- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.221
ne ıyı kızsın sen yaf aslıda ne güzel şeyler sölemiş canım sana
ben hakkımı helal etmezdım canım yandıgı için
ne ıyı kızsın sen yaf aslıda ne güzel şeyler sölemiş canım sana
ben hakkımı helal etmezdım canım yandıgı için
gittim iş görüşmesine 1100 tl vericekler ilk 6 ay sonra zam :)
yarın netleşicek ama baya bbüyük biyer holding 300 çalışanı varmış
c.teside 5 e kadarmış o kötü oldu benım için
hakkında hayırlısı olsun tatlım.hafta.da 2gun ızın olan ıs bulmak zor artık
Hakkında hayırlısı olsun Aydebuz, MASLOW'a katılıyorum. İki gün işi biraz zor. 4 * 4 iş yok! :'(
yani,en azından kurumsal sayılabılecek bı yer...ben ogretmenlık mezunuyum,h.sonu 2 gun calısıyorum.h.ıcı 1gun ızın.bı de kucuk bı etut merkezı,patronla da yuzgoz oluyo ınsan kucuk yerlerde.bu ay maasımı alamadım daha :-( ıstedım ama halen vermedıler
Hakkında hayırlısı olsun Aydebuz, MASLOW'a katılıyorum. İki gün işi biraz zor. 4 * 4 iş yok! :'(
yani,en azından kurumsal sayılabılecek bı yer...ben ogretmenlık mezunuyum,h.sonu 2 gun calısıyorum.h.ıcı 1gun ızın.bı de kucuk bı etut merkezı,patronla da yuzgoz oluyo ınsan kucuk yerlerde.bu ay maasımı alamadım daha :-( ıstedım ama halen vermedıler
naber gülümsün nasılsın ?
İyiyim canım sağ ol. Sadece başım hafif hafif ağrıyor sağdan. O da uykusuzluktan.
Sen nasılsın?
İş görüşmesi sonucu belli olunca haber ver bize.
bende reglı oldum halsızım dün çok koşturdum sıcaklara dayanamıyorum ,bırde ben beyaz tenlı olunca sıcagıda çekemıyorum
geçmiş olsun sana canım miğrenınmı vardı senın eger öleyse yedıklerıne ve klımaya dıkkat et tetıklemesın
haber veririm canımm
Migren ve Hipoglisemi (Ani Kan Şekeri Düşmesi) var.
Ben de beyaz tenliyim. Sıcak falan beni de çok etkiler ya da bir yere çarpsam hemen morarır kolum bacağım.
Kestane Şekeri nerelerde?
Dün aklıma geldi.
Sen de telefonu - maili falan vardı sanırım. Haberin vardır belki...
maalesef şeker.2. Universıte okudum bır de cile cekmek ıcınMASLOWNe haber?
Öğretmen miydin sen?
Neden takılmıyorsun buralara?
;-)Bunu görmeden yazdım bir önceki mesajımı.
cok yogun tatlım.sabah 9.30 aksam 19.30senınde işin yogunmuş canımya .ne garip insanlar varya çalış,çalış maaşını vermesınler yada geç versinler
maalesef şeker.2. Universıte okudum bır de cile cekmek ıcın
;-)
cok yogun tatlım.sabah 9.30 aksam 19.30
benmde tek taraflı mıgrenım var rüzgarda tetıklıyor .sıcakları he. sevmıyorummmmmmmmmmmmm ilkbahar yazda sonbahar gelsin biraz önceeeeeeeeeeeee
herkez doğdugu ayı çok severmış alakalımı bılmem ama eylulde doğdum eylule bayılırım bır ,iki yağmurlar atıştırmaya başlar
dogum gunumde hep yapraklar dökülür eylul gelsinnnnn :)
şeker çalışıyor yogun bu sıralarda canım du maıllerıme bakıyım msj atmışmı
Ben de EKİM'de doğdum. Ekim ayını ve burcumu çok severim. (TERAZİ) sen BAŞAK mısın?
@polarpijama, hoş geldin.nasılsın?
evet canım başak bende terazi kadını çok severım ılımlıdır çözümcüdür ,organize yetenegi gelişmişdir ,kıskançtır,politiktir
bazen ne düşündügünü çözemessın ,insanlarla mesafeledir terazi kadını
Kısmen doğru.
Bir tek burcum konusunda mütevazı olamıyorum.
Ben de KOVA burcu İKİZLER burcu (zaten bunlar hava grubu benim gibi)
Bir de BAŞAK burcu kadınlarını severim.
KOVA burcunun erkeklerini de severim. Kocam KOVA olsun mümkünse.
Ben de EKİM'de doğdum. Ekim ayını ve burcumu çok severim. (TERAZİ) sen BAŞAK mısın?
@polarpijama, hoş geldin.nasılsın?
hadiya bende kova burcu erkegiyle asla yapamam yay,kova ,aslan benden öte gitsinler mümkünse
kova bu arada ennnn radıkal veeee en çalışkan burçtur erkeklerde
benım kardeş burcum ıkızler :) bende ennnnn iyi boğa ve oglak erkegiyle anlaşırım onlarda toprak benım gibi :)
sevgılımde boğa bu arada :) tabıı yükselenlerinede bakmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?