- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.481
Yok canım, biz niçin ceza aldığını falan görmedik.evet ama öle geldı bana :)) ben birgün ceza aldım bende onu kıb lemiştimkiiii :))
ayrıca benım ceza aldıgım zaman siz görüyomuusnuz ne için ceza aldıgımı merak ettım ılk defa ceza almışım :)
Aynen öyle Tuğçeciğim; hayat bir anda değişiyor. Bir bakarsın iki sene sonra "anne olmuşsun" anne başlıklarında yazışıyorsun. Her şeyin hayırlısı olsun canım.Şimdi baktım da 1 ağustos 2012 de nişanlı kızlar topiğini açmışım. O zaman nişanlıydım biliyorsunuz.
4.01.2013 tede yani 5 ay sonrada bu topiği açmışım.
Nerden nereye iştee...
evet ama öle geldı bana :)) ben birgün ceza aldım bende onu kıb lemiştimkiiii :))
ayrıca benım ceza aldıgım zaman siz görüyomuusnuz ne için ceza aldıgımı merak ettım ılk defa ceza almışım :)
öle deme aslı öle deme bak bende dedımkı 30 yaşıma gelıne söz evlenıcem anneeeeeeee dedimmm
sıkıştırıyorya ben süreklı isteyende çok dedım nasılsa karar verırım bırıne
ama dedigin zaman olmuyormuş kısmet bu işler hç bellı olmuyor tatlım
Puan cezası da ne ola ki? :26: Neyse uzunsa anlatma boş ver!yok ben baktım da göremedim, sen kendin görebiliyorsun sadece.ben de puan cezası almıştım çok önceden yok yere.
Sağ ol canım, Rabbim gönlüne göre versin.evet canım hayırlısı olsun, bugün kandil,dua edelim.
herkese hayırlı kandiller kızlar.
Şimdi baktım da 1 ağustos 2012 de nişanlı kızlar topiğini açmışım. O zaman nişanlıydım biliyorsunuz.
Nerden nereye iştee...
Puan cezası da ne ola ki? :26: Neyse uzunsa anlatma boş ver!
Sağ ol canım, Rabbim gönlüne göre versin.
Nasılsın Aslıcığım?
iyiyim Allah'a şükür canım, sağ ol.basit kural ihlalleri halinde veriliyor sanırım, ben de bilmiyorum pek.amin hepimizin inş.
iyiyim canım, sen de iyisindir umarım.
Şimdi baktım da 1 ağustos 2012 de nişanlı kızlar topiğini açmışım. O zaman nişanlıydım biliyorsunuz.
Nerden nereye iştee...
Yok canım, biz niçin ceza aldığını falan görmedik.Aynen öyle Tuğçeciğim; hayat bir anda değişiyor. Bir bakarsın iki sene sonra "anne olmuşsun" anne başlıklarında yazışıyorsun. Her şeyin hayırlısı olsun canım.
Arkadaşlar,
Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim tüm dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun. AMİN!
Ülkemize barış, dirlik, düzen versin.
Huzur, mutluluk, kardeşlik içinde yaşayım.
AMİİİİİNNN!
evet canım hayırlısı olsun, bugün kandil,dua edelim.
herkese hayırlı kandiller kızlar.
basit kural ihlalleri halinde veriliyor sanırım, ben de bilmiyorum pek.amin hepimizin inş.
iyiyim canım, sen de iyisindir umarım.
Nerden nereye iştee...
Yok canım, biz niçin ceza aldığını falan görmedik.Aynen öyle Tuğçeciğim; hayat bir anda değişiyor. Bir bakarsın iki sene sonra "anne olmuşsun" anne başlıklarında yazışıyorsun. Her şeyin hayırlısı olsun canım.
Arkadaşlar,
Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim tüm dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun. AMİN!
Ülkemize barış, dirlik, düzen versin.
Huzur, mutluluk, kardeşlik içinde yaşayım.
AMİİİİİNNN!
evettt nerdennnnn nereyeeeeeee diyosun dımı ? bakalım hayat bu kımbılır neler yaşıycaz daha ne güzellıkler
tuğçe nasıl gidiyor hayatumarım çook güzel gidiyordur. o sorunlu kişiden ayrıldığına sevindim :44:
Canım iyi gidiyor şükür teşekkürler. özgür bir şekilde takılıyorum artık.
Evet hep sorunlar paylaşıyordum. 5 ay oldu canım ayrılalı. Allah bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Senin nasıl gidiyor canım?
Aaa tugcekrizin sayesine gördüm topigini.. arada aklima geliyordun napti acaba diyordum ki bu topigi acmissin:44: insallah hersey daha guzel gidiyordur canim
TuğçeeNasılsın nasıl gidiyor
inşallah canım.. benim hayatta hızlı hızlı geçiyor, ne olduğunu anlayamıyorum henüz :44:
Kafamı dinleyip, dinleniyorum canım.
En azından sorun yok, stres yok.
İyi şükür canım. başımı hep dik tuttum ve hep iyi olmak için elimden geleni yaptım.
Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?
Merhaba canımm
İyiyim canım yazlıktayım. Kafamı dinliyor kendimi yenilemeye çalışıyorum. :)
Sen nasılsın canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?