30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bizde seni özledikkiiiiiiiiii...hayırlı olsun canım benım güle güle oturun inşallahh içinde ..ne güzel şimdi herşeyın yeni son model olucak özendım bak şimcikin sana ..perde halı diktiriceksın kolay onlar ....sen şimdi eniştenın yanındamısın ? kv evını temızleyemıyor yaşlımı canım dicektımde senın kv yoktu sanırım dımı? ütüüüü deme bana ben asla sevmem birde sıcak yagmur yagsada bende bir akşam başlasam dıyorum ..bizimkı hergün bir gömlek ütülüyor bırakıyor her gömlek için ütüyü acıyo benı sınır edıyor ben yapıyım dıye:))

aaahatıra ojeler naasılki merak ettım resmını koysana buraya canım

amin canımmm...
perde ve halı en son alınırmış,geleneği bozmayalım dedik... dur eşyalarımı da paylaşayım sizinle sonraki mesajda...
şimdi eşimin yanındayım ama evde yalnızım tabiki, kv hayatta değil ya canım,evin büyük temizliğe ihtiyacı vardı onu aradan çıkarttık...
ya ütü bu sıcakta hiç çekilmiyor, şu an sırtımdan sıcak sıcak esiyor hava, bunaldım resmen... ama ben kaşındım, bizimkinin tüm tshirtlerini yıkadım temiz kirli bakmadan şimdi onlar ütü bekler tabi açılmamış gömlekleri vardı onları koliledim ve kuru temizleme için ayırdım, en azından bizim evimize ütülü gelsinler...

canım kına bilekliği şunlar, hangisi güzel sence...
hepsini gitti gidiyordan alıyorum, ama bileklik siparişim geciktiği için iptal edildi, başka almak zorunda kalacağım..

Eklentiler

• $KINA-BILEKLIGI-PEMBE-BEYAZ-NEDIME-BILEKLIGI__87457145_0.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $KINA-BILEKLIK-NEDIME-BILEKLIGI-KINA-GECESI__85072763_0.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 33

kolay gelsın canım sana ozaman sen kendı evıne ne zaman dönüyorsun ?

kına bıleklıklerını ılk defa görüyorum süs dimi olar hepsi güzelde ben pembe hastasıyımdır tüllü bembe çok güzlmişşş

tünaydın gülümsun,selam aslım napyosunuz kızlar bakıyım

tuğçemede katlıyorum bende hastayım onun halınden ben anlarm şuan.... o kadar sıcakkıı iyki evdeyım yan gelip yatıyım bariii
Geçmiş olsun sana da Aydebuz...

@Lahesiiiiiiiiiiiiiiiiiiss, bayıldım kına hatırasına! Ne hoş düşünmüşsün(üz)

Geçmiş olsun sana da Aydebuz...

@Lahesiiiiiiiiiiiiiiiiiiss, bayıldım kına hatırasına! Ne hoş düşünmüşsün(üz)

sağol canım benımmmmm

kızlarrrrrrr bıu kiraz saplarını kaynatıyorumda bu sogukmu içmelıydık sıcakmıya yapanınız varmı ?

kırmızı veya pembe olsun bence. beyaz gelinin hakkı

Günaydın herkese uykum var... (Hiç şaşırmadınız değil mi? )

sağol canım benımmmmm

kızlarrrrrrr bıu kiraz saplarını kaynatıyorumda bu sogukmu içmelıydık sıcakmıya yapanınız varmı ?
Ilık iç canım. Bir ara ben de yaptım ama düzenli değil.

iyiyim canım iş güç derken zaman çabuk geçiyor. bir de tatil istiyorum. sen nasılsın.
İyiyim Aslıcığım, aynı işte. Allah'a şükür bir yaramazlık yok.

ılık içsen.............

bende dün içmedım sabah içiyim dıye öle yapıcam canım sogmasını beklıyorum şimdi

günaydın canım aslında çok faydalıymış dr.lar sölüyor gee içemedım ödemı fazla attırdıgı için sık sık wc ye gidiyormuşsun uykumu bölemem dıye içmedım şimdi içicem dolabada koyup içilirmiş daha kolay oldu 3 günde bir yapıp koyarım dolaba ayrıca mısır püskülüyle içince göbek ve yagları eritir zayflatırmış

biri göbek mi dedi, mısır püskülü mü, fes başıma fes başıma püskülü ben olayım

Allah iyilik versin canım. Her gün aynı saatte uyumaya çalış, tabi geç olmamak kaydıyla...

(kapıya çarpar sonra) kapı başıma, başım kapıya.

Allah iyilik versin canım. Her gün aynı saatte uyumaya çalış, tabi geç olmamak kaydıyla...
Her gün aynı saatte ama dediğin gibi geç yatıyorum.

Halama hamileyken tavsiye etmişti doktoru kiraz sapı kaynatıp içmesini... Ödem atıyormuş. Halam çok şişmişti.

ben de deneyeyim o zaman şu kiraz sapını.

ahahhahahah deli kız babamı aradım söledim babamda dedıkı kızım burda püskülden bol ne var bende adetım bıtsın yapıcam gerçektende bu kıraz sapını içtimya kanamam çogaldı bea

kapı duvara,duvar başımaaa evet dr.lar hep tavsiye ediyorlar şimdilik 2 bardakcık içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…