- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.201
şimdi bir tane daha iş görüşmesi için aradılar. çıkıyorum ben akşama görüşürüz kızlar
şimdi bir tane daha iş görüşmesi için aradılar. çıkıyorum ben akşama görüşürüz kızlar
herkes olayları kendi bakış açısına göre algılar ve yorumlar, kaç insan varsa o kadar farklı değer yargısı ve yorum olacaktır. önemli olan olayları, tecrübeleri kendimizi yıpratmadan değerlendirmek, onlardan ders çıkarmak ve tekrarlamamak. herkes ister ilk çıktığıyla evlensin, saçma sapan insanlarla muhatap olmadan, yıpranmadan, yaralanmadan doğru kişi karşısına bir an önce çıksın... ama herkese nasip olmuyor bu. çoğu da sonradan iyi ki de eskisi olmamış diyor geçmişe baktığında. her şeyin hayırlısı dilemek lazım..Haklısın!
Aslı, beni güzel analiz etmişsin.Sağ ol.
Evet, evlenmemiş olmak benim seçimim ama bu seçimim değişir mi?
Ben birisini sevebilir miyim?
Evet, geçmişi unuttum genel olarak, geçmişteki kişiyi istemiyorum ama unutamadığım şey olaylar sanırım.
Buraya yazıp "kalıcı" hale getiriyor olmam konusunda da çok haklısın!
Şu sözü okudum buralarda bir yerde bugün, bana göre sanki.
Eğer bir dış etmen sizi üzerse, duyduğunuz acı o şeyin kendisinden değil, sizin ona verdiğiniz değerden geliyordur. Onu da her an ortadan kaldırma gücünüz vardır.
Marcus Aurelius
evet sorma kurumsal bir firmada olsa ne kadar az parayla üstünden ne kadar daha kazanırım dıye bakıyorlar
yok dedım hiç konuşmayalım hemen kalktım .hem tecrübe istiyor hem diksiyon istiyor bem hırslı,başarılı ,kararlı
olucak eeeeeeee bunları taşıyan kişide haftanın 6 günü o maaşa çalışırmı dıye düşünen yok ben kaç sene önce alıyodum o parayı dedım
Ufff! Aslı Şahane yazıyorsun yaherkes olayları kendi bakış açısına göre algılar ve yorumlar, kaç insan varsa o kadar farklı değer yargısı ve yorum olacaktır. önemli olan olayları, tecrübeleri kendimizi yıpratmadan değerlendirmek, onlardan ders çıkarmak ve tekrarlamamak. herkes ister ilk çıktığıyla evlensin, saçma sapan insanlarla muhatap olmadan, yıpranmadan, yaralanmadan doğru kişi karşısına bir an önce çıksın... ama herkese nasip olmuyor bu. çoğu da sonradan iyi ki de eskisi olmamış diyor geçmişe baktığında. her şeyin hayırlısı dilemek lazım..
hayat bir enerjiden ibaret. olumlu düşünmeye kendimizi zorlarsak, bir süre sonra o bizim duygu ve davranışlarımızı da olumlu yönde etkileyecektir. psikoloğa gitmiştim bir ara, o da bunları söylüyor. her şey kendimizde bitiyor canım. olumsuz karamsar düşünürsen her şey kötü gider, geçmişe takılıp kalırsan herkes ileri giderken sen yolda geri, mutsuz ve yalnız başına kalırsın. benim çok güzel bir arkadaşım vardı, sevgilisiyle çok sorun yaşadı, çok yıpranmış, aylar sonra gördüğümde neredeyse tanıyamadım onu, o güzellikten eser kalmamış, o kasvet yüzüne vücuduna yansımış, ben evde üzgün ağlarken çiçeklerim bile soldu dedi bana, ama ben kendime geldikçe yeni bir filiz çıktı dedi, inanabiliyor musun, yani evrene mesajı biz veriyoruz, negatif enerji yolladığımızda karşılığı da aynı şekilde dönüyor bize, her şey sevgi istiyor, emek istiyor, umut istiyor. o zaman olumlu olmakta en başta kendimiz için fayda var. sen de kalbini bozma, hayırlısını iste, her şey güzel olacak inşallah..
Ufff! Aslı Şahane yazıyorsun ya
Kendimi okuyor gibi oluyorum. aynı şeyleri düşünüyorum fakat uygularken tökezliyorum.
Ortaokul öğretmenimiz derdi: ne kadar insan varsa dünyada o kadar düşünce tarzı vardır.
sağ ol var ol, hakkını helal et benim için zaman ayırıp yazıyorsun, bana umut, ışık oluyorsun.
helal olsun varsa, ama biz birbirimiz için buradayız canım. bir tökezlersin iki tökezlersin ama yine de uygulamaya devam etmekten vazgeçmeyeceksin. her insan dalgalı dönemlerden geçer, önemli olan bunu kısa tutmak, abartmadan normale geri dönebilmek ve güçlü, dik durabilmek. bunu onun bunun için değil, sonuçta kendimiz için, kendi mutluluğumuz için yapmalıyız. hayat enerjiden ibaret, olumlu güleryüzlü insanların işleri rast gider genelde, bu tesadüf mü. herkes kendi şansını kendi yaratır biraz da. kötü karamsar düşününce çevredeki insanlar da negatif enerjiden dolayı rahatsız olup kaçacaktır bizden. o yüzden kara kara düşünüp de kendimizi germeye, sıkıntıya strese sokmaya hiç gerek yok. evlilik de güzeldir muhakkak, ama illa evlenmem lazım, yaşım geldi, yaşlanınca yalnız ne yaparım, nereden kimi nasıl bulacağım, bir erkeği tekrar nasıl en baştan tanıyıp ona güveneceğim vs vs uzar gider bu sorular, o yüzden hiç kafaya takmaya gerek yok. kısmetinde varsa yaşarsın görürsün cevapları zaten. şimdiden kafada olumsuz sorular türetmenin, endişelenmenin hiç gereği yok.
Aslında benim sorunum yeni birisini bulmak bulmamak da değil; GEÇMİŞ!
Geçmişi serbest bırakmam lazım.
Hayatımda birisi olmadığına şükrettiğim çok olur.Ona vakit ayırmak buluşmak falan bile angarya geliyor ya da evlilik, çok büyük sorumluluk; zor geliyor... Ben iyice anladım benim derdim yeni birisi falan değil. Hiçbir zaman da öyle bir kız olmadım. Olsam birilerine şans verir denerdim.
Bir de dediğin doğru bir tökezle iki tökezle ama vazgeçme!!!
karşılıklı sevince angarya gibi gelmez ki insana, onun için süslenip püslenmek, heyecanlanmak, hayaller kurmak, güzel şeyler bunlar... sevdiğin biriyle aynı yatakta uyanmak, ondan çocuğunun olması, aynı hayatı, sorumlulukları beraber paylaşmak, kendini güvende hissetmek, başını koyacağın bir omzun olması, yani sorumluluğun yanında güzel tarafları da çok. sorumluluk almadan hangi iş yapılıyor ki hayatta zaten.
eski ilişkini bilemiyorum canım, sevmiyormuşsun da, o zaman önüne bakacaksın artık, geçmişle yaşanmıyor.
Sevmiyorum değil, seviyordum tabii ki! Canımı istese verecek kadar.
Ama şunu kastettim: Artık o gelsin, o olsun gibi bir düşüncem kalmadı!!! O evlendi. Allah evinde yuvasında mutlu etsin, ne diyebilirim ki? Ama ben yapılanlara, hak etmeden yaşadıklarıma üzülüyorum sadece...
Sağ ol Aslı ya, bu yazdıklarını okuyup okuyup düşüneceğim.(insanın biliyor olması yetmiyor, bazen böyle karşı taraftan duyunca daha bir güzel oluyor. Ara sıra iyiyim diyorum sonra bakıyorum gene eskiye dönmüşüm. )
İyi akşamlar canım.
ŞU AN sevmiyorsun anlamında dedim canım zaten. hazmedemediğin şeyler olmuş anladıgım kadarıyla. ama adam geçmişe sünger çekip gidip evlenmiş, sen neyi düşünüyorsun, neyin hesabını yapıyorsun ki daha? kendi kendini mi cezalandıracaksın, adamın biri geçmişte düşüncesizce bencilce davrandı sana haksızlık etti diye... hemen herkesin başına gelmiştir ki bu, e o zaman herkes bekar gezsin oldu olacak... sen ne yaşamışsın, sana ne olmuş ki? (yanlış anlama,herkesin derdi kendine büyüktür ama bak çevrene, KK'ya da ne hayatlar var gör.) millet daha beter neler yaşıyor, ne karın ağrıları var da gizliyor... ama hayat devam ediyor, zaman akıp geçiyor, ona ayak uydurmak lazım, herkes de onca büyük aşklardan boşanmalardan vs sonra yeni yuvasını kurabiliyor. sen hak etmediğin muameleyi görmüşsün,tabi üzülürsün ama Allaha havale edersin, Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın der geçersin, kendi yoluna bakarsın. niye yaşananların faturasını kendine çıkarıyorsun, kendini iyice mağdur edıyorsun, kendine de haksızlık, bir nevi eziyet edip şükürsüzlük ediyorsun, haberin olsun.
evet, böyle düşün düşün sonra diyorum ki: "Gülümsün, bir sen mi çektin? Milletin ne dertleri var. Şükrediyorum hemen. Geçen gece yatakta kitap okurken; Allah'ım dedim iyi ki gözlerim var. Yoksa okumak istediğim o kadar kitabı nasıl okurdum. Bir de ben böyle yapınca karşıma birisini çıkarıyor Rabbim, bakıp halime şükrediyorum. Utanıyorum bir de... Haklısın Aslı. İnan önüme bakmaya çalışacağım. Çok iyisin sağ ol.
Haaa, Allah'a havale ettim zaten, Allah rızası için hakkımı da helal ettim.
haa şöyleegeçmişten, göçmüşten hayır yok, önüne bakmak lazım
doğru evet, inşallah daha iyi imkanı olan bir yer bulursun bu kez.
Aslında benim sorunum yeni birisini bulmak bulmamak da değil; GEÇMİŞ!
Geçmişi serbest bırakmam lazım.
Hayatımda birisi olmadığına şükrettiğim çok olur.Ona vakit ayırmak buluşmak falan bile angarya geliyor ya da evlilik, çok büyük sorumluluk; zor geliyor... Ben iyice anladım benim derdim yeni birisi falan değil. Hiçbir zaman da öyle bir kız olmadım. Olsam birilerine şans verir denerdim.
Bir de dediğin doğru bir tökezle iki tökezle ama vazgeçme!!!
karşılıklı sevince angarya gibi gelmez ki insana, onun için süslenip püslenmek, heyecanlanmak, hayaller kurmak, güzel şeyler bunlar... sevdiğin biriyle aynı yatakta uyanmak, ondan çocuğunun olması, aynı hayatı, sorumlulukları beraber paylaşmak, kendini güvende hissetmek, başını koyacağın bir omzun olması, yani sorumluluğun yanında güzel tarafları da çok. sorumluluk almadan hangi iş yapılıyor ki hayatta zaten.
eski ilişkini bilemiyorum canım, sevmiyormuşsun da, o zaman önüne bakacaksın artık, geçmişle yaşanmıyor.
Sevmiyorum değil, seviyordum tabii ki! Canımı istese verecek kadar.
Ama şunu kastettim: Artık o gelsin, o olsun gibi bir düşüncem kalmadı!!! O evlendi. Allah evinde yuvasında mutlu etsin, ne diyebilirim ki? Ama ben yapılanlara, hak etmeden yaşadıklarıma üzülüyorum sadece...
Sağ ol Aslı ya, bu yazdıklarını okuyup okuyup düşüneceğim.(insanın biliyor olması yetmiyor, bazen böyle karşı taraftan duyunca daha bir güzel oluyor. Ara sıra iyiyim diyorum sonra bakıyorum gene eskiye dönmüşüm. )
İyi akşamlar canım.
evet, böyle düşün düşün sonra diyorum ki: "Gülümsün, bir sen mi çektin? Milletin ne dertleri var. Şükrediyorum hemen. Geçen gece yatakta kitap okurken; Allah'ım dedim iyi ki gözlerim var. Yoksa okumak istediğim o kadar kitabı nasıl okurdum. Bir de ben böyle yapınca karşıma birisini çıkarıyor Rabbim, bakıp halime şükrediyorum. Utanıyorum bir de... Haklısın Aslı. İnan önüme bakmaya çalışacağım. Çok iyisin sağ ol.
Haaa, Allah'a havale ettim zaten, Allah rızası için hakkımı da helal ettim.
merhaba kızlar, ben şu sıra yoğun olacağım biraz, birkaç gün giremeyeceğim. kendinize iyi bakın.
gittim iş görüşmesine 1100 tl vericekler ilk 6 ay sonra zam :)
yarın netleşicek ama baya bbüyük biyer holding 300 çalışanı varmış
c.teside 5 e kadarmış o kötü oldu benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?