30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ne ıyı kızsın sen yaf aslıda ne güzel şeyler sölemiş canım sana

ben hakkımı helal etmezdım canım yandıgı için

gittim iş görüşmesine 1100 tl vericekler ilk 6 ay sonra zam :)

yarın netleşicek ama baya bbüyük biyer holding 300 çalışanı varmış

c.teside 5 e kadarmış o kötü oldu benım için

hakkında hayırlısı olsun tatlım.hafta.da 2gun ızın olan ıs bulmak zor artık

Hakkında hayırlısı olsun Aydebuz, MASLOW'a katılıyorum. İki gün işi biraz zor. 4 * 4 iş yok! :'(

Hakkında hayırlısı olsun Aydebuz, MASLOW'a katılıyorum. İki gün işi biraz zor. 4 * 4 iş yok! :'(

yani,en azından kurumsal sayılabılecek bı yer...ben ogretmenlık mezunuyum,h.sonu 2 gun calısıyorum.h.ıcı 1gun ızın.bı de kucuk bı etut merkezı,patronla da yuzgoz oluyo ınsan kucuk yerlerde.bu ay maasımı alamadım daha :-( ıstedım ama halen vermedıler

Bunu görmeden yazdım bir önceki mesajımı.

senınde işin yogunmuş canımya .ne garip insanlar varya çalış,çalış maaşını vermesınler yada geç versinler

İyiyim canım sağ ol. Sadece başım hafif hafif ağrıyor sağdan. O da uykusuzluktan.

Sen nasılsın?

İş görüşmesi sonucu belli olunca haber ver bize.

bende reglı oldum halsızım dün çok koşturdum sıcaklara dayanamıyorum ,bırde ben beyaz tenlı olunca sıcagıda çekemıyorum

geçmiş olsun sana canım miğrenınmı vardı senın eger öleyse yedıklerıne ve klımaya dıkkat et tetıklemesın

haber veririm canımm

Migren ve Hipoglisemi (Ani Kan Şekeri Düşmesi) var.
Ben de beyaz tenliyim. Sıcak falan beni de çok etkiler ya da bir yere çarpsam hemen morarır kolum bacağım.

Kestane Şekeri nerelerde?
Dün aklıma geldi.
Sen de telefonu - maili falan vardı sanırım. Haberin vardır belki...

benmde tek taraflı mıgrenım var rüzgarda tetıklıyor .sıcakları he. sevmıyorummmmmmmmmmmmm ilkbahar yazda sonbahar gelsin biraz önceeeeeeeeeeeee

herkez doğdugu ayı çok severmış alakalımı bılmem ama eylulde doğdum eylule bayılırım bır ,iki yağmurlar atıştırmaya başlar

dogum gunumde hep yapraklar dökülür eylul gelsinnnnn :)

şeker çalışıyor yogun bu sıralarda canım du maıllerıme bakıyım msj atmışmı

Ben de EKİM'de doğdum. Ekim ayını ve burcumu çok severim. (TERAZİ) sen BAŞAK mısın?

@polarpijama, hoş geldin. nasılsın?

Ben de EKİM'de doğdum. Ekim ayını ve burcumu çok severim. (TERAZİ) sen BAŞAK mısın?

evet canım başak bende terazi kadını çok severım ılımlıdır çözümcüdür ,organize yetenegi gelişmişdir ,kıskançtır,politiktir

bazen ne düşündügünü çözemessın ,insanlarla mesafeledir terazi kadını

Kısmen doğru.
Bir tek burcum konusunda mütevazı olamıyorum.

Ben de KOVA burcu İKİZLER burcu (zaten bunlar hava grubu benim gibi)
Bir de BAŞAK burcu kadınlarını severim.

KOVA burcunun erkeklerini de severim. Kocam KOVA olsun mümkünse.

Son düzenleme:

hadiya bende kova burcu erkegiyle asla yapamam yay,kova ,aslan benden öte gitsinler mümkünse

kova bu arada ennnn radıkal veeee en çalışkan burçtur erkeklerde

benım kardeş burcum ıkızler :) bende ennnnn iyi boğa ve oglak erkegiyle anlaşırım onlarda toprak benım gibi :)

sevgılımde boğa bu arada :) tabıı yükselenlerinede bakmak gerek

mrb canım..hoş bulduk..iyiyim..çok yoğun bi haftaydı nete giremedim hiç..okuma bayramı etkinliği hazırlamıştım..çok yoruldum..derslerde biraz birikti..onları yetiştireyim die uğraşıyorum..çoooookkkk sıcak..sen nasılsın?

ASLAN kadınını da erkeğini de pek sevmem. Gerçi bir bayan arkadaş var ASLAN o iyi ama!
kız kardeşim OĞLAK, erkek kardeşim BOĞA...

Kız kardeşimle anlaşırım ama OĞLAK ve BOĞA genel olarak tarzım değiller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…