30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Güzel canım...
Yarın biz de misafir ağırlıcaz bahçede mangal yakıcaz kısmetse canım.
Bugün de misafirliğe gidiyoruz 7 gibi.
Zaten yüzme havuzunu şuanda çocuklar basmış durumda. Anaokuluna döndü havuz.

haftasonları bir günü evde geçiririm,diğer günü dışarı çıkarım manasında demiştim canım. onun işi farklı biraz canım,hayırlısı artık,bakalım ne olacak göreceğiz...

anladım canım bırazda adamı sen ıtele tatlımya gelsın dıye ben çıkıyorum hayatım görüşürüz sonra baş başşş

oohhh ne güzel tugcecim, keyfini çıkar. hayat çocuklara güzel,sonra da size...

iyi o zaman,yalnız değilmişim. köpüklü köpüklü içiyorum şimdi misss kahve falına inanır mısın canım.

Pek inanmam ama bazen bazı şeyler çıkabiliyor.
İlginç bir deneyim yaşadım dün.
Sabah ezanı okunuyordu bende dua ediyordum yatağımda.
Ben 10 gündür bir şifre hatırlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sinir gelmişti.
O anda gözümün önüne bir beyaz kağıt geldi ve üzerinde şifre yazıyordu.
Hemen girdim sabahın 5 inde baktım ki oldu.
Allah'a şükrettim ve meleklere teşekkür ettim.
Birsürü böyle şeyler oluyor. öZellikler birşeye canım sıkıldıysa.
Demekki kalp temiz olunca ve koşulsuz şartsız inanınca Allah herşekilde yardım ediyor.

ne mutlu sana canım. ben de inanıyorum temiz kalple, içtenlikle edilen duaların kabul olacağına. senin de kalbin temiz.

youtube tan kaç saattir düğün videolarını, kliplerini izliyorum derdim neyse, e öyle mutlu, kavuşan çiftleri görünce de haliyle özendim, içlendim, efkarlandım. Allah hayırlısıyla bize de nasip etsin kızlar.

efkarlanma canım. Herşeyin hayırlısı. Nasipse olur, önemli olan hayırlı olması ...

aynen öyle canım. kendimden biliyorum, o düğünlerdeki mutluluk ömür boyu sürmedikçe hiçbir şey ifade etmiyor. en iyisi hayırlısı deyip dua etmek.

Iyiyim canım teşekkür ederim. uzun zamandır internete giremediğini için pek ugrayamadim. sizler nasılsınız, herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…