30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bilmiyorum canım,halbuki yoğundum yoruldum bugün. yorgunluktan uyuyamıyorumdur belki de. sen ne yaptın bakalım bugün.

yorgunluktandır canım.
Bende arkadaşla buluştum. dolandık biraz. sohbet ettik.
Ordan misafirliğe gittim ve 1 gibi döndüm işte.
Senin günün nasıldı?

yorgunluktandır canım.
Bende arkadaşla buluştum. dolandık biraz. sohbet ettik.
Ordan misafirliğe gittim ve 1 gibi döndüm işte.
Senin günün nasıldı?

iyi yapmışsın canım, arkadaşlar iyidir. ben de haftasonu arkadastaydım il dışında,hala yol yorgunlugumu atamadım. iş güç uğraşıyoruz işte. ben yavaştan yatayım,iyi geceler.

Son düzenleme:

Aslı'yı davet ettiğin bir önceki mesajı üzerime alınmıştım zaten ama gelebilme gibi bir imkanım yok.
Allah tamamına erdirsin Lahesis, ömür boyu mutlu mesut olun. Minnak minnak bebikolarınız olsun. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!!!

aaaa senin face in yok muuuuu
olması da bir marifet değilki canım, öyle boş boş bakınıyorum işte... bir şey paylaşacak olsam ayda yılda bir ancak...

Benim de yok.
İyi ki de yok.
Kız kardeşim bir ara açmıştı.
Eylül'den beri tamamen sildim.
İnsanlardan midem bulanıyor facede... O gün yengemin facesinden akrabalara arkadaşlara baktım da "amaaaaaaaaaannn" dedim "iyi ki facem yok."

bir gösteriş hali ha bire, bir yarış, wc'ye gitsen yazmalar (ki bu gerçek olmuş. akrabanın gelininin kız kardeşi wc de kilitli kalmış. oradan mesaj yazmış faceden, wc de kilitli kaldım şeklinde... yengem dedi. PES cidden!)

Dipnot: Bir gün sevgilim/kocam bir şeyim olursa onun da facebook hesabı olursa açabilirim. Ne olur ne olmaz. Dedektif gibi kadınları sevmem ama erkeğin içinde olmasa da karşıdan yanlış şeyler olabiliyor. Neyse Allah başımıza vermesin öyle kötü şeyler... Zaten benim bu kafayla kocam falan da olmaz. Facebook hesabına da gerek kalmaz.

ben hiç açmadım, böylesi daha iyi kendi adıma... ben de eşimin facebook kullanmasını istemem, kullanırsa da herhalde alırım şifresini. sen de öyle düşünme canım, her şeyin hayırlısı. olumlu olalım, yoksa tuğçecan kızar bize.

Son düzenleme:

Benimkini de kız kardeşim zorla açtı.
Şu anda da baskı var sağdan soldan geri aç diye... direniyorum. :)

Aslıcığım, ben galiba böyle geldim. Böyle gideceğim. Eskiyi hiçbir zaman bırakıp önüme bakamayacağım, kimseyi sevemeyeceğim. bunu kanaat getirdim artık.

Allah'ım sizlerin karşınıza hayırlı çok mutlu olacağınız insanları çıkartsın.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN

evet kızarım tabiki.
Ben böyle düşününce kendime de kızıyorum çünkü.
Ne düşünürsek, neye inanırsak onu yaşarız.

tez zamanda sizler de yaşayın inşallaaahhhh
tuğçe de topiği "evli bayanlar" diye değiştirsin o zaman

inşallah hayırlısıyla olur hepimizin

valla bende öle zırt pırt her anı bıldırene,her dakka şekılden şekıle giripte foto koyana ,gıcık oluyorumya bır ıkı arkadaş var öle aynı resımden en az 10 tane sagdan soldan çekip atar deli zaten :)

öle deme kız senden çok güzel bir eş ve anne olur

açabılırsın aslında kız sevgılın olunca daha zor one dedı bu ne dedı resmınıı kım begendı sorun oluyor

( Allahtan onunkısı kapalıda ) yanlızsın aç işte sorun olmaz dogru kullanıncada

kız eskıye takılma adı üstünde es...kiiii önüne bak geriye,geri geri gidemessin düz ,düz yürüyorsun sonuçta

şu takıntılı hallerımız yokmuya

baharda gldı yazda geldı aşksız olmajjjjjjj aşk lazım aşk,aşkk

kızlar biryere cv yollamıştım dün aradılar gittim görüşmeye şimdi ordan geldım

adam haftanın 6 günü c.teside tam gün yönetici asistanı istiyor ıkı haftadırda arıyormuş çok seçermiş

neyse oldu benı işe aldı maaş ne dedim 850 tl demezmi hiç konuşmayalım dedim kalkıyodum ama sgk da dedi gülüyimmi kızıyımmı bılemedım

pıyasa hep boyle,üçe beşe eleman kapatıyolar.adam gıbı maas verenı bulan kacırmasın

düşükmüş malesef evet. neye karar verdin peki?

bence evlenmeyenlerin çoğu kısmet yokluğundan değil de, ya çok seçici olduğundan ya da eskiye takıldıklarından evlenemiyor, daha doğrusu evlenmiyor... sosyal ortam yokluğu, içe kapanıklık, karşılıksız aşk gibi ihtimaller de var tabi...

sen eskiyi çoktan geride bıraktığından bahsetmiştin canım, bu düşünce yapını hiç beğenmedim. sen ılımlı ,olumlu bir kızsın, anaç bir yapıdasın, kayınvalidelerin bile dikkatini çeker bu özellikler hemen, bak benden de iyi kayınvalide olur demek ki. sen bu konuda peşin hükümlü, karamsar düşünüyorsun, bir de buraya yazıp negatif enerjiyi kalıcı hale getiriyorsun, lütfen yapma bunu.

pıyasa hep boyle,üçe beşe eleman kapatıyolar.adam gıbı maas verenı bulan kacırmasın

evet sorma kurumsal bir firmada olsa ne kadar az parayla üstünden ne kadar daha kazanırım dıye bakıyorlar

düşükmüş malesef evet. neye karar verdin peki?

yok dedım hiç konuşmayalım hemen kalktım .hem tecrübe istiyor hem diksiyon istiyor bem hırslı,başarılı ,kararlı

olucak eeeeeeee bunları taşıyan kişide haftanın 6 günü o maaşa çalışırmı dıye düşünen yok ben kaç sene önce alıyodum o parayı dedım

Offf! Bir de o var. Bir pozu kırk kere çekip hepsini koymak. Bari aradan bir tanesini seç ve koy.

Aydebuz, içimi ısıttın vallahi. Sağ ol hakkımdaki düşüncelerin için de.

şimdi bir tane daha iş görüşmesi için aradılar. çıkıyorum ben akşama görüşürüz kızlar

evet kızarım tabiki.
Ben böyle düşününce kendime de kızıyorum çünkü.
Ne düşünürsek, neye inanırsak onu yaşarız.
Haklısın!

Aslı, beni güzel analiz etmişsin. Sağ ol.

Evet, evlenmemiş olmak benim seçimim ama bu seçimim değişir mi?
Ben birisini sevebilir miyim?

Evet, geçmişi unuttum genel olarak, geçmişteki kişiyi istemiyorum ama unutamadığım şey olaylar sanırım.

Buraya yazıp "kalıcı" hale getiriyor olmam konusunda da çok haklısın!
Şu sözü okudum buralarda bir yerde bugün, bana göre sanki.

Eğer bir dış etmen sizi üzerse, duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur. Onu da her an ortadan kaldırma gücünüz vardır.

Marcus Aurelius

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…