30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım urladayız biz.
Dayımın 52 mevlüdü vardı bugün oraya gittik döndük.
Burası bahçelik diye serin ama izmir çok sıcaktı.
Araba sürmeye başladım bu arada. Ama trafikte tedirgin oluyorum ya.

çok sıcak dımı helede izmir düşünemıyorum ...burası bugün serinde çok şükür sıcakları hiççççççççççççç sevmıyorum dayanamıyourmda ben gündüz dışarı çıkamıyourm zaten ....mevlüdünüzü ALLAH kabul etsın canım ....tedirgin olma kendıne güven izmirde en kolay araba kullanmak istanbulda olsan hiç gidemessın demekkii:) sen kendıne güven otomatıkmı manuelmi? otomatıkse çok kolay
40 yıllık şoför gibi konuştum değil mi, arabam yok, çok iyi süremiyorum da

siz burda birbirinize sabaha kadar gaz verın
.

ne dalga geçiyorsun kız aydebuz

Biz gazı verelim birbirmize :)

Bende sıcakları sevmem ayılıp bayılırım hemen tansiyonum düşer ki zaten düşük.
Otomatik kullanıyorum ben canım.
Ama işte daha pişmem lazım.

Biz gazı verelim birbirmize :)

Bende sıcakları sevmem ayılıp bayılırım hemen tansiyonum düşer ki zaten düşük.
Otomatik kullanıyorum ben canım.
Ama işte daha pişmem lazım.

bencide herşeye gaz lazım demiii :) aynen bende ayılıp bayılıırm benımde tansiyonum 8 e5 zaten bide sıcaga çıkarsam 4.3 bazen küçügünü bulamıyorlar bile ...bir keresinde hastalandım iş yerındeyım karşımızdada eczane vardı işim yogundu gidemedımdi...sonra götürdüler benı hemen bir şişe ayran bir şişe soda ıkı lt su içmem lazımdı ayaklarımıda biraz havada tutmma gerekıyordu izinde alamıyorudm patronun odası en güvenlı yerdi gittim ayaklarımı masaya uzattm kafamıda aşaya düşürdüm yatıyorum ,patron odaya girdi ooooooo hanfendi çay kahve isterm9sınız dedi,dedim hastayım öliyimmi :))) kapıyı çıkarkende çek dedim .....bu çocuktanda herkez korkuyordu tek laf söleyen benden ee o deli ben ondanda deli kuşum otomatık vitesi benım 10 yaşındakı yegende kullanıyo gazz fren var çok basitbas gitsin bas dursun :)))

sen aslında çok sakın duran bir yapın var hemen sınırlencek gibi durmuyosun :)

yok kız öyle durduğuma bakma. Hemen parlarım.
Seninkide komikmiş :)
Benimde normalde 10 a 6 mı ne? Benimde düşüyor sıcakta.
elim kolum kalkmıyor.

yok kız öyle durduğuma bakma. Hemen parlarım.
Seninkide komikmiş :)
Benimde normalde 10 a 6 mı ne? Benimde düşüyor sıcakta.
elim kolum kalkmıyor.

aynen bende öelyım neşelıyımdır pozitifimdir ma aslaaaaaaaaaaaa sabırlı degılımdır ama şu kart açtıgın topık varya gayet sabırla herkeze cevap

verıyosun ben olsam bır ıkkı üç sabrım giderdi ......hemen bommmmmmmmm :)

tansıyon konusunda senı en ıyı ben anlarım benım çocukkende vardı ama dr.gittigimizde şaşıp kalıyorlardı çocuktada tansıyonmu olurmuş muşşş

Ben banyoda fenalaşırdım.
Sıcak suyla yıkanmayı seviyorum.
Doktor tansiyonun düşük demişti. Banyoda kusçak gibi bayılcak gibi olur kendimi sabunlu sabunlu atardım dışarı.
Şimdi dikkat ediyorum.
İnsanlara yardım ederken sabırlıyım ama başka konularda sabırsızım canım. :)

anammmmm ben sıcak suyla hayatta yıkanamam cildimde yaglı aslında sıcak suyla yıkanmam gerekde...ılık su herzaman ıyıdır ıyıııı hatta cildime çıkmadan soguk su tutarım daha genç kalsın diye :) ben mesela hamamada giremem fenalık gelir daralırım gecen sene arkadaşın kınasını hamamda yaptık anam ıkıde bir dışarı attım kendımı :)))

vayyy kepçe de kullanabiliyormusun canım?

hasan ,hasanda o kadar uzun boylu degıl canım güldürdün benıde akşam akşam

Günaydın kızçeler; hayırlı cumalar.
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.

evet canım urladayız biz.
Dayımın 52 mevlüdü vardı bugün oraya gittik döndük.
Burası bahçelik diye serin ama izmir çok sıcaktı.
Araba sürmeye başladım bu arada. Ama trafikte tedirgin oluyorum ya.
Allah kabul etsin Tuğçeciğim; araç konusunda da dikkatli ol canım. Ufak ufak pratik yaparsan kotarırsın bu işi!
Yakında buraya kamyon yazıları gibi şeyler yazarsın Tuğçe...
Rampaların ustasıyım,
Gözlerinin hastasıyım.
Sol şeritler şahıyım!
Yolların padişahıyım.

herkeze tünaydınnnnn

hayırlı cumalarrr kızlar ALLAH niyetlerinizi,isteklerinizi,muradlarınızı kabul etsn inşallahhh

Hiç gülceğim yoktu canım. Çok güldümm... Çok iyiymiş.
Derim valla... Bi işi kotarıyım da neler neler dicem size. :)

Canlarım ben nişanlımdan ayrılalı 5,5 ay oldu. Bugün telefon geldi. yengemi aramışlar.
Biz sizin aldıklarınızı yolluyoruz demişler. Nereye yollıyalım demişler.
Nerden çıktı bu şimdi. Biz onlardan birşey istemedik ki.
Ama annem altınları yollıycaz demişti ben istemediğim için yollamadık.
Bana dolaylı yoldan taktıkları takıları geri istiyorlar gibi geldi.
Ama 5,5 ay sonra ne alaka anlamadım. Tekrar onlarla irtibatta olmak canımı sıktı.

Canım şaşırdım ben açıkcası.
İstemiyoruz aldıklarımızı desin annen. Biz öyle şylerinnprşinendüşen insanlar değiliz desin.
Sakın verme altınları. Çok paracıydı eski nişanlın vermeki içi yansın.
Ben şahsen boşandığım kişiye verdim takıları pişamnım keşke vermeseydimde o paracı içi yansaydı gitti takılar diye.
Bide sen hiç muhattap olma onlarla. Bak tuğçem ğzüldün ayrıldığına bak basıl insanlarmış.
Allah ın sevdiği kulu imişsin baştan gördün gerçek yüzlerini. Sevinmen lazım.
Takılarıda verme terbiyesizler. Onlar sana niyet edilerek alınmış şeyler napcak kendimi takıcak
Sinirirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…