30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selammmm kızlar nasılsınız ? ben 3 gündür yoktun ne var ne yok buralarda hiç ses soluk çıkmamış gibi

evet canım aynen öyle ama senın elınde yinede bazı şeyler mutlu olmak için sende bişiler yapmalısın ...fazla ince eleyip sık dokuma

derim ben ,karşına çıkan insanlara en azından bir şans versen belkı sende ummadıgın kadar mutlu olucaksın ....

bak kendı ılşkimden örnek veriyim ...bıızmkıne aşık olmadın mesela tipimde degıldi ....ama o an içimden bir ses bununla tanışmalısın dedi ve tanıştım ...hayatım o kadar başkaydıkı şimdi bambaşka...eski ortamım yok , eskiden fir,fir gezerdim oda yok :)
hep dedimki ALLAH'ım bu çcuk çokkk iyi içime birazcık sevgi ver yarabbım dedim ...ve sesim duyuldu şimdi onu çok seviyorum

,onsuz hayat düşünemıyorum mesela .nereye gitsem onunla napsam onunla yapıyorum ...eger o gün ben kendıme bir şans vermeseydım bugün benim yanımda o olmuycaktı ...içindeki sesi dinle tatlım ....yada insanlara azıcık bir şans ver ...belkıde bambaşka olucak senınde hayatın

çok azınca içiyorum.
Allah iyiliğini arttırsın canım.

canım gemiş olsun senınde başın sık ,sık agrıyor ....hayatım önce miğrenını tetıkleyen şeyı bulmalısın bence yedıklerine rüzgara ışıga dikkat et öncelıkle ve mangenezyumu aldınmı bu adetınde ?

Aldım canım sağ ol. Magnezyum bitmedi. Şimdi adetime 5 gün kala gene başlayacağım inşallah.

Ben de hafta sonu yoktum ama zaten bizim bu sayfa artık pek kıpırdamıyor. Önceden hafta sonu giderdim pazartesi gelirdim ki 20 - 30 sayfa ilerlemiş. Tamam onu da okumak zor oluyordu ama bu sefer de hepten yalnızları oynuyoruz. Yaz bitsin , kış gelince herkes döner yuvaya.

Benim pek umudum yok bu konuda ama hayirlisini diliyorum artik...

anladım canım dıkkat et kendine şekercimm evet eskıden ne zor oluyordu dımı ?:) herkez bir tarafa gitti yaz gelince ....beyza hepten kayıp şeker de kaybolduya sesi solugu çıkmıyor kızın

Benim pek umudum yok bu konuda ama hayirlisini diliyorum artik...

umudunu asla yitirmemelisin gün dogmadan neler doğar demişler ,hakkettende öle akşamdan sabahın adı var düşün

bir bakmışsın hayatın tamamen degişmiş....sen gel ben sana bir el atıyım ben ugurluyumdur dokundugum evlenıyor zaten :)

Günaydın herkese;

Aydebuz, aynen ben de... Dokunduğum evleniyor...
Şimdi beni X kişi ile tanıştırmak istiyorlar ya, ben de gidip tanışıyorum olumsuz cevap veriyorum ya da hiç tanışmıyorum. 6 ay bir sene geçmiyor bakıyorum. Nişanlanmış / evlenmiş falan!

Bir de bizim üç kız grubumuz vardı bu gruba kimi arkadaş olarak alsak bir müddet sonra evleniyordu. Sonra o gidiyor başkaları geliyor onlar da evleniyor, aradan bir iki tane çıkmıştır evlenmeyen! Sonra o iki kızdan birisi de evlendi. Ben şimdi diğer arkadaşla kaldım.

Bize de bir dokun AYDEBUZ!

Bugün doğum günün değil mi güzel arkadaşım?
Doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun inşallah!
Bu yaşında Rabbim gönlündeki güzellikleri bahşetsin inşallah sana...

Bugün doğum günün değil mi güzel arkadaşım?
Doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun inşallah!
Bu yaşında Rabbim gönlündeki güzellikleri bahşetsin inşallah sana...

canım benimmmmm
amin
sana da tüm güzellikleri tattırsın Allahım inşallah
ağlattın beni sevinçten :)

günaydın yavru

aaa senındemi öleeeee ozaman biz birbirimize bir dokunalım :)) aynenya hiç arkadaşım kalmadı bea hepsi evli çocuklu hiç biriyle biryerlere gidemiyosun

anammmmm pastaya bakya canım çekti bakya kesesim geldi şimcik

melidanınmı dogum günüyumüş sen nasıl biliyosun kız ? kayboldu gitti oda

dogum günün kutlu olsun canım yenı yaşın sana şans getirsin seneye enişteyle bebişle girersin umarım

Ne la bu şimdi bize hava mı atıyor genç diye...
Zaten hesabı da PASİF olmuş, bu ne şimdi bir yazmış bir kaybolmuş. :)

Alti yil sonra aktif olacak herhalde ,pasif olduysa:) hava attigini sanmam ,demek ki ask konusunda umudu yok ki gorusuruz alti yil sonra demis:))

canım benim
çok giremiyorum foruma
ama takipteyim :)
çok sağolasın güzel duan için
Allah sana da tüm güzellikleri nasip etsin inşallah
çooook öptüm

Alti yil sonra aktif olacak herhalde ,pasif olduysa:) hava attigini sanmam ,demek ki ask konusunda umudu yok ki gorusuruz alti yil sonra demis:))
Yok be işin dalgasındayım. Ne hava atması?

Üye profiline baktım. Birçok yere böyle saçma sapan şeyler yazmış (ve sanırım ondan PASİF durumda şu anda) belli ki mesaj sayısını doldurmak istiyor...

canım benim
çok giremiyorum foruma
ama takipteyim :)
çok sağolasın güzel duan için
Allah sana da tüm güzellikleri nasip etsin inşallah
çooook öptüm

aminnnnnnn canım bende öptüm seni gel sık ,sık bizi ihmal etme emiii

Günaydın kızçeler,
Bu sabah iyiyim elhamdülillah! ( her gün gelip uykum var , başım ağrıyor, diyordum ya bir gün de iyi haber vereyim dedim. )

Siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…