- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.781
KIzlar ben 2 hafta buralarda olamıycam.
Bu gece yurtdışına uçuyorum gezmek amaçlı.
Kendinize çok iyi bakın.
Herkesi seviyorum.
Çok iyi canım, nereye gidiyorsun acaba?
Norveç fiyortları& Kuzey buz denizi canım.
çok iyi yapmışsın, bizlerin yerine de git gez dolaş stres at, bu gece biniyormuşsun, iyi yolculuklar, görüşmek üzere.
waow farklı olmuş, bayağı serinlersin artıkiyi olur canım,darısı bizlere,iyi eğlenceler.
Evet canım sabah 5 te uçağım İstanbul aktarmalı.
Teşekkür ederim Aslıcım.
Kendine iyi bak görüşürüz.
annem benden önce heves edip içmiş bitirmiş zaten(nesine heves ettiyse:)),az önce yedim kiraz,saplarını da kurumaya bıraktım.
gözyaşı damlası kullansana...
aydebuz oruç tutmak isteyenler yarın tutuyor kandil için...
KIzlar ben 2 hafta buralarda olamıycam.
Kendinize çok iyi bakın.
Herkesi seviyorum.
tünaydın kızlar,hayırlı kandiller.
ne güzel işte monopozdaki kadınlarad iyi gelirmiş...içsin kız ne güzel işte
kullanıyorum canım
sağol aslımya dün gece uyumadık bekledık oruç tutmak için 3 e kadar bende adettımya bitti 5.gündü zaten dün hiçte gelmedı bişey
gece 2 e kadar bekledımkı gelmessın dıye duş aldım ..nıyet ettım felan ..wc ye gidinc böle akıntı degıl ıslak degıldı çünkü ...kahve
rengi birkaç damla gelmiş ama kuruydu ya offffff igne ucu kadarda pembe bir nokta vardı orucum bozuldumuya .? bılen sölesın
...internetı talan ettım kaç saattır heryerde başka bişey yazıyorya bariz bir kan gelse bozuldu dıcemde üfffffff
ohhhh sefan olsun hayat sana güzel tuğçemya nerelere gittin bakalım .? neyse gelınce anlatırsın .
kendine çok dikkat et tatlım bizde seni seviyoruz
Tuğçeciğim, iyi tatiller! Bol bol gez eğlen bizim yerimize de...KIzlar ben 2 hafta buralarda olamıycam.
Kendinize çok iyi bakın.
Herkesi seviyorum.
Günaydın herkese kızlar, nasılsınız?
Tuğçeciğim, iyi tatiller! Bol bol gez eğlen bizim yerimize de...Ne zaman döneceksin?
iyi de benimkini içmişzaten menopozda. 3 kilo kiraz aldık, yedikçe biriktiriyorum saplarını
bilmiyorum ki canım ama bozulmamıştır gibi geldi bana, sen iftara kadar bekleseydin madem bekledin o kadar saat... Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?