30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Annemde şöyle haber yolladı canım;
Biz birşey istemiyoruz, tuğçede birşey yollamıycak. Böyle söylersiniz demiş.
Borç harç yaptı herhalde.
Bir de dayımın 52 sinde haber yollatıyorlar. Orda yengemin arkadaşı ortak arkadaş. Beni görmüştü geçen gün dayımın evinde.
Yengem de benim üzüntüm kendime yeter böyle şey mi olur diyor.
Bir de 6 ay geçmiş nerdeyse canım yaa. Ne alaka yani anlamadım.

Valla ilk aklıma gelen sanki hırs yapmışlar içinde. Yoksa insan bu kadar zaman sonra helede cenaze evinde böyle birley dmez.
Annen çok iyi demiş. Ohhhh iyi olmuş. Verme sakın.
Onlarda öle hırslanıp durdunlar.
Canını hiç sıkma. Sana tecrübe oldu yaşadıkların öle düşün.
Hiç canını sıkma sen çok çok iyi insanlara layıksın.

Teşekkür ederim canım. Açıkçası altınları haketmiyorlar.
Benimle dalga geçer gibi ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi adam.
Madem neden o zaman nişanlandın salak...
Kendine güvenmiyorsan hiç kalkışmıycaktın.
Şimdi istesem manevi tazminat bile alırım bu dediklerini kullanarak.
Bir de utanmadan telefon açtırtıyorlar.
Sağolasın canım. Sen de iyi insanlara layıksın.

Bence belki o seni başka biri ile göreüyse hırs yapmıştır :))). Çatlasın patlasın sen evlenip mutlu olcan oda kös kös pastanesinde oturucak. Gün gelince bu sözlerimi hatırlarsin inş.

Bence belki o seni başka biri ile göreüyse hırs yapmıştır :))). Çatlasın patlasın sen evlenip mutlu olcan oda kös kös pastanesinde oturucak. Gün gelince bu sözlerimi hatırlarsin inş.

Bak o da olabilir. En yakın arkadaşı benim facete ekli hALA.
bilerek silmedim. mutluluğumu görüp haber versin diye.
Bir ara ilişkisi var yapmıştım ben. o dönem biriyle beraberdim ya. Belkide haberleri oldu bilemem.
Tamam canım hatırlarım bu sözlerini.

Tugcecim annen vermıs cevaplarını.yaptıklarından utansınlar,otursunlar oturdukları yerde.dunya iyisi bi kızsın.umarım en yakın zamanda layık oldugun mutlulugu verecek kışı karsına cıkar

Tugcecim annen vermıs cevaplarını.yaptıklarından utansınlar,otursunlar oturdukları yerde.dunya iyisi bi kızsın.umarım en yakın zamanda layık oldugun mutlulugu verecek kışı karsına cıkar

Teşekkür ederim canım. İnşallahh...
Allah senin de gönlüne göre versin.

enteresannn 6ay sonramı akılları başlarına gelmiş pessssss

sanırım onların ümidi vardı barışmaktan yana yoksa bu kadar beklemezlerdi diye düşünüyorum

aman canımya atınlarda onların olsun, ben olsaydım gidip çoktaaaaaann kafalarına atmıştım bıle

gerçi açık açık istememişler.
ama biz onlardan en son konuşmada birşey istemediğimizi söylemiştik.
yOK canım inat ettim vermicem. :)
Manevi olarak çok yıprandım 2 sene. Kistlerim bile çıktı üzüntüden.
Kii ben çok para harcadım söz ve nişan için.
O nedenle vermiycem.
Sen ne yapıyorsun canım?

ben senın yerınde olsaydın vermezdım evlenmişsin sen sonuçta onunla aynı evı paylaşıp birçok sıkıntısını yaşamasıın ....donuna kadar alsaydın

hatta ..... keşke evıne arabasına herbişeyıne el koyaydın ( ama bu her nişandan sonra olagan şeylerki sonradan düşman gibi oluyoun )

benım kuzende everek ısteyerek nişanlandı ...çocugda askerde evlenmesıne 3 ay kala bıraktı hata bıızm kızda tabıkı.....kaynanası ohçayı

getırdıgı gün aglamış okadar bıızm kızda hiç bişey yokmuş gibi poğçaları böreklerı yapmış,kadında dellenmış ben buraya çaya geldım demiş:)

bır arkdş ayrıldı takıları istedı kız vermedı kız buna yalan yere dava açtı çocuk kazandı tabıkı kız yırtık bişeydı ıyyyyyy .....yanı ayrıldıgın zaman

kötü oluyosun işte gerek yok bunlara aslında hiç ama onların ruh halı işte...gecende bir arkş eşinden ayrılıcak dıyokı evı bırınızın üstüne

yapayım nasıl kızdım dellendım o evın yarısıda o kadınn hakkı duymuyım dedım

tabıkı burda senınde ruh halın dahada önemlıkı....açık açıkda isterler yakında bunlar ,,,hım ozaman sende öle dersin nişana dünya para harcadım onları kapattım dersın zaten kaç tane altın taktılarkı 2.3 dür yanı söz nişan irmi oldu canım ?

ben naıpıım oturuyoruz evde tv felan işte ...sen yazlıktaydın dimi şimdi serindir hava orda

Oturun canım. Ben yazlıktayım. evet serin eşofmanlarla oturuyorum canım.
bayram seyranlarda taktıkları var, eski nişanlımın bana hediye olarak taktıkları var.
canım ben büyük yemekli bir nişan yaptım. epeycede para harcadım.
taktıkları ancak onu karşılıyor işte.

bak ufaktan kaçıyım şeker...... boşver hiç düşünme canınıda sıkma derim ye iç keyfine bak ...tatlı rüyalar öpüyorum

ovvv iyilermiş aslında bayram seyranda ( bırakmasaydınmı acep ) :) yemeklımı ohooo senınkıde ıyıymışş maşallahhh

ben ne giydigini çok merak edıyorum elbısen duruyosa göster bize emii :)

ovvv iyilermiş aslında bayram seyranda ( bırakmasaydınmı acep ) :) yemeklımı ohooo senınkıde ıyıymışş maşallahhh

ben ne giydigini çok merak edıyorum elbısen duruyosa göster bize emii :)

elbisem gelinlik gibiydi canım. Sana yollarım facebooktan. :)

elbisem gelinlik gibiydi canım. Sana yollarım facebooktan. :)

ayyy nede yakışmıştır benım fıstıgımaaa yolla canımm tekrar öptüm başş başşşş

bu arada polarpijama hoşgeldinnnnn ....iyi geceler diyorum :))) absürd oldu emmee idare et hocammmm

okullard tatıl daha sık,sık gel buralara senıde öptüm hoşçakallll

tünaydın kızlar
tugçecim bu kadar zaman niye beklediler hayret, belki barışma falan olur diye düşünmüşlerdir, bilinmez... hiç muhatap da olma, canını da sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…