- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.141
biraz göbeğim var ama kadın da abarttı yani.
Ben içtim/içiyorum. Afedersiniz açık açık yazacağım.Regl kanaması her zamankine göre çok olmadı ama erken regl oldum bu ay ısırgan sayesinde... İnşallah ben de elemimi iltihaplarımı akıtmışımdır Aslı!
Günaydın bu arada herkese.
Aslıcığım,
Adet düzensizliği olan ben değildim.
Lahesis olabilir çünkü onda da miyom falan var sanırım. Doktora gitmişti hatta.
Ben içim temizlensin diye içtim.
Haklısın idrar yollarına da iyi geliyor ve idrar söktürüyor. Bunu da fark ettim kendimde...
ne kadar sürdü canım ben günde 3 kere içmiştim ama ondan 40 gün sürdü ya
iç ,iç bittikten snra dr,git bakalım temizlenmişmi senınde içinn ?
tünaydınnnnnn canım nasılsın ?
kızlaaaaar ben geldim
herkes iyi mi?
evet adet düzensizliği olan bendim,ama prolaktin normal seviyeye düşünce ilaçla, bu ay 29 günde geldi... şimdi de 1-2 haziran da bekliyoruz kendilerini... kızlar bu ısırgan suyundan alacağım ama 1 haziran da kardeşimin düğünü var, erken ve şiddetli olursa sıkıntı çekermiyim diye endişe ediyorum... düğün geçsin öyle mi içeyim yoksa hemen başlayayım mı...
Normal 5 gün mü ne...
bu arada hafta sonu eşimin memleketinden düğün için elbise baktım, bir elbiseye resmen aşık oldum, tam görümce elbisesi
ama 800tl fiyatı çıkınca almaktan vazgeçtim, çok fazla geldi bana... abiye piyasası izmir de 400-500 civarı o da en güzelleri... aklım da o elbise de kaldı tabibakalım başka beğenebilecek miyim...
siyah, yılan derisi görünümlü, balık model, göğüs kısmı drapeli, göğüs altından gümüş rengi işlemeli bir kemer omuzlara kadar çıkıp askı oluyor,sırt dekolteli,bele kadar şeffaf tül üzerine boncuk işlemeli... arkasından da tül kuyruğu vardı... offfff ezberlemişim elbiseyi ve internette de bulamıyorum,markasına bakmayı unutmuşum
ne çok haber varmış bende ya
cuma günkü görüşme pek verimli geçmedi kızlar,çeşitli bağlantılar kurup,taleplerimizi ilettik yetkililere, pazartesi günü yeniden gittik, rektör yardımcısı hoca ile görüştük,ancak o da genel işleyiş ve prosedur dışında pek bir şey söylemedi... aslında işini yaptı,gel yarın alalım seni diyemezdi sonuçta... biz baskılarımıza devam edeceğiz
saçlarımı boyattım bir de orada... iyice kızıla dönük açık kahve olmuştu ve çok yıpranmış görünüyordu... dipler de çıkmıştı... kendi rengime boyattım,şimdi kendime yabancıyım aynada
hoşgeldin tatlımm ben dedım lahesis eşinin yanındadır kesın dıye
sen istanbula gel ozaman 800 tl vermem bir abiyeye bir kere giyiceksın sonuçta one öle altındanmı askıları :)
İş konusunda hayırlısı olsun canım. İnşallah olur.
Benim de saçlarım amerikan bayrağı gibi rengarenk! yer yer kendi saçlarım, yer yer kızıl, bakır, kahve, bemiks ampülden ötürü sarı. Her renk mevcut. Kuzenimin düğünü var bir ay sonra. O yüzden kahveye boyatmayı düşünüyorum.
Lahesis, sahi ben de kıyafet baktım hafta sonu ama hiçbir şey bulamadım.
Ben başı açık olmak dışında kapalı giyiniyorum ya, çok zor o yüzden! Zira kıyafetler ya çok açık ya çok kapalı. Bir de çok abiye ya da gece kıyafeti tarzı da istemiyorum.Zaten kıyafet alışverişini sevmiyorum. Ne yapacağım hiç bilemiyorum.
amin canım inşallah...
orta kestane boyattım geçtim gülümsün, sen de öyle yapabilirsin, koyu kestane siyaha dönük oluyor sevmiyorum...
gerçi bakır da var kestane de... 15 gün sonra yine kızıla döner nasılsa...
canım ya baktığım yerlerde çok güzel kollu uzun elbiseler vardı... abiye düşünmüyorsun sanırım bence daha rahat bulursun, yarım kollu,uzun üzerine oturan bir elbise olabilir,şifon da olabilir... bak senin tarzında giyinen bir arkadaşım var, altı siyah şifon etekli, üzeri de narçiçeği yarasa kollu harika bir elbise giymişti bir düğünde, bayılmıştık elbisesine...
vaktim olsa kesin gelirdim, sezon başladı ya, indirim de yapmıyorlar bu aralar... aynı elbise ekim de yarı fiyatına iner kesin... hala duruyor olursa o zaman alırım ben de
benim bu konudaki bütçem maksimum 400 civarı açıkçası...
ee yuh deseydın o kadarmıki
ben olsaydım atlamıştım kadının üstüne :))))
o kadar değil tabi, ama en belirgin yerim göbeğim, şişkinlikte miyomun da etkisi var, kadın sonra başkasıyla karıştırdım diyip durumu toparladı, özür diledi.aynı gafı ben de yapmıştım birine zamanında.
ben de abiyeye çok para vermem, gerçi yıllar önce 350 tl gibi bir para vermiştim ama...
aslıcım sanırım normalde minyon,narin bir görüntün var ve o gün göbeğin kıyafetinden dolayı biraz belirgin olduysa kadın öyle düşünmüştür... kilolu insanların hamile olduğu bile pek belli olmaz, demek ki kadın seni zayıf görmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?