- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.501
Bodoslama dalıyorum ama "Allah kavuştursun" demek istedim.Tatlim zaten hep kendine guvenen bi kizdin seneminim zorluklarda yasasan atlatmissindir bu sureci ben kocami askere gönderdim zorla zamanlar benimle suanda dik durmaya calisiyorum, tek basima
Tatlim zaten hep kendine guvenen bi kizdin seneminim zorluklarda yasasan atlatmissindir bu sureci ben kocami askere gönderdim zorla zamanlar benimle suanda dik durmaya calisiyorum, tek basima
Ben de iyiyim canım iş ev koşturup duruyorum
Bodoslama dalıyorum ama "Allah kavuştursun" demek istedim.
Teşekkür ederim canım.
Allah sabır versin sana. Eşine de hayırlısıyla askerliğini yapıp dönmeyi nasip etsin. Allah kavuştursun canım.
Ben de asker beklemiştim 5 ay. seni anlıyorum.
Teşekkür ederim
Cok zor hem desadece ayrilik acısı degil ki icimdeki, omuzlarima yuklenen sorumluluklarimda var o gidince evden
Neyse tatlim, topigi isgal etmeyeyim, kriz sana yazinca seni gördüm ve bende yazmak istedim ..
Bu arada cok canin sıkıldığında youtube'tan "I'm a love magnet" videosunu izlene cok gulmustük o topikte buna
Öpüyorum seni, mutlulukla kal
Yazamadığını fark ettik.kızlar yazamıyorum pek,sınav dönemindeyiz gün içinde korkunç yoğun oluyorum akşamları da halim kalmıyor takılmaya... fırsat buldukça takipteyim
hayırlı kandiller kızlar. Allah sağlık, huzur, gönlümüze göre bir eş, ülkemize de selamet versin inşallah.AMİN.
kızlar yazamıyorum pek,sınav dönemindeyiz gün içinde korkunç yoğun oluyorum akşamları da halim kalmıyor takılmaya... fırsat buldukça takipteyim
Yazamadığını fark ettik.Tamam canım, vizeler bitsin gene konuşuruz inşallah! Gerçi o zaman da düğün hazırlıklarından gelemezsin. Biz seninle sonbaharda buluşalım Lahesis, gene burada. Eylül'de gel Eylül'de.
Günaydın Herkese Kızçeler
bugün çok işim var, muhasebeye dosya yetiştirmem lazım, bir daha gelemeyebilirim.
Çok uykusuzum günlerdir, dün gece de üniversiteden dönen (başka şehirden) kız kardeşim ile sohbet muhabbet saat 02.00 oldu yatana kadar... Benim için rekor!!!
Uykummmm varrrrrrrr! ( Halil Sezai'nin Yangııııeennnn vaaarrrrrrr demesi gibi okuyun bunu
tünaydın tatlım uyku boşa geçen zaman uyuypta napacannn ? :) bak ben ıkı gecedir 4de yatıyorum şikayet yok ,şikayet yok.))) saglam bir türk kahvesi önerecigim arkidaşım sana :))
Merhaba kızlarr...
Neler yapıyorsunuz?
İzmire gittim geldim. Sıcaktan mayışık haldeyim.
sizin yazlık izmirin ilçesinde değil miydi canım.
evet canım urladayız biz.
Dayımın 52 mevlüdü vardı bugün oraya gittik döndük.
Burası bahçelik diye serin ama izmir çok sıcaktı.
Araba sürmeye başladım bu arada. Ama trafikte tedirgin oluyorum ya.
Allah kabul etsin canım,anladım.
hayırlı olsun,yavaştan yavaştan alışırsın,pratik yapa yapa oluyor zaten,başka yolu yok.
Amin canımm...
Sağolasın. Evet her geçen gün daha iyi olur herhalde.
Gerçi o an yok ben artık sürmem bir daha falan diyordum stresle.
İnşallah :)
sen sürüyormusun?
40 yıllık şoför gibi konuştum değil mi, arabam yok, çok iyi süremiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?