30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tam emin değilim. Söylediklerim vaaz yerine geçmesin. Günahsa kimsenin günahı boynuma olmasın. Ben okuyorum. (tabii kur'an-ı kerim'i elime almıyorum. ezberden okuyorum. ) SALAVATLAR (SELATİ TEFRİCİYE FALAN) ADETLİYKEN OKUNUYORMUŞ.

kız bu arada 10 senedir yanlızlık rekoruda sendedir he 10 yıl hayatta kalamam yanlız ben sevılmek isterim ,gezmek isterim ,kavga etmeyede adam lazım bea
Yeter artık değil mi Aydebuz? Dua et de bitsin bu rekor.

tahmın ettım anadolu yakasında oldugunu ..ailenle yaşaman güzel anlaşabılıyorsanız tabıkııı:) evet çok işsiz var bende bunlardan biriyim valla :)

sağol tatlım benım dıyanetten gelen maili beklıyorum ben ıyısı o dur :)

evet kur'an dınleyebılırız ama elımıze alamayız ..ihlasla fatihada ayetel kürside süre oldugu için kafam karıştı :44:

bencede ama etrafınada bakın biraz açık olmalısın böle şeyleri kalbini yüregini kaparsan karşına çıkanlarıda göremessinki

bak biraz sagına soluna yavrum sendeya dualarım senınle

Hoşgeldin aramıza canım...
bende 30 yaşındayım bekarım ve şuan çalışmıyorum.
Seni tebrik ederim kararın için. Çok cesur bir karar.
Merakla bekliyorum haberlerini.

tahmın ettım anadolu yakasında oldugunu ..ailenle yaşaman güzel anlaşabılıyorsanız tabıkııı:) evet çok işsiz var bende bunlardan biriyim valla :)

enteresan Anadolu yakasında olmam yüzde 50 lik bir ihtimal ama yine de anlamış olman şaşırtıcı. evet ailemle hem de çok iyi anlaşıyorum zaten yalnız yaşayamam gibi geliyor tabi istesem de izin vermezler ya oda ayrı bir konu :) çevremde de çok var yalnız değilsin işsiz olarak :) umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.

Günaydın herkese

Yazlıktayım canım ama hala hastayım ve havuza giremiyorum. Şuan yalnızım.
Belki biraz bahçeye çıkar birşeyler okurum.
Geçmiş olsun canım.
Kımse yok mu kızlar?bu aralar pek bı hareketsız buralar.
MASLOW, gelmezseniz tabii ki hareketsiz olur. Gelin gidin uğrayın şenlendirelim buraları.

Kımse yok mu kızlar?bu aralar pek bı hareketsız buralar.

pe kafiyeli olmuş canım :) nabersin ?

sen ilk ist.yaşıyorum dıyınce içimden karşı geçti ilk hissettıgın şeyde genelde dogrudur :)ailenle iyi anlaşmana sevındim canım ..yaşarsın nıye yaşayamıyasın ben yaşıyorum bak eskıden koca kızdım annemı wc nın kapısında beklerdım eve geldıgımde saat 9 bıle olsa kımse yoksa eve gırmezdım ...şimdide kalabalıkla yaşıyamıyorum ....herkez bir gün yanız kalıcak mutlaka

güzel dileklerin için teşekkürler canım

tünaydın gülümsun,selam aslım napyosunuz kızlar bakıyım

tuğçemede katlıyorum bende hastayım onun halınden ben anlarm şuan.... o kadar sıcakkıı iyki evdeyım yan gelip yatıyım bariii

canlarım hepinizi çokça özledim....
şimdi siz sormadan hesabımı veriyorum
finalleri atlattık,haftaya bütünlemeler var
aradaki boşlukta da eşimin yanına geldim, düğün hazırlıkları için...
eşylarımızı aldık, buzdolabı ve tv bakıyoruz bu aralar...
avize,perde,halı var bir de alınacak olan.
2 gündür kv min evini temizlettik, bugün de deli gibi ütü yapıyorum...

az önce kargom geldi,kına gecesi için hatıra oje yaptırmıştım onlar gelmiş, bayıldımmmmm

işte bunlar kızlar...100 adet yaptırdım...
kına bilekliği siparişi de vermiştim ama onlar gelmedi henüz...

Eklentiler

• $IMG_1044.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…