30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba canım...
Biraz gerginleştim ben, hastalanıcam yarın.
İyi ol canım hep inşallah.

sen daha olmadınmı ? aaaa ben olcam bea neredeyse yarın öbürgün sen oluyodun ben senın bitmene yakın oluyordum canım

evet canım istikrarlı gördüm ben seni nasıl durumların nasıl geldi etkılı oldumu baya ?

Ben şimdi geldim canım. Bahçede oturuyorum serin serin fakat sineklerin istilasına uğradım.
Bacaklarım şişti :)

canım bıımkılerde bahçede olunca sinekler çok gelıyor o sivriler yokmu o sivrilerrrrrrr....babam vucuduna sprey sıkıyor kremlerimi varmış ne gelmıyorlarmış daha babam öle diyoorrrrrrr( bir reklam vardya hanı babam öle diyooo )

Canım işte bekar hayatı yaşıyoruz ne yapalım :)
Bende doğayla iç içe olmaya çalışıyorum. Doğa bana iyi geliyor. :)
Buyur gel beraber oturalım.

ohhhhh ne güzelyaaaaaa çıplak ayakla basıcaksın çimlere gecede hafif nemli nemli olurlar ...mis.mis

hihihihi ne tatlıısn sen öle ...annammmmmmmmm senın yazını görünce rüyamı hatırladım kiraz yiyordum rüyamda saplarınıda ayırmayı düşünüyordum :))) sen ugraşmıyorsunkı koyuyorsun bi yere onlar ıkı güne kendi başlarına kuruyorlar kız dök üstüne ketılle kaynar suyu 5 dak fokurdasın iç

hadi yaa öyle miymiş, benim bile haberim yoktu teşekkürler canım, çok naziksin. kiraz sapının suyundan 2 bardak içtim dün, bugün de kalanı içerim, tadı pek güzel olmasa da...

tadı güzel alında canı lk kaynattıgındaa ılıkken iç kuşburnu gibi tadı var şekeriz çok güzl ama saplarını içi nde bekletme acı oluyor ozaman rengini versın soguyunca şişeyle dolaba koyuyuorum ben serın serın içiyorum mis gibi

selam yavru kuşlar neler yapıyosunuz bakalım ..şimdi fark ettımya birkç gündür gelmemişim buraya hiç ....ee malum gece oturuyorum yemek hazırlamak için 4.30 da işim bitiyor sabah uyuyamıyrum 7.8 e kadar sonra öglene kadar yatıyorum her yattıgımdada akşama kadar yatıcam dıyorumda bugünde 11 de annem aradı ....hep bişier oluyor ya kuş ayandırır ya telefon ya kapıı

uyan evı topla dualarım vvar onları bitiriyorum akşama kadarda sonrada iftar saati işte amma yogunum benya

herkeze hayırlı cumalar ALLAH niyetlerinizi ,isteklerinizi,diklerinizi kabul eylesin inşallah ....

bizlere daha nice ramazanlar nasip etsin rabbim inşallah,

sevdıklerımızle bir ömür boyu ,aiemizle nice mübarek aylara ve cumalar diyelim aminnnn

Amin canım Allah razı olsun.
Oruçlusun sanırım, Allah kabul etsin canım.

Amin canım Allah razı olsun.
Oruçlusun sanırım, Allah kabul etsin canım.

amin canım

saol canım sendende razı olsun ...

evet canım oruçluyum haft sonu sanırım reglı olucam tutamıycam ....

zaten son birkaç senedir tutamıyrum .yasak bana oruç çalışsaydım gene tutamazdım .evdeyım kötüde olsa bişey olmaz evdeyım

sen ne durumdaın tutabılıyormusun ? zor ama sıcaklarda ben dışarı çıkamıyorum gecende bir incirli.b.köye geçicektım .nasıl dua ettım ALAH a yagmur yagsın dıye sesimi duyduda yagdı ama gec yagdı biraz ve sabaha karşıda yagdı o gün

Canım ben tutamıyorum.
Migren ve Hipoglisemi (Ani Kan Şekeri Düşmesi) var ya!
Her sene ilk gün denerdim, komaya girecek gibi olurdum.
Bir iki senedir denemiyorum.
Kefaretini veriyorum. Allah'ım kabul buyurur inşallah. Ne diyeyim?

Oruçluyken bize de dua eder misin Aydebuz?
(çok çıkarcı gördüm kendimi? )

olabilir canım bende tutamıyorum hafta sonları tutardım yada başında ortasında sonunda ....

kalan günlerınde kefaretını verirdim mutlak ....bendede vertigo var .midemde sorun var 2.3 saatten fazla aç kalmamam lasım .su

olsun içmelıyım ...

bende en son tuttugumda dışarda baygınlık gecırınce tutmayı bırakmıştım ....

çocuklugundan beri insan alışkınsa kendınde suçluluk duyuyor dımı bende öle oluyordu ? ama kefaretını verınce içim rahatlardı

bedenıne işkence ederek tutulmaz zaten muharrem ayında tut yarısnı :)) 5de açılıyo kış bide ben tutmadıklarımı öle yapıyorum

ederım tatlım etmezmıyım ALLAH kalbındekıleri en kısa zamanda verir inşallah

Aaa! Vertigo da kötü, Allah yardımcın olsun canım, şifa versin.

Merhaba canım...
Aramıza hoş geldin...

yok canım ilk defa kanatıp içtim ben, geçenkini annem içmişti dayanamayıp:) o yüzden bilemiyorum etkili oldu mu ama kiraz yedikçe yapacağım. kilo konusunda da ekmeği azaltarak 3 ayda falan dört kilo verdim.

ben de kendimi rahat hissetmiyordum kasıyordum ilk zamanlar ama şimdi gözüme şık, feminen geliyor.
zaten çiftler birbirinin zıddı olurmuş.

İyi akşamlar canım...
Nasılsın?
Ben çıkıcam birazdan.
Anneannem düşüp kalçasını kırmış. Çok yaşlı olduğu için de ameliyat olamadı.
Masada kalır demişler.

ayy çok geçmiş olsun canım, hem alçıya alınamaz hem yaşlı olduğundan geç iyileşir evet, benim de dedemin bacağı kırılmıştı, zor kaynadı. kolay gelsin. iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…