- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.181
İyi geceler canım... Neler yazıştınız onlara bakıyordum. :)
Hayırdır neden uyku tutmadı?
bilmiyorum canım,halbuki yoğundum yoruldum bugün. yorgunluktan uyuyamıyorumdur belki de. sen ne yaptın bakalım bugün.
yorgunluktandır canım.
Bende arkadaşla buluştum. dolandık biraz. sohbet ettik.
Ordan misafirliğe gittim ve 1 gibi döndüm işte.
Senin günün nasıldı?
iyi yapmışsın canım, arkadaşlar iyidir.ben de haftasonu arkadastaydım il dışında,hala yol yorgunlugumu atamadım. iş güç uğraşıyoruz işte. ben yavaştan yatayım,iyi geceler.
face ten yer bildirimi yapmış Tuğçe, taciz ettim şimdi
Aslıcım çok ciddiyim, tatilini o tarafta yapacak olursan mutlaka beklerim, köy düğünü gibi olacak organizasyon... gülümsün, Tuğçe,Aydebuz.... hepiniz için geçerli bu davetim...
aaaa senin face in yok muuuuu
olması da bir marifet değilki canım, öyle boş boş bakınıyorum işte... bir şey paylaşacak olsam ayda yılda bir ancak...
Benim de yok.
İyi ki de yok.
Kız kardeşim bir ara açmıştı.
Eylül'den beri tamamen sildim.
İnsanlardan midem bulanıyor facede... O gün yengemin facesinden akrabalara arkadaşlara baktım da "amaaaaaaaaaannn" dedim "iyi ki facem yok."
bir gösteriş hali ha bire, bir yarış, wc'ye gitsen yazmalar (ki bu gerçek olmuş. akrabanın gelininin kız kardeşi wc de kilitli kalmış. oradan mesaj yazmış faceden, wc de kilitli kaldım şeklinde... yengem dedi.PES cidden!)
Dipnot: Bir gün sevgilim/kocam bir şeyim olursa onun da facebook hesabı olursa açabilirim. Ne olur ne olmaz.Dedektif gibi kadınları sevmem ama erkeğin içinde olmasa da karşıdan yanlış şeyler olabiliyor. Neyse Allah başımıza vermesin öyle kötü şeyler... Zaten benim bu kafayla kocam falan da olmaz. Facebook hesabına da gerek kalmaz.
ben hiç açmadım, böylesi daha iyi kendi adıma... ben de eşimin facebook kullanmasını istemem, kullanırsa da herhalde alırım şifresini.sen de öyle düşünme canım, her şeyin hayırlısı. olumlu olalım, yoksa tuğçecan kızar bize.
ben hiç açmadım, böylesi daha iyi kendi adıma... ben de eşimin facebook kullanmasını istemem, kullanırsa da herhalde alırım şifresini.sen de öyle düşünme canım, her şeyin hayırlısı. olumlu olalım, yoksa tuğçecan kızar bize.
tez zamanda sizler de yaşayın inşallaaahhhh
tuğçe de topiği "evli bayanlar" diye değiştirsin o zaman
Benim de yok.
İyi ki de yok.
Kız kardeşim bir ara açmıştı.
Eylül'den beri tamamen sildim.
İnsanlardan midem bulanıyor facede... O gün yengemin facesinden akrabalara arkadaşlara baktım da "amaaaaaaaaaannn" dedim "iyi ki facem yok."
bir gösteriş hali ha bire, bir yarış, wc'ye gitsen yazmalar (ki bu gerçek olmuş. akrabanın gelininin kız kardeşi wc de kilitli kalmış. oradan mesaj yazmış faceden, wc de kilitli kaldım şeklinde... yengem dedi.PES cidden!)
Dipnot: Bir gün sevgilim/kocam bir şeyim olursa onun da facebook hesabı olursa açabilirim. Ne olur ne olmaz.Dedektif gibi kadınları sevmem ama erkeğin içinde olmasa da karşıdan yanlış şeyler olabiliyor. Neyse Allah başımıza vermesin öyle kötü şeyler... Zaten benim bu kafayla kocam falan da olmaz. Facebook hesabına da gerek kalmaz.
Benimkini de kız kardeşim zorla açtı.
Şu anda da baskı var sağdan soldan geri aç diye... direniyorum. :)
Aslıcığım, ben galiba böyle geldim. Böyle gideceğim. Eskiyi hiçbir zaman bırakıp önüme bakamayacağım, kimseyi sevemeyeceğim. bunu kanaat getirdim artık.
Allah'ım sizlerin karşınıza hayırlı çok mutlu olacağınız insanları çıkartsın.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
kızlar biryere cv yollamıştım dün aradılar gittim görüşmeye şimdi ordan geldım
adam haftanın 6 günü c.teside tam gün yönetici asistanı istiyor ıkı haftadırda arıyormuş çok seçermiş
neyse oldu benı işe aldı maaş ne dedim 850 tl demezmi hiç konuşmayalım dedim kalkıyodum ama sgk da dedi gülüyimmi kızıyımmı bılemedım
kızlar biryere cv yollamıştım dün aradılar gittim görüşmeye şimdi ordan geldım
adam haftanın 6 günü c.teside tam gün yönetici asistanı istiyor ıkı haftadırda arıyormuş çok seçermiş
neyse oldu benı işe aldı maaş ne dedim 850 tl demezmi hiç konuşmayalım dedim kalkıyodum ama sgk da dedi gülüyimmi kızıyımmı bılemedım
Benimkini de kız kardeşim zorla açtı.
Şu anda da baskı var sağdan soldan geri aç diye... direniyorum. :)
Aslıcığım, ben galiba böyle geldim. Böyle gideceğim. Eskiyi hiçbir zaman bırakıp önüme bakamayacağım, kimseyi sevemeyeceğim. bunu kanaat getirdim artık.
Allah'ım sizlerin karşınıza hayırlı çok mutlu olacağınız insanları çıkartsın.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
pıyasa hep boyle,üçe beşe eleman kapatıyolar.adam gıbı maas verenı bulan kacırmasın
düşükmüş malesef evet. neye karar verdin peki?
Offf! Bir de o var. Bir pozu kırk kere çekip hepsini koymak. Bari aradan bir tanesini seç ve koy.inşallah hayırlısıyla olur hepimizin
valla bende öle zırt pırt her anı bıldırene,her dakka şekılden şekıle giripte foto koyana ,gıcık oluyorumya bır ıkı arkadaş var öle aynı resımden en az 10 tane sagdan soldan çekip atar deli zaten :)
öle deme kız senden çok güzel bir eş ve anne olur
Aydebuz, içimi ısıttın vallahi.açabılırsın aslında kız sevgılın olunca daha zor one dedı bu ne dedı resmınıı kım begendı sorun oluyor
( Allahtan onunkısı kapalıda ) yanlızsın aç işte sorun olmaz dogru kullanıncada
kız eskıye takılma adı üstünde es...kiiii önüne bak geriye,geri geri gidemessin düz ,düz yürüyorsun sonuçta
şu takıntılı hallerımız yokmuya
baharda gldı yazda geldı aşksız olmajjjjjjj aşk lazım aşk,aşkk
Offf! Bir de o var. Bir pozu kırk kere çekip hepsini koymak. Bari aradan bir tanesini seç ve koy.
Aydebuz, içimi ısıttın vallahi.Sağ ol hakkımdaki düşüncelerin için de.
Haklısın!evet kızarım tabiki.
Ben böyle düşününce kendime de kızıyorum çünkü.
Ne düşünürsek, neye inanırsak onu yaşarız.
bence evlenmeyenlerin çoğu kısmet yokluğundan değil de, ya çok seçici olduğundan ya da eskiye takıldıklarından evlenemiyor, daha doğrusu evlenmiyor... sosyal ortam yokluğu, içe kapanıklık, karşılıksız aşk gibi ihtimaller de var tabi...
sen eskiyi çoktan geride bıraktığından bahsetmiştin canım, bu düşünce yapını hiç beğenmedim. sen ılımlı ,olumlu bir kızsın, anaç bir yapıdasın, kayınvalidelerin bile dikkatini çeker bu özellikler hemen, bak benden de iyi kayınvalide olur demek ki.sen bu konuda peşin hükümlü, karamsar düşünüyorsun, bir de buraya yazıp negatif enerjiyi kalıcı hale getiriyorsun, lütfen yapma bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?