- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.541
Canım şaşırdım ben açıkcası.
İstemiyoruz aldıklarımızı desin annen. Biz öyle şylerinnprşinendüşen insanlar değiliz desin.
Sakın verme altınları. Çok paracıydı eski nişanlın vermeki içi yansın.
Ben şahsen boşandığım kişiye verdim takıları pişamnım keşke vermeseydimde o paracı içi yansaydı gitti takılar diye.
Bide sen hiç muhattap olma onlarla. Bak tuğçem ğzüldün ayrıldığına bak basıl insanlarmış.
Allah ın sevdiği kulu imişsin baştan gördün gerçek yüzlerini. Sevinmen lazım.
Takılarıda verme terbiyesizler. Onlar sana niyet edilerek alınmış şeyler napcak kendimi takıcak
Sinirirlendim
Annemde şöyle haber yolladı canım;
Biz birşey istemiyoruz, tuğçede birşey yollamıycak. Böyle söylersiniz demiş.
Borç harç yaptı herhalde.
Bir de dayımın 52 sinde haber yollatıyorlar. Orda yengemin arkadaşı ortak arkadaş. Beni görmüştü geçen gün dayımın evinde.
Yengem de benim üzüntüm kendime yeter böyle şey mi olur diyor.
Bir de 6 ay geçmiş nerdeyse canım yaa. Ne alaka yani anlamadım.
Valla ilk aklıma gelen sanki hırs yapmışlar içinde. Yoksa insan bu kadar zaman sonra helede cenaze evinde böyle birley dmez.
Annen çok iyi demiş. Ohhhh iyi olmuş. Verme sakın.
Onlarda öle hırslanıp durdunlar.
Canını hiç sıkma. Sana tecrübe oldu yaşadıkların öle düşün.
Hiç canını sıkma sen çok çok iyi insanlara layıksın.
Teşekkür ederim canım. Açıkçası altınları haketmiyorlar.
Benimle dalga geçer gibi ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi adam.
Madem neden o zaman nişanlandın salak...
Kendine güvenmiyorsan hiç kalkışmıycaktın.
Şimdi istesem manevi tazminat bile alırım bu dediklerini kullanarak.
Bir de utanmadan telefon açtırtıyorlar.
Sağolasın canım. Sen de iyi insanlara layıksın.
Bence belki o seni başka biri ile göreüyse hırs yapmıştır :))). Çatlasın patlasın sen evlenip mutlu olcan oda kös kös pastanesinde oturucak. Gün gelince bu sözlerimi hatırlarsin inş.
Tugcecim annen vermıs cevaplarını.yaptıklarından utansınlar,otursunlar oturdukları yerde.dunya iyisi bi kızsın.umarım en yakın zamanda layık oldugun mutlulugu verecek kışı karsına cıkar
Canlarım ben nişanlımdan ayrılalı 5,5 ay oldu. Bugün telefon geldi. yengemi aramışlar.
Biz sizin aldıklarınızı yolluyoruz demişler. Nereye yollıyalım demişler.
Nerden çıktı bu şimdi. Biz onlardan birşey istemedik ki.
Ama annem altınları yollıycaz demişti ben istemediğim için yollamadık.
Bana dolaylı yoldan taktıkları takıları geri istiyorlar gibi geldi.
Ama 5,5 ay sonra ne alaka anlamadım. Tekrar onlarla irtibatta olmak canımı sıktı.
enteresannn 6ay sonramı akılları başlarına gelmiş pessssss
sanırım onların ümidi vardı barışmaktan yana yoksa bu kadar beklemezlerdi diye düşünüyorum
aman canımya atınlarda onların olsun, ben olsaydımgidip çoktaaaaaann kafalarına atmıştım bıle
Canım şaşırdım ben açıkcası.
İstemiyoruz aldıklarımızı desin annen. Biz öyle şylerinnprşinendüşen insanlar değiliz desin.
Sakın verme altınları. Çok paracıydı eski nişanlın vermeki içi yansın.
Ben şahsen boşandığım kişiye verdim takıları pişamnım keşke vermeseydimde o paracı içi yansaydı gitti takılar diye.
Bide sen hiç muhattap olma onlarla. Bak tuğçem ğzüldün ayrıldığına bak basıl insanlarmış.
Allah ın sevdiği kulu imişsin baştan gördün gerçek yüzlerini. Sevinmen lazım.
Takılarıda verme terbiyesizler. Onlar sana niyet edilerek alınmış şeyler napcak kendimi takıcak
Sinirirlendim
gerçi açık açık istememişler.
ama biz onlardan en son konuşmada birşey istemediğimizi söylemiştik.
yOK canım inat ettim vermicem. :)
Manevi olarak çok yıprandım 2 sene. Kistlerim bile çıktı üzüntüden.
Kii ben çok para harcadım söz ve nişan için.
O nedenle vermiycem.
Sen ne yapıyorsun canım?
tabıkı burda senınde ruh halın dahada önemlıkı....açık açıkda isterler yakında bunlar ,,,hım ozaman sende öle dersin nişana dünya para harcadım onları kapattım dersın zaten kaç tane altın taktılarkı 2.3 dür yanı söz nişan irmi oldu canım ?
ben naıpıım oturuyoruz evde tv felan işte ...sen yazlıktaydın dimi şimdi serindir hava orda
Oturun canım. Ben yazlıktayım. evet serin eşofmanlarla oturuyorum canım.
bayram seyranlarda taktıkları var, eski nişanlımın bana hediye olarak taktıkları var.
canım ben büyük yemekli bir nişan yaptım. epeycede para harcadım.
taktıkları ancak onu karşılıyor işte.
bak ufaktan kaçıyım şeker...... boşver hiç düşünme canınıda sıkma derim ye iç keyfine bak ...tatlı rüyalar öpüyorum
ovvv iyilermiş aslında bayram seyranda ( bırakmasaydınmı acep) :) yemeklımı ohooo senınkıde ıyıymışş maşallahhh
ben ne giydigini çok merak edıyorum elbısen duruyosa göster bize emii :)
elbisem gelinlik gibiydi canım. Sana yollarım facebooktan. :)
slm kızlar..nasılsınız görüşmeyeli?ben iyiyim çok şükür..tatil yaklaştı:)))darısı tatil isteyenlere....öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?