30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tatlim zaten hep kendine guvenen bi kizdin sen eminim zorluklarda yasasan atlatmissindir bu sureci ben kocami askere gönderdim zorla zamanlar benimle suanda dik durmaya calisiyorum, tek basima

Teşekkür ederim canım.
Allah sabır versin sana. Eşine de hayırlısıyla askerliğini yapıp dönmeyi nasip etsin. Allah kavuştursun canım.
Ben de asker beklemiştim 5 ay. seni anlıyorum.

Bodoslama dalıyorum ama "Allah kavuştursun" demek istedim.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım.
Allah sabır versin sana. Eşine de hayırlısıyla askerliğini yapıp dönmeyi nasip etsin. Allah kavuştursun canım.
Ben de asker beklemiştim 5 ay. seni anlıyorum.

Cok zor hem de sadece ayrilik acısı degil ki icimdeki, omuzlarima yuklenen sorumluluklarimda var o gidince evden
Neyse tatlim, topigi isgal etmeyeyim, kriz sana yazinca seni gördüm ve bende yazmak istedim ..

Bu arada cok canin sıkıldığında youtube'tan "I'm a love magnet" videosunu izle ne cok gulmustük o topikte buna

Öpüyorum seni, mutlulukla kal

Estağfurullah. Tamam canım sağolasınn. :)
Allah yardımcın olsun.
Öpüyorum bende seni...
Kendine iyi bak.
Herzaman bekleriz.

kızlar yazamıyorum pek,sınav dönemindeyiz gün içinde korkunç yoğun oluyorum akşamları da halim kalmıyor takılmaya... fırsat buldukça takipteyim

kızlar yazamıyorum pek,sınav dönemindeyiz gün içinde korkunç yoğun oluyorum akşamları da halim kalmıyor takılmaya... fırsat buldukça takipteyim
Yazamadığını fark ettik. Tamam canım, vizeler bitsin gene konuşuruz inşallah! Gerçi o zaman da düğün hazırlıklarından gelemezsin. Biz seninle sonbaharda buluşalım Lahesis, gene burada. Eylül'de gel Eylül'de.

hayırlı kandiller kızlar. Allah sağlık, huzur, gönlümüze göre bir eş, ülkemize de selamet versin inşallah.AMİN.

Günaydın Herkese Kızçeler
bugün çok işim var, muhasebeye dosya yetiştirmem lazım, bir daha gelemeyebilirim.
Çok uykusuzum günlerdir, dün gece de üniversiteden dönen (başka şehirden) kız kardeşim ile sohbet muhabbet saat 02.00 oldu yatana kadar... Benim için rekor!!!

Uykummmm varrrrrrrr! ( Halil Sezai'nin Yangııııeennnn vaaarrrrrrr demesi gibi okuyun bunu )

ama biz seni özlerizkiiiiiiiarada gel selam de git :))

eylülü çok severım kızım olursa adını eylül koyucam ....hemde dogdugum ay :)

sizin yazlık izmirin ilçesinde değil miydi canım.

evet canım urladayız biz.
Dayımın 52 mevlüdü vardı bugün oraya gittik döndük.
Burası bahçelik diye serin ama izmir çok sıcaktı.
Araba sürmeye başladım bu arada. Ama trafikte tedirgin oluyorum ya.

Allah kabul etsin canım,anladım.
hayırlı olsun,yavaştan yavaştan alışırsın,pratik yapa yapa oluyor zaten,başka yolu yok.

Allah kabul etsin canım,anladım.
hayırlı olsun,yavaştan yavaştan alışırsın,pratik yapa yapa oluyor zaten,başka yolu yok.

Amin canımm...
Sağolasın. Evet her geçen gün daha iyi olur herhalde.
Gerçi o an yok ben artık sürmem bir daha falan diyordum stresle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…