- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.521
Olsun istersen sürersin canım.
evet canım urladayız biz.
Dayımın 52 mevlüdü vardı bugün oraya gittik döndük.
Burası bahçelik diye serin ama izmir çok sıcaktı.
Araba sürmeye başladım bu arada. Ama trafikte tedirgin oluyorum ya.
40 yıllık şoför gibi konuştum değil mi, arabam yok, çok iyi süremiyorum da
çok sıcak dımı helede izmir düşünemıyorum ...burası bugün serinde çok şükür sıcakları hiççççççççççççç sevmıyorum dayanamıyourmda ben gündüz dışarı çıkamıyourm zaten ....mevlüdünüzü ALLAH kabul etsın canım ....tedirgin olma kendıne güven izmirde en kolay araba kullanmak istanbulda olsan hiç gidemessın demekkii:) sen kendıne güven otomatıkmı manuelmi? otomatıkse çok kolay
siz burda birbirinize sabaha kadar gaz verın
.
çok sıcak dımı helede izmir düşünemıyorum ...burası bugün serinde çok şükür sıcakları hiççççççççççççç sevmıyorum dayanamıyourmda ben gündüz dışarı çıkamıyourm zaten ....mevlüdünüzü ALLAH kabul etsın canım ....tedirgin olma kendıne güven izmirde en kolay araba kullanmak istanbulda olsan hiç gidemessın demekkii:) sen kendıne güven otomatıkmı manuelmi? otomatıkse çok kolay
siz burda birbirinize sabaha kadar gaz verın
.
Biz gazı verelim birbirmize :)
Bende sıcakları sevmem ayılıp bayılırım hemen tansiyonum düşer ki zaten düşük.
Otomatik kullanıyorum ben canım.
Ama işte daha pişmem lazım.
ne dalga geçiyorsun kız aydebuz
bencide herşeye gaz lazım demiii :) aynen bende ayılıp bayılıırm benımde tansiyonum 8 e5 zaten bide sıcaga çıkarsam 4.3 bazen küçügünü bulamıyorlar bile ...bir keresinde hastalandım iş yerındeyım karşımızdada eczane vardı işim yogundu gidemedımdi...sonra götürdüler benı hemen bir şişe ayran bir şişe soda ıkı lt su içmem lazımdı ayaklarımıda biraz havada tutmma gerekıyordu izinde alamıyorudm patronun odası en güvenlı yerdi gittim ayaklarımı masaya uzattm kafamıda aşaya düşürdüm yatıyorum ,patron odaya girdi ooooooo hanfendi çay kahve isterm9sınız dedi,dedim hastayım öliyimmi :))) kapıyı çıkarkende çek dedim .....bu çocuktanda herkez korkuyordu tek laf söleyen benden ee o deli ben ondanda delikuşum otomatık vitesi benım 10 yaşındakı yegende kullanıyo gazz fren var çok basitbas gitsin bas dursun :)))
sen aslında çok sakın duran bir yapın var hemen sınırlencek gibi durmuyosun :)
yok kız öyle durduğuma bakma. Hemen parlarım.
Seninkide komikmiş :)
Benimde normalde 10 a 6 mı ne? Benimde düşüyor sıcakta.
elim kolum kalkmıyor.
Gazlayın beni kızlarr...
aynen bende öelyım neşelıyımdır pozitifimdir ma aslaaaaaaaaaaaa sabırlı degılımdır ama şu kart açtıgın topık varya gayet sabırla herkeze cevap
verıyosun ben olsam bır ıkkı üç sabrım giderdi ......hemen bommmmmmmmm :)
tansıyon konusunda senı en ıyı ben anlarım benım çocukkende vardı ama dr.gittigimizde şaşıp kalıyorlardı çocuktada tansıyonmu olurmuş muşşş
sen akıllı ,başarılı cin gibi bir kızsın ne arabası tır kullanırsın tırrrrrrrrr ben ehlıyetı alırken otobüs kullanmıştım ne deliydimya hey gidi günler heyyyyyyyy:))
Ben banyoda fenalaşırdım.
Sıcak suyla yıkanmayı seviyorum.
Doktor tansiyonun düşük demişti. Banyoda kusçak gibi bayılcak gibi olur kendimi sabunlu sabunlu atardım dışarı.
Şimdi dikkat ediyorum.
İnsanlara yardım ederken sabırlıyım ama başka konularda sabırsızım canım. :)
vayyy kepçe de kullanabiliyormusun canım?
Allah kabul etsin Tuğçeciğim; araç konusunda da dikkatli ol canım. Ufak ufak pratik yaparsan kotarırsın bu işi!evet canım urladayız biz.
Dayımın 52 mevlüdü vardı bugün oraya gittik döndük.
Burası bahçelik diye serin ama izmir çok sıcaktı.
Araba sürmeye başladım bu arada. Ama trafikte tedirgin oluyorum ya.
Günaydın kızçeler; hayırlı cumalar.
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.
Allah kabul etsin Tuğçeciğim; araç konusunda da dikkatli ol canım. Ufak ufak pratik yaparsan kotarırsın bu işi!
Yakında buraya kamyon yazıları gibi şeyler yazarsın Tuğçe...
Rampaların ustasıyım,
Gözlerinin hastasıyım.
Sol şeritler şahıyım!
Yolların padişahıyım.
Canlarım ben nişanlımdan ayrılalı 5,5 ay oldu. Bugün telefon geldi. yengemi aramışlar.
Biz sizin aldıklarınızı yolluyoruz demişler. Nereye yollıyalım demişler.
Nerden çıktı bu şimdi. Biz onlardan birşey istemedik ki.
Ama annem altınları yollıycaz demişti ben istemediğim için yollamadık.
Bana dolaylı yoldan taktıkları takıları geri istiyorlar gibi geldi.
Ama 5,5 ay sonra ne alaka anlamadım. Tekrar onlarla irtibatta olmak canımı sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?