30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok iyi yapmışsın, bizlerin yerine de git gez dolaş stres at, bu gece biniyormuşsun, iyi yolculuklar, görüşmek üzere.

annem benden önce heves edip içmiş bitirmiş zaten(nesine heves ettiyse:)),az önce yedim kiraz,saplarını da kurumaya bıraktım.

ne güzel işte monopozdaki kadınlarad iyi gelirmiş...içsin kız ne güzel işte

gözyaşı damlası kullansana...

kullanıyorum canım

aydebuz oruç tutmak isteyenler yarın tutuyor kandil için...

sağol aslımya dün gece uyumadık bekledık oruç tutmak için 3 e kadar bende adettımya bitti 5.gündü zaten dün hiçte gelmedı bişey

gece 2 e kadar bekledımkı gelmessın dıye duş aldım ..nıyet ettım felan ..wc ye gidinc böle akıntı degıl ıslak degıldı çünkü ...kahve

rengi birkaç damla gelmiş ama kuruydu ya offffff igne ucu kadarda pembe bir nokta vardı orucum bozuldumuya .? bılen sölesın

...internetı talan ettım kaç saattır heryerde başka bişey yazıyorya bariz bir kan gelse bozuldu dıcemde üfffffff

KIzlar ben 2 hafta buralarda olamıycam.
Bu gece yurtdışına uçuyorum gezmek amaçlı.
Kendinize çok iyi bakın.
Herkesi seviyorum.

ohhhh sefan olsun hayat sana güzel tuğçemya nerelere gittin bakalım .? neyse gelınce anlatırsın .

kendine çok dikkat et tatlım bizde seni seviyoruz

bilmiyorum ki canım ama bozulmamıştır gibi geldi bana, sen iftara kadar bekleseydin madem bekledin o kadar saat... Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
iyi de benimkini içmiş zaten menopozda. 3 kilo kiraz aldık, yedikçe biriktiriyorum saplarını

ohhhhhhhhhh afiyet bal şeker olsun size ....evet menopozdaki sıkıntılara birebirmişş...akıllı kadın vesselam

bilmiyorum ki canım ama bozulmamıştır gibi geldi bana, sen iftara kadar bekleseydin madem bekledin o kadar saat... Allah kabul etsin.

banada öle geldi bekledım bende 9.30 da açtım hatta....karnıyarık yapmıştım sölemesi ayıp :) fırına koymuşum ama düğmesini

cevırmıyınce pişmedi dogal olarak biizmki açlıktan ölüyodu ya garibim ammada uzunmuş bu iftar diyip durdu

dedımkı içimmde şüphe kalmasın bugünde tutayım dedim hem kandilin sonraki günü tutmak dahada sevapmış birde p.tesi günü

sevapmış hepsini bir ettım bende aminnnnnnn canım aminn

selam aslı, selam gülümsün,iyi haftalar kızlar nasılsınız bakalımm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…