30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aramıza hoş geldiniz.
Adettindir isterseniz kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz?
Neredensiniz? Ne iş yaparsınız? Sanırım bekarsınız? Yaş? İlişki durumu?
Biz önce tanıttık kendimizi.

kusura bakmayın atlamışım
oncelikle teşekkürler. istanbul da yasıyorum,35 yaşındayım ve bekarım. hiç evlenmedim ama kısmet doğru insanın kaç yaşında karşınıza çıkacağını bilmiyorsunuz şuan bir ilişkim yok açıkçası işten pekte fırsat bulamıyorum. bilgi teknolojileriyle ilgili bir şirkette teknisyen olarak çalışıyorum en büyük sorun işimle ilgili 3 vardiya olması onun dışın da 12 yıldır aynı yerde çalıştığım için artık herşey alışkanlık yaptı... aslında bir iki yere daha yazmıştım ama ciddi anlamda ilgilenip cevap yazan olmadı bu sıralar yalnız tatile çıkmayı duşunuyorum ama biraz tedirginlik yaşıyorum tek nasıl olur falan diye. ve bir dönemin ortasındayım galiba arayışlar içindeyim mesguliyetler arıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. kesle kadınlar kulubu olarak bayanların birleşip yaptığınız organızasyonlarınız olsaydı diyorum ama sanırım ortada en yabancı ben olurdum :) işte böyle

Tekrardan hoş geldiniz aramıza, ben 30 yaşındayım. Bekarım. 10 senedir yalnızım!
Ben de hayatımda birisi olsun diye çaba sarf etmiyorum.
Her şeyin hayırlısı...

KK'da öyle bir organizasyon yok bence... Varsa da haberim yok, ben de altı aydır falan üyeyim zaten!
Ben hiç yalnız tatile çıkmıyorum. Ailemle de pek çıktığım söylenemez. Yıllık izinlerim de sağda solda boşa gidiyor. Zaten hepi topu bir hafta izin veriyorlar... ( 8 senedir aynı yerdeyim )

Zamanla yazıştıkça daha da tanırız birbirimizi.

memnun oldum... aslına bakarsan insanın hayatında yalnız tatile çıkmayı yapması gerekenlerden olarak duşunuyorum inşallah bu sene zincirlerimi kıracağım hatta yeri falan seçtim hayırlısıyla haftasonu rezervasyonumu yaptıracağım, dönüşte size de tavsiye der miyim buradan yazarım artık :) tatillerimi bende boşu boşuna geçiriyordum işe dönüşte hiç tatil yapmamış gibi oluyorsun yazık oluyor.

amin canım aminnnn sağolasın 23 .de başlıyosa 23.de oruçlumu olmak lazım yanı ( ben tuttrım evdeysem kandıllerıya ) bugünde hastalandım nasıl heryerım tutuklu kaldı inşallah biterim o güne kadar ..

sen nasılsın aslım ?

23 ü akşamı başlayıp 24 ü akşam bitiyor diye geçiyor ınternette. o zaman bence 23ünü 24 e bağlayan gece sahura kalkıp, 24 ünde oruçlu olursun. 24ü de pazartesi oluyor.
ben de yoğunum iş güç uğraşıyorum canım,sen nasılsın.

hoşgeldin canım aramıza bende istanbuldanım 32 yaşındayım bekarım şin zormuş vardıyalı zordur annem ve ablam çalışmıştılar bir dönem ...ama şartları güzeldir.12 yılmı vay canına asla o kadar uzun süre bir yerde kalamazdım bogulurdum benya

seni tebrik ediyorum ...tek başıma çokkkkkkkkkkk tatıl yaptım ama kafa dagıtmaya gitmiştim insan olsun istemıyordum yanımda

ve hiç bilmedıgım gitmedıgım yerlere gitmeyle başladım tatıle yıllarcada yaptım ....çokkkkk zevklıydı valla bir sürüde kitap götürdüm yanımda barımada tek gittik güneşlenmeyede ....ama şuan olsa sıkılırım kafam boşya daha öncedende buraya

yazmışsınya millet gelip bi msj yazıp gidiyor ..bizde yanı yarın nasılsa gelmıycek dıye cavep yazmamışsızdır ..hep gelıırım

dıyenlerde oldu ama gelmediler ....buranın müdavımlerş bellıdır sürekli gelirsen tanırsın sende

ben ailemle giderim tatile, tatile hiç tek gitmedim ama başka şehirlerde konferanslara tek katıldığım zaman, bilmediğin bir yerde tek başına dolaşmak pek keyifli olmuyor açıkçası, insan en azından muhabbet edecek birini arıyor, hele ki hiç bilmediğin bir yere gidiyorsan o daha zor olur. bazen insan yalnız kalmak, kendi başına kalmak istiyor ama bu uzun süreli olduğunda sıkıyor açıkçası. ben aslı, 28 yaşında bekarım hukukçuyum. memnun oldum.

vuuuuuuuuu canımya o kadar varmıydı maşallahhhhhhhhhh 8 yıl istikrarlı kızsın maşallahhh benım en fazla 3.5 yıldır sanırım yada

hadi 4 olsun oda işletöecilik yaptıgım yerlerden biriydi :)kafam rahattı tekdım karışanım başıma ekşiyen yoktu

arada böle etkınlıkler yapanlar var aynı şehirdekiler buluşuyorlarya sonra napıyolar blemem

nereleri seçtın bakalım birçok şehri fir,firrr gezmiş biri olaraktan yardımcıda olabilirim belkı denemeliisn iyi oluyor iyi

kızlarya hastayken dua yada süreler okunurmu bılıyormuusn tesbihler esmalar okunurmu ?

sabahtan beri araştırıyorum en sonunda biimkınıde delirttim çocuk çalışamaz oldu yazıkkkkkkkkkk

diyanete msj attım onlarda 1 güne ancak cvp veriyorlarya ....birçokyerde okunmaz denmiş okunur denmiş kimisi dua edilir süre

okunmaz denmiş ..ihlas,felak,nas,ayetel kürsi,

kız bu arada 10 senedir yanlızlık rekoruda sendedir he 10 yıl hayatta kalamam yanlız ben sevılmek isterim ,gezmek isterim ,kavga etmeyede adam lazım bea

teşekkür ediyorum. 12 yıl evet ilk yıllar yok canım ben bir kaç aya kladar çıkarım çalışamam falan diyordum ama hayat şartları bazen en iyi işin çalıştığın yer olduğunu gösteriyor en azından ben bu konuda cesaret gösteremedim şimdide işim de iyiyim olanaklarım iyi öyle gidiyor.... oylemi tek başına tatil konusunda deneyimlisiniz yani buna sevindim,tatile çıkacağım arkadaşımın 3 hafta önce babası vefat etti kalkıp kıza sormam gidiyormuyuz diye doğal olarak lafını bile etmedim diğer arkadaşlarım ya maddiyatta anlaşamadık yada zaman konusunda sonrada dedim ki ya niye hep birilerini memnun etmeye çalışıyorsun kı git yalnız başına herşeyiyle senin kararın olsun, aslında tek başıma sosyal olan biri değilimdir ama denemekten zarar gelmem ne kaybederim ki... inşallah bu sefer aksatmamaya çalışacağım :)

ilk başlarda zor olmuştur evet ama 8 saatse sorunn olmaz pek ...birde diger arkadaşlarınla saatlerin uymayınca insan ıyıce asosyal

olabliyor kuzenımde hastanede çalışıyordu herkez işe giderken ben uyumaya gidiyorum dıyodu iyice ruh gibi olmuştu kız işten çıktı

sonunda :)senın tam olarak yaptıgın iş neydi fabrıkadasın sanıırm

ama vardıya sistemı güzelmiş ben severı degışik saatlerde gidiyosun en azından hergün rutın degıl sabah 7de kalk akşam 7ye

kadar degişiklıkleri seeverım ben ,burcumunda enn elirgin özelligiir aynı zamanda.evet sorulmaz haklıısn .ama bılemessınki benım

bir arkadaşın annesi öldü çocuk intihar etmeye kalktı 1.2 ay içindede bara eglenmeye gitti sanıırm 1 ay olmamaıştıya .biz şok

yaşadık herkez acısını farklı atıyor işte .başınız sağolsun buu arada .

zaten işe ilk girdiğim de vardiyalı değildi 2 sene sonra 2 vardiya son 3 yıldır da 3 vardıya çalışıyorum ama maalesef haklısın vardiyalı çalışıyorum diye hiç bir arkadaşımla saatlerim uymuyor en kötü yanı bu zaten. iş arkadaşlarımın da yüzde 90 ı evli dolayısıyla oyle sıkıcı geçiyor.gunun her anını yaşamak adına güzel ama herkes işe giderken yada eğlenmeye sen ya gelip uyuyorsun yada işe gidiyorsun herşeyde olduğu gibi artıları eksıleri var birilerinin çalışması gerekiyor. tam olarak fabrıka denemez uretim alanı ama bizim şirket buyuk bir holdıngın kullandığımız kredi kartlarını ve gsm kartlarının ilk üretiminde şifrelendirmesine kadar bizde yapılıyor rahat ve zevkli bir iş işimi seviyorum.
çok sağol ama sormakta cesaret ister açıkçası :) o kadar yürek yok bende ters bir tepki alabilirim ki bu seferde dinlenmeye gidip üzüntülü yasta biriyle tatil de pek içaçıcı olmaz san ki

Allahtan 4 yıl sene sonra 4 vardiya yapmamışlar güzeelmiş işin sevıyorsusnd işini ne iyi avrupa yakasındamıısn ?

eve sen bakıyorsun sanırım birilerinn çalışması lazımmışya hanı oda senmışın ordan çıkardım

sen nebılıyım bır teklıfmı etsen açılırsın felan dıye anlamında bazen uzaklaşmak iyi gelebılır ınsanlara ..bekler belkı senden

yakınsanız tabıkııı bılmıyorumda demessın benım acım varken o gittide tatıl yaptı dıye ozaman sölemeden git :)

gerçekten trajikomik olacak ama gelecek yıllarda oyle duşunceleri bile var ne yapalım kart yetiştiremiyoruz :) Anadolu yakasındayım... eve ben bakmıyorum ama sonuçta ailemle yaşıyorum doğal olarak katkı sağlıyorum, birilerinin çalışması lazım derken genel anlamda söyledim ben çalışmazsam başka çalışan mutlaka çıkar o kadar işsız olduğunu düşünürsek.

aslında bilmiyorum belki cesaret edip sorarım belli de olmaz yada söylemeden kaçarım dusuneyım barı :))

sağol hayatım 23 .de başlıyosa 23.de oruçlu olmak lazım diye düşündüm bende neyse yaklaşınca bakarız artık canım

iş güç oh ne güzel ama havalar çok sıcakya bende dayanamıyorum sıcaga evden çıkmıyorum valla nasıl olıyım hastalandımda poffff

heç sevmıyorumya çalışanlara ALLAH sabır versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…