30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tünaydın kızlar
tugçecim bu kadar zaman niye beklediler hayret, belki barışma falan olur diye düşünmüşlerdir, bilinmez... hiç muhatap da olma, canını da sıkma.

Annemde öyle dedi belki barışma olur diye beklemişlerdir dedi.
Ne barışma olcak yaa :)
Evet canım muhattap olmıcam zaten.
Tencere tava hep aynı hava. :)

Annemde öyle dedi belki barışma olur diye beklemişlerdir dedi.
Ne barışma olcak yaa :)
Evet canım muhattap olmıcam zaten.
Tencere tava hep aynı hava. :)

avuçlarını yalasın onlar biz senı vermeyız daha ona hıhh :)

SeLam canım...
Evdeyim oturuyorum. 7 de burda misafirliğe gidicez yemeğe. yazlık misafirliği :)
2 de kalktım hala uyku halindeyim.
Gidip kahve yapıyım diyorum. :)
Sen ne yapıyorsun cancağızım?

ben de geç kalktım, kahve yapsam iyi olacak, karşılıklı içsek güzel olurdu

SeLam canım...
Evdeyim oturuyorum. 7 de burda misafirliğe gidicez yemeğe. yazlık misafirliği :)
2 de kalktım hala uyku halindeyim.
Gidip kahve yapıyım diyorum. :)
Sen ne yapıyorsun cancağızım?

ohhh yazlık yerde akşam yemekleride amma güzel oluyor püfür püfürde esiyor mangalda yaparsını belkı

sert kahve iyi gelir ....bende geç kaltım kalk kahvaltı hazırla derken ....

ev temızlıgı yaptık bizimkıyle işimiz bitti duş aldım şimdi saçlarım kurusun giyinip çıkıcam bende alamla buluşcaz çocukları gezdiricez

kimden izin alırsan evdenmi ?

,

çıkılır,gezilir,alışveriş yapılırrr:) arkidaşlarla buluşulur....sevgılınle aran nasıl bu arada hiç bahsetmıyorsun canım

işten izin alırsam. yoruluyorum haftaiçi, haftasonu bir gün de evde dinleniyorum,evi seviyorum itiraf etmek gerekirse
aramız her zaman iyi onunla, şu sıra çok görüşemiyoruz işi nedeniyle malesef, tek sorun işten ayrılamaması.

Evet önümüze bakalım.
Pısırık güçsüz erkeklerle işim olmaz. :)

öle pısırıklar bizden uzakkkkkkkkkkk dursun 7 yöremede ugramasınlar.

hatta bunlar hiç evlenmesın bence ,kımsenın başınıda yakmasınlar

iyiymiş evden izin alabılme sorunun yok ozaman ...sen haftanın 2 gün evde degılmıısn canm ?

bende evı çok sevıyorum bu hafta 4 gün ayagım yere basmadı mesela çıkarsamda 6dan sonra çıkıyorum güneş çeklınce yanı

yafff senınkınıde anlamıyoru ne yogun işi varya yazık çocuga hiçmi izni yok senelık felan yeterde artık senı görmeye gelsın ama

haftasonları bir günü evde geçiririm,diğer günü dışarı çıkarım manasında demiştim canım. onun işi farklı biraz canım,hayırlısı artık,bakalım ne olacak göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…