- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.721
Tam emin değilim. Söylediklerim vaaz yerine geçmesin. Günahsa kimsenin günahı boynuma olmasın. Ben okuyorum. (tabii kur'an-ı kerim'i elime almıyorum. ezberden okuyorum.kızlarya hastayken dua yada süreler okunurmu bılıyormuusn tesbihler esmalar okunurmu ?
sabahtan beri araştırıyorum en sonunda biimkınıde delirttim çocuk çalışamaz oldu yazıkkkkkkkkkk
diyanete msj attım onlarda 1 güne ancak cvp veriyorlarya ....birçokyerde okunmaz denmiş okunur denmiş kimisi dua edilir süre
okunmaz denmiş ..ihlas,felak,nas,ayetel kürsi,
Yeter artık değil mi Aydebuz? Dua et de bitsin bu rekor.kız bu arada 10 senedir yanlızlık rekoruda sendedir he 10 yıl hayatta kalamam yanlız ben sevılmek isterim ,gezmek isterim ,kavga etmeyede adam lazım bea
gerçekten trajikomik olacak ama gelecek yıllarda oyle duşunceleri bile var ne yapalım kart yetiştiremiyoruz :) Anadolu yakasındayım... eve ben bakmıyorum ama sonuçta ailemle yaşıyorum doğal olarak katkı sağlıyorum, birilerinin çalışması lazım derken genel anlamda söyledim ben çalışmazsam başka çalışan mutlaka çıkar o kadar işsız olduğunu düşünürsek.
aslında bilmiyorum belki cesaret edip sorarım belli de olmaz yada söylemeden kaçarım dusuneyım barı :))
açıkçası çoluk çocuklu bir yer düşünmüyorum kafa dinlemek isterim ama doğal olarak yaş ortalamaları bana uygun olsun isterim.geçen sene ayvalıkta ninem yaşındakılerle tatıl yapınca bu sefer istemiyorum. tatil koyu seçmiştim çocuklu aileler pek tercıh etmez denize uzak diye ama şimdi tekrar dusunmeye başladım. zaten ozellıkle kelebekler vadısını gormeyı çok istiyorum. denize girmeyi çok isterdim ama geçen sene yüzme kursuna gittim onca para verdim bir halt öğretemediler hala cesaret edip yüzemiyorum havuz kenarında güneşlenenlerdenim
tatıl köyü gibi biyer istiyoran olimposa git deri ben hep gençlik dolu orası akşamlarıda bahçede ateş yakıp gitar çalıyorlar ...bunglow
evleri ....denizede yürüme mesefasi var yanartaşa çıralıya gidersin, çokta sıcak olursa kayalıklarla çevrılı oldugundan denizi
güneşlencek güzel yerleri var....ama köpek dolu etrafa her pansıyonda en az 3 köpek var ,öküz barı var güzel bence en buraya git
bende yanlız gitmiştim buraya ....fethıyeye erkek arkadaşımla gittim ordada bıızm gibi 2 çiftle tanıştık çok güzel geçti yoksa bizde sıkılırdık orda
Tam emin değilim. Söylediklerim vaaz yerine geçmesin. Günahsa kimsenin günahı boynuma olmasın. Ben okuyorum. (tabii kur'an-ı kerim'i elime almıyorum. ezberden okuyorum.) SALAVATLAR (SELATİ TEFRİCİYE FALAN) ADETLİYKEN OKUNUYORMUŞ.
Yeter artık değil mi Aydebuz? Dua et de bitsin bu rekor.
memnun oldum... aslına bakarsan insanın hayatında yalnız tatile çıkmayı yapması gerekenlerden olarak duşunuyorum inşallah bu sene zincirlerimi kıracağım hatta yeri falan seçtim hayırlısıyla haftasonu rezervasyonumu yaptıracağım, dönüşte size de tavsiye der miyim buradan yazarım artık :) tatillerimi bende boşu boşuna geçiriyordum işe dönüşte hiç tatil yapmamış gibi oluyorsun yazık oluyor.
Çalışıyoruz canım, aynı! Çok şükür bir yaramazlık yok.Nasılsınız kızlarr?
Nasıl geçiyor bu sıcak günlerr?
Çalışıyoruz canım, aynı! Çok şükür bir yaramazlık yok.
Sen yazlıktasın değil mi?
tahmın ettım anadolu yakasında oldugunu ..ailenle yaşaman güzel anlaşabılıyorsanız tabıkııı:) evet çok işsiz var bende bunlardan biriyim valla :)
tatıl köyü gibi biyer istiyoran olimposa git deri ben hep gençlik dolu orası akşamlarıda bahçede ateş yakıp gitar çalıyorlar ...bunglow
evleri ....denizede yürüme mesefasi var yanartaşa çıralıya gidersin, çokta sıcak olursa kayalıklarla çevrılı oldugundan denizi
güneşlencek güzel yerleri var....ama köpek dolu etrafa her pansıyonda en az 3 köpek var ,öküz barı var güzel bence en buraya git
bende yanlız gitmiştim buraya ....fethıyeye erkek arkadaşımla gittim ordada bıızm gibi 2 çiftle tanıştık çok güzel geçti yoksa bizde sıkılırdık orda
şimdiden araştırmaya başladım bile çok teşekkürler
Geçmiş olsun canım.Yazlıktayım canım ama hala hastayım ve havuza giremiyorum. Şuan yalnızım.
Belki biraz bahçeye çıkar birşeyler okurum.
MASLOW, gelmezseniz tabii ki hareketsiz olur.Kımse yok mu kızlar?bu aralar pek bı hareketsız buralar.
Selam bebek, ne haber?merhaba güzeller
Kımse yok mu kızlar?bu aralar pek bı hareketsız buralar.
enteresan Anadolu yakasında olmam yüzde 50 lik bir ihtimal ama yine de anlamış olman şaşırtıcı. evet ailemle hem de çok iyi anlaşıyorum zaten yalnız yaşayamam gibi geliyor tabi istesem de izin vermezler ya oda ayrı bir konu :) çevremde de çok var yalnız değilsin işsiz olarak :) umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.
şimdiden araştırmaya başladım bile çok teşekkürler
bak,bak rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?