- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.741
canlarım hepinizi çokça özledim....
şimdi siz sormadan hesabımı veriyorum
finalleri atlattık,haftaya bütünlemeler var
aradaki boşlukta da eşimin yanına geldim, düğün hazırlıkları için...
eşylarımızı aldık, buzdolabı ve tv bakıyoruz bu aralar...
avize,perde,halı var bir de alınacak olan.
2 gündür kv min evini temizlettik, bugün de deli gibi ütü yapıyorum...
az önce kargom geldi,kına gecesi için hatıra oje yaptırmıştım onlar gelmiş, bayıldımmmmm
işte bunlar kızlar...100 adet yaptırdım...
kına bilekliği siparişi de vermiştim ama onlar gelmedi henüz...
bizde seni özledikkiiiiiiiiii...hayırlı olsun canım benım güle güle oturun inşallahh içinde ..ne güzel şimdi herşeyın yeni son model olucak özendım bak şimcikin sana ..perde halı diktiriceksın kolay onlar ....sen şimdi eniştenın yanındamısın ? kv evını temızleyemıyor yaşlımı canım dicektımde senın kv yoktu sanırım dımı? ütüüüü deme bana ben asla sevmem birde sıcak yagmur yagsada bende bir akşam başlasam dıyorum ..bizimkı hergün bir gömlek ütülüyor bırakıyor her gömlek için ütüyü acıyo benı sınır edıyorben yapıyım dıye:))
aaahatıra ojeler naasılki merak ettım resmını koysana buraya canım
amin canımmm...
perde ve halı en son alınırmış,geleneği bozmayalım dedik... dur eşyalarımı da paylaşayım sizinle sonraki mesajda...
şimdi eşimin yanındayım ama evde yalnızım tabiki, kv hayatta değil ya canım,evin büyük temizliğe ihtiyacı vardı onu aradan çıkarttık...
ya ütü bu sıcakta hiç çekilmiyor, şu an sırtımdan sıcak sıcak esiyor hava, bunaldım resmen... ama ben kaşındım, bizimkinin tüm tshirtlerini yıkadım temiz kirli bakmadan şimdi onlar ütü bekler tabiaçılmamış gömlekleri vardı onları koliledim ve kuru temizleme için ayırdım, en azından bizim evimize ütülü gelsinler...
canım kına bilekliği şunlar, hangisi güzel sence...
hepsini gitti gidiyordan alıyorum, ama bileklik siparişim geciktiği için iptal edildi, başka almak zorunda kalacağım..
Geçmiş olsun sana da Aydebuz...tünaydın gülümsun,selam aslım napyosunuz kızlar bakıyım
tuğçemede katlıyorum bende hastayım onun halınden ben anlarm şuan....o kadar sıcakkıı iyki evdeyım yan gelip yatıyım bariii
Geçmiş olsun sana da Aydebuz...
@Lahesiiiiiiiiiiiiiiiiiiss, bayıldım kına hatırasına! Ne hoş düşünmüşsün(üz)
Selam bebek, ne haber?
sağol canım benımmmmm
kızlarrrrrrr bıu kiraz saplarını kaynatıyorumda bu sogukmu içmelıydık sıcakmıya yapanınız varmı ?
işte bunlar kızlar...100 adet yaptırdım...
kına bilekliği siparişi de vermiştim ama onlar gelmedi henüz...
amin canımmm...
perde ve halı en son alınırmış,geleneği bozmayalım dedik... dur eşyalarımı da paylaşayım sizinle sonraki mesajda...
şimdi eşimin yanındayım ama evde yalnızım tabiki, kv hayatta değil ya canım,evin büyük temizliğe ihtiyacı vardı onu aradan çıkarttık...
ya ütü bu sıcakta hiç çekilmiyor, şu an sırtımdan sıcak sıcak esiyor hava, bunaldım resmen... ama ben kaşındım, bizimkinin tüm tshirtlerini yıkadım temiz kirli bakmadan şimdi onlar ütü bekler tabiaçılmamış gömlekleri vardı onları koliledim ve kuru temizleme için ayırdım, en azından bizim evimize ütülü gelsinler...
canım kına bilekliği şunlar, hangisi güzel sence...
hepsini gitti gidiyordan alıyorum, ama bileklik siparişim geciktiği için iptal edildi, başka almak zorunda kalacağım..
Ilık iç canım.sağol canım benımmmmm
kızlarrrrrrr bıu kiraz saplarını kaynatıyorumda bu sogukmu içmelıydık sıcakmıya yapanınız varmı ?
İyiyim Aslıcığım, aynı işte. Allah'a şükür bir yaramazlık yok.iyiyim canım iş güç derken zaman çabuk geçiyor. bir de tatil istiyorum.sen nasılsın.
ılık içsen.............
günaydın herkeseUykum var... (hiç şaşırmadınız değil mi? )
ılık iç canım.Bir ara ben de yaptım ama düzenli değil.
iyiyim aslıcığım, aynı işte. Allah'a şükür bir yaramazlık yok.
bende dün içmedım sabah içiyim dıye öle yapıcam canım sogmasını beklıyorum şimdi
günaydın canım aslında çok faydalıymış dr.lar sölüyor gee içemedım ödemı fazla attırdıgı için sık sık wc ye gidiyormuşsunuykumu bölemem dıye içmedım şimdi içicem dolabada koyup içilirmiş daha kolay oldu 3 günde bir yapıp koyarım dolaba ayrıca mısır püskülüyle içince göbek ve yagları eritir zayflatırmış
Günaydın herkeseuykum var... (Hiç şaşırmadınız değil mi? )
Ilık iç canım.Bir ara ben de yaptım ama düzenli değil.
İyiyim Aslıcığım, aynı işte. Allah'a şükür bir yaramazlık yok.
(kapıya çarpar sonra) kapı başıma, başım kapıya.biri göbek mi dedi, mısır püskülü mü, fes başıma fes başıma püskülü ben olayım
Her gün aynı saatte ama dediğin gibi geç yatıyorum.Allah iyilik versin canım. Her gün aynı saatte uyumaya çalış, tabi geç olmamak kaydıyla...
Halama hamileyken tavsiye etmişti doktoru kiraz sapı kaynatıp içmesini... Ödem atıyormuş. Halam çok şişmişti.bende dün içmedım sabah içiyim dıye öle yapıcam canım sogmasını beklıyorum şimdi
günaydın canım aslında çok faydalıymış dr.lar sölüyor gee içemedım ödemı fazla attırdıgı için sık sık wc ye gidiyormuşsunuykumu bölemem dıye içmedım şimdi içicem dolabada koyup içilirmiş daha kolay oldu 3 günde bir yapıp koyarım dolaba ayrıca mısır püskülüyle içince göbek ve yagları eritir zayflatırmış
Merhaba kızlarr...
Nasılsınız?
(kapıya çarpar sonra) kapı başıma, başım kapıya.
Her gün aynı saatte ama dediğin gibi geç yatıyorum.
Halama hamileyken tavsiye etmişti doktoru kiraz sapı kaynatıp içmesini... Ödem atıyormuş. Halam çok şişmişti.
biri göbek mi dedi, mısır püskülü mü, fes başıma fes başıma püskülü ben olayım
(kapıya çarpar sonra) kapı başıma, başım kapıya.
Her gün aynı saatte ama dediğin gibi geç yatıyorum.
Halama hamileyken tavsiye etmişti doktoru kiraz sapı kaynatıp içmesini... Ödem atıyormuş. Halam çok şişmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?