- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.801
a.s. Canım sen nasılsın? Mesai bitmek üzere... Toparlanayım ben! :)selam aslı, selam gülümsün,iyi haftalar kızlar nasılsınız bakalımm ?
Hoş geldiniz! Ne güzel özetlemişsiniz.hahaah forum başlığı güzelmiş30 yaşındayım, kağıt üzerinde evliyim ( sanırsam galiba bekarım gibi gibi ), eşim yurt dışında yaşıyor, ben de onun bi an önce ev bulup da beni de yanına alacağı günü beklemekteyim, bi yandan da iş aramaktayım ( herifin beni alacağı yok sanki ) az biraz depresyonda sayılırım, bu yaz tatil hayal oldu çıldırmaktayım, balayı için Maldivler-Şeyseller-Mauritius düşünüyorum hatta bu düşünceyle geberiyorum ama hayalde kalmasından çoook korkuyorum, tüm bunlara ek olarak zayıflamaya uğraşıyorum da şu boğazımı bi tutamıyorum vs vs vs vs. He bi de sınavlarım bitti, okul bitti, diplmamın gelmesini bekliyorum ki iş arayabileyim falan. Özetledim işte
as Aslı, ne haber?selam kızlar
Hoş geldiniz aramıza... Bu yaşlarda hormonlardan mı neden herkes anne olmak istiyor.Merhaba arkadaşlar...Çook geç olmuş ama aranıza beni de alın .....
Ahh ahh hayalimanne olmak ama babasını bi bulamadım gitti yıllardır
Umutsuz vakalardan biriyim yani ...Rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemi için...
a.s. Canım sen nasılsın? Mesai bitmek üzere... Toparlanayım ben! :)
hahaah forum başlığı güzelmiş30 yaşındayım, kağıt üzerinde evliyim ( sanırsam galiba bekarım gibi gibi ), eşim yurt dışında yaşıyor, ben de onun bi an önce ev bulup da beni de yanına alacağı günü beklemekteyim, bi yandan da iş aramaktayım ( herifin beni alacağı yok sanki ) az biraz depresyonda sayılırım, bu yaz tatil hayal oldu çıldırmaktayım, balayı için Maldivler-Şeyseller-Mauritius düşünüyorum hatta bu düşünceyle geberiyorum ama hayalde kalmasından çoook korkuyorum, tüm bunlara ek olarak zayıflamaya uğraşıyorum da şu boğazımı bi tutamıyorum vs vs vs vs. He bi de sınavlarım bitti, okul bitti, diplmamın gelmesini bekliyorum ki iş arayabileyim falan. Özetledim işte
selam kızlar
Merhaba arkadaşlar...Çook geç olmuş ama aranıza beni de alın .....
Ahh ahh hayalimanne olmak ama babasını bi bulamadım gitti yıllardır
Umutsuz vakalardan biriyim yani ...Rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemi için...
Hoş geldiniz aramıza... Bu yaşlarda hormonlardan mı neden herkes anne olmak istiyor.Hoş ben önceden de anaçtım; önceden daha çok isterdim. Şu anda istiyor muyum? İstemiyor muyum? Onu bile kestiremiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun! İnsallah tez zamanda mutluluğu yakalarsın!
Eee, neredensin? Çalışıyor musun? Anlat biraz, tanışalım?
siz evlendiniz düiğnünüz oldu ne beklıyosunuz sadece evmi ?? nekadar zamandır ayrıınız ? adam orda bulmasın birini :) ( şaka tabıkıde ) umarım hayallerınıze kavuşursunuz
Ev bulmasını bekliyorum evet, bi de kredi borcu vardı onu biraz ödeyip de rahatlamasını. henüz düğün olmadı işte, sadece kagıtta kaldı ((ev bulup da esya mesya yerleştirdikten sonra vizeye basvurcaz ve sonrasında ancak dügüne sıra gelcek, gelirse tabi benim durum biraz karışık cnm ya, benim bile pek anladıgım söylenemez
İyiyim kizlar yogunum biraz ve yorgunum :) sicaklar cekilmiyor dediginiz gibi. Sizler de iyisiniz degil mi:) iyi geceler.
evett baya karışık :) inşallah tez zamanda kavuşursunuz diyelim
sıcaklarda eriyorum ben resmen karantınaya aldım kendımı sokaga çıkmıyorum aslıcım :) iş yorgunlugumu bu ?iyi geceler sanada
Günaydın kızlaaaaaaaaar,,, uykum varrrr!
Sıcaklardan ve arkadaki apartmandaki gürültücü , terbiyesiz komşulardan rahat uyuyamıyoruz. Gece yarısı oluyor hâlâ balkonlarda haha kiki muhabbet! PES DOĞRUSU!!!
Uyarmaktan da anlamıyorlar...
Zaten edepli insan olsa yapmaz! Uyarmaya gerek yok.
Günaydın kızçeler;burada da herkes balkonlarda sıcaktan, ben de gece uyuyamıyorum sıcaktan, sabaha karşı serinliyor ,bu sefer de sabah işbaşı var
Günaydın kızlaaaaaaaaar,,, uykum varrrr!
Sıcaklardan ve arkadaki apartmandaki gürültücü , terbiyesiz komşulardan rahat uyuyamıyoruz. Gece yarısı oluyor hâlâ balkonlarda haha kiki muhabbet! PES DOĞRUSU!!!
Uyarmaktan da anlamıyorlar...
Zaten edepli insan olsa yapmaz! Uyarmaya gerek yok.
Aslıcığım, bugün nasılsın canım?bugün karamsar moddayım, herkesin hayatı olumlu gidiyor genelde, ayrılanlar yeni birini buluyor, sorunlu ilişkisi olanlar sorunlarını hallediyor, evlilikte gözü olmayan kızlar bile evlenip yuva kuruyor sonunda, benimse her şeyim tam ama hep yalnızlığa mahkumum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?