30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yok canım, biz niçin ceza aldığını falan görmedik.
Şimdi baktım da 1 ağustos 2012 de nişanlı kızlar topiğini açmışım. O zaman nişanlıydım biliyorsunuz.
4.01.2013 tede yani 5 ay sonrada bu topiği açmışım.
Nerden nereye iştee...
Aynen öyle Tuğçeciğim; hayat bir anda değişiyor. Bir bakarsın iki sene sonra "anne olmuşsun" anne başlıklarında yazışıyorsun. Her şeyin hayırlısı olsun canım.

Arkadaşlar,
Miraç kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim tüm dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun. AMİN!
Ülkemize barış, dirlik, düzen versin.
Huzur, mutluluk, kardeşlik içinde yaşayım.
AMİİİİİNNN!

yok ben baktım da göremedim, sen kendin görebiliyorsun sadece. ben de puan cezası almıştım çok önceden yok yere.

evet canım hayırlısı olsun, bugün kandil,dua edelim.
herkese hayırlı kandiller kızlar.

yok ben baktım da göremedim, sen kendin görebiliyorsun sadece. ben de puan cezası almıştım çok önceden yok yere.
Puan cezası da ne ola ki? :26: Neyse uzunsa anlatma boş ver!

Sağ ol canım, Rabbim gönlüne göre versin.
Nasılsın Aslıcığım?

Şimdi baktım da 1 ağustos 2012 de nişanlı kızlar topiğini açmışım. O zaman nişanlıydım biliyorsunuz.
Nerden nereye iştee...

öyle deme canım, hayat bu, hiçbir şeyin garantisi yok, gülümsünün dediği gibi evlilik, hamilelik, bebiş topiği açacagın zamanlar da gelir merak etme, her şeyin hayırlısı inşallah. çok dua edelim bugün kandil.

Puan cezası da ne ola ki? :26: Neyse uzunsa anlatma boş ver!

Sağ ol canım, Rabbim gönlüne göre versin.
Nasılsın Aslıcığım?

basit kural ihlalleri halinde veriliyor sanırım, ben de bilmiyorum pek. amin hepimizin inş.
iyiyim canım, sen de iyisindir umarım.

Son düzenleme:
Nerden nereye iştee...

evettt nerdennnnn nereyeeeeeee diyosun dımı ? bakalım hayat bu kımbılır neler yaşıycaz daha ne güzellıkler

senınde kandılın mübarek olsun tatlım ALLAH dua larını kabul etsin inşallah .ne güzelde dua etmış canımya agzına saglık

hayrlı kandıller aslım ALLAH dualrını kabul etsın tatlım
basit kural ihlalleri halinde veriliyor sanırım, ben de bilmiyorum pek. amin hepimizin inş.
iyiyim canım, sen de iyisindir umarım.

valla ben 10 ceza puanı almışım biri diyodukı 100 ceza puanı alırsan bıkaçgün giremıyormusun bende ilk defa aldım

Nerden nereye iştee...

tuğçe nasıl gidiyor hayat umarım çook güzel gidiyordur. o sorunlu kişiden ayrıldığına sevindim :44:

Aaa tugce krizin sayesine gördüm topigini.. arada aklima geliyordun napti acaba diyordum ki bu topigi acmissin:44: insallah hersey daha guzel gidiyordur canim

Aminn canımm...
Senin de kandilin mübarek olsun.

tuğçe nasıl gidiyor hayat umarım çook güzel gidiyordur. o sorunlu kişiden ayrıldığına sevindim :44:

Canım iyi gidiyor şükür teşekkürler. özgür bir şekilde takılıyorum artık.
Evet hep sorunlar paylaşıyordum. 5 ay oldu canım ayrılalı. Allah bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Senin nasıl gidiyor canım?

inşallah canım.. benim hayat da hızlı hızlı geçiyor, ne olduğunu anlayamıyorum henüz :44:

Son düzenleme:
Aaa tugce krizin sayesine gördüm topigini.. arada aklima geliyordun napti acaba diyordum ki bu topigi acmissin:44: insallah hersey daha guzel gidiyordur canim

Kafamı dinleyip, dinleniyorum canım.
En azından sorun yok, stres yok.
İyi şükür canım. başımı hep dik tuttum ve hep iyi olmak için elimden geleni yaptım.
Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?

Kafamı dinleyip, dinleniyorum canım.
En azından sorun yok, stres yok.
İyi şükür canım. başımı hep dik tuttum ve hep iyi olmak için elimden geleni yaptım.
Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun?

Tatlim zaten hep kendine guvenen bi kizdin sen eminim zorluklarda yasasan atlatmissindir bu sureci ben kocami askere gönderdim zorla zamanlar benimle suanda dik durmaya calisiyorum, tek basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…