde o dakka ılla yapıcam kötümü bi huy güzelmi anlayamadım gitti

Şaşırdım Aydebuz, gerçi ben de geçen sene bir anda karar verip küt kestirmiştim.
Saçım neredeyse belime geliyordu.

Kökü bizde gene uzar.

Şaşırdım Aydebuz, gerçi ben de geçen sene bir anda karar verip küt kestirmiştim.
Saçım neredeyse belime geliyordu.

Kökü bizde gene uzar.

anı kararları sevıyorum sanırım ben

bende gecen senede belımdekı saçı küt yapmıştım ama şuan ense açık benım :)

he valla kökü bizde kısa saç daha modern,havalı daha cicili çocuksu duruyor

iyi alla gez eglenmene bak canım

iyi pazarlar dıcemde günde bitti yavru

bencede biraz kafanı dınle neden canım bitti birden ?

ben zaten yaptıgı meslekten dolayıda pek olumlu görememiştim canım

İçimden bir ses bitsin dedi.
Geleceğe bakınca olumlu bir tablo göremedim ben de canım.
Üzüldüm elbet ama iyi olucam inşallah.

evet canım kısmet olmayınca olmuyor gerçekten.
Bundan sonra iyi şeyler olsun istiyorum kendim için ve herkes için.

İnşallah iyi olursun Tuğçeciğim, senin melek kalbin iyiliği hak ediyor bence...
Hepimiz mutlu ve iyi olalım inşallah.

İnanın Regaip Kandili gecesi Kur'anı Kerim dinlerken hepimize dua ettim.
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah.

içimizdeki sesi dinlemelıyız hep şimdi ki erkek arkadaşımıda görünce kulagıma resmen birisi dediki bununla tanışmalısınnnnnnn

ve o kadarda hastaydımkı ,kesınlıkledeeeeeeee tipim degıldı benım :)) ben içimdekı sesi dinşemiştim yanılmadım

sende yanılmassın emınımkı

kız dün senın bu yazdıklarını okuyunca bitti felan gibi işte ayşegül aldençin bir şrkısı takılmuştı dılıme bayada eskı bir şarkısıydı

bıızmkıde ılk defa duymuştu o nasıl bir şarkı öle dıyokı

şimdide aklıma takıldı unuttum sölerini bulamayırom alamyaaaa takıntılıyımdır o konularda illa bulucam

baktım amma bulamadımda

hayırlısı olsun canım, kısa zamana çok şeyi sığdırdın, onlar da birikince ruhuna, bünyene ağır geldi bence... bence de biraz yalnız kal, kafa dinleyip tatil yap dinlen.

hava değişimi iyi geldi bana gerçekten. arkadaşım bahçeli bir evde oturuyor, bahçesinde ısırgan varmış, topladım taze taze, kurutacağım. burada birkaç kişi içiyordu, onlar gibi ben de iltihabımı, elemimi, kederimi akıtacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…