- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.961
Merhaba canım...
Biraz gerginleştim ben, hastalanıcam yarın.
İyi ol canım hep inşallah.
Merhaba canım, işle güçle vakit geçiyor, yoruluyorum. Alakasız olacak ama şu an kiraz sapı kaynatıyorumödemlere iyi geliyor demişti aydebuz ve gülümsün. sen nasılsın, nasıl gidiyor, yazlıktan dönmüş müydünüz...
Ben şimdi geldim canım. Bahçede oturuyorum serin serin fakat sineklerin istilasına uğradım.
Bacaklarım şişti :)
Canım işte bekar hayatı yaşıyoruz ne yapalım :)
Bende doğayla iç içe olmaya çalışıyorum. Doğa bana iyi geliyor. :)
Buyur gel beraber oturalım.
Bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz
Aslıcığım, dün "Dünya Hukuk Günü" idi. Takvimde görmüştüm de seni kutlamayı unutmuşum. Kutlu mutlu olsun gününüz canım.
Bu arada geçen gün kiraz yerken saplarını kurutsam mı dedim. Fakat uğraşamadım.
İmza: "Âleme verir talkını kendi yutar salkımı" şeklinde bir insan; Gülümsün!
hadi yaa öyle miymiş, benim bile haberim yoktuteşekkürler canım, çok naziksin. kiraz sapının suyundan 2 bardak içtim dün, bugün de kalanı içerim, tadı pek güzel olmasa da...
Amin canım Allah razı olsun.selam yavru kuşlar neler yapıyosunuz bakalım ..şimdi fark ettımya birkç gündür gelmemişim buraya hiç ....ee malum gece oturuyorum yemek hazırlamak için 4.30 da işim bitiyor sabah uyuyamıyrum 7.8 e kadar sonra öglene kadar yatıyorum her yattıgımdada akşama kadar yatıcam dıyorumda bugünde 11 de annem aradı ....hep bişier oluyor ya kuş ayandırır ya telefon ya kapıı
uyan evı topla dualarım vvar onları bitiriyorum akşama kadarda sonrada iftar saati işte amma yogunum benya
herkeze hayırlı cumalar ALLAH niyetlerinizi ,isteklerinizi,diklerinizi kabul eylesin inşallah ....
bizlere daha nice ramazanlar nasip etsin rabbim inşallah,
sevdıklerımızle bir ömür boyu ,aiemizle nice mübarek aylara ve cumalar diyelim aminnnn
Amin canım Allah razı olsun.
Oruçlusun sanırım, Allah kabul etsin canım.
Canım ben tutamıyorum.amin canım
saol canım sendende razı olsun ...
evet canım oruçluyum haft sonu sanırım reglı olucam tutamıycam ....
zaten son birkaç senedir tutamıyrum .yasak bana oruç çalışsaydım gene tutamazdım .evdeyım kötüde olsa bişey olmaz evdeyım
sen ne durumdaın tutabılıyormusun ? zor ama sıcaklarda ben dışarı çıkamıyorum gecende bir incirli.b.köye geçicektım .nasıl dua ettım ALAH a yagmur yagsın dıye sesimi duyduda yagdı ama gec yagdı biraz ve sabaha karşıda yagdı o gün
Canım ben tutamıyorum.
Migren ve Hipoglisemi (Ani Kan Şekeri Düşmesi) var ya!
Her sene ilk gün denerdim, komaya girecek gibi olurdum.
Bir iki senedir denemiyorum.
Kefaretini veriyorum. Allah'ım kabul buyurur inşallah. Ne diyeyim?
Oruçluyken bize de dua eder misin Aydebuz?
(çok çıkarcı gördüm kendimi?)
Aaa! Vertigo da kötü, Allah yardımcın olsun canım, şifa versin.olabilir canım bende tutamıyorum hafta sonları tutardım yada başında ortasında sonunda ....
kalan günlerınde kefaretını verirdim mutlak ....bendede vertigo var .midemde sorun var 2.3 saatten fazla aç kalmamam lasım .su
olsun içmelıyım ...
bende en son tuttugumda dışarda baygınlık gecırınce tutmayı bırakmıştım ....
çocuklugundan beri insan alışkınsa kendınde suçluluk duyuyor dımı bende öle oluyordu ? ama kefaretını verınce içim rahatlardı
bedenıne işkence ederek tutulmaz zaten muharrem ayında tut yarısnı :)) 5de açılıyo kış bide ben tutmadıklarımı öle yapıyorum
ederım tatlım etmezmıyım ALLAH kalbındekıleri en kısa zamanda verir inşallah
Aaa! Vertigo da kötü, Allah yardımcın olsun canım, şifa versin.
Merhabalar herkese, KS de ole geziniyordum ve bu topigi gordum ve nedense birden kendimle acayip ozdeslestirdim, kriterlere uyuyorum sanirim : ) henuz topikteki konulara goz atamadim ama umarim muhabbete dahil olabilirim.. simdilik, kisaca herkese merhaba diyorum...
sen daha olmadınmı ? aaaa ben olcam bea neredeyse yarın öbürgün sen oluyodun ben senın bitmene yakın oluyordum canım
Ben perşembe geceleri hastalanıyorum canım. Şuan hastayım. evet sen benden sonra oluyordun. :)
QUOTE]
sen daha olmadınmı ? aaaa ben olcam bea neredeyse yarın öbürgün sen oluyodun ben senın bitmene yakın oluyordum canım
evet canım istikrarlı gördüm ben seni nasıl durumların nasıl geldi etkılı oldumu baya ?
canım bıımkılerde bahçede olunca sinekler çok gelıyor o sivriler yokmu o sivrilerrrrrrr....babam vucuduna sprey sıkıyor kremlerimi varmış ne gelmıyorlarmış daha babam öle diyoorrrrrrr( bir reklam vardya hanı babam öle diyooo )
hakkettende ya nerdeeeeeeee eski telefonlr daha saglam bir tane telefonum var en ince tlf ardan biri 9 ml kalınlıgında ....ve o telefonum varya 5 seneyı geçti kullanıyorum hala 5.attanmı düşmedi yeremı çakmadım .günde 3 keremi taşa düşmedi maşallahı var turp gibi turppppp
valla alıştıysan ne güzel bir dönem hukuk bürosunda çalıştım ama makmelere gidip dava açma aşamasıyla ben ılgılenıyordum ...ondan dolayı zoraki kumaş pantolon giy dediler giyemem dedim valla zor bela giydim ama dar kesimdi gene :) hayatımda ılk defa ozaman gömlegım oldu sanırım benım ....ve şuan hala gömlegim yok ( ablamın hediye ettıgı omuzundakı zımbalı kot gömlek dışında ) onuda daha giymedım kendımı böle kalıba girmiş gibi hissediyorumyabirde olgun gösteriyor gömlek çok agır abi gibi oluyorum
gittim samsunga saklamaları lazım 7.10 sene aldıgınız yere gidin felan dediler bıızmkını yolladım iş çıkışı gitti ...taşınmış v.s sonunda buldular işin ilginç tarafı akşam verdi sabah aramışlar gelın alın dıye....bıızmkının telefonuda 3 haftadır servıste .oda yenı aldı diyokı senınkısı 1 günde geldi benımkisi 3 hafta oldu hala ses yokdiyorumkı herkezin malı bak kendısı gibi gördünmü
şimdi ben hareketli ve hızlı yımdır herşeyı çar çabuk yaparım bizimkide tam benım tersımdır agırrrrrrrrrrrmı agırrrrrrrrr adam ...nasıl bozuldu hı hıı diyor zavallımya
iyi akşamlar kızlar,kimseler yok galiba...
İyi akşamlar canım...
Nasılsın?
Ben çıkıcam birazdan.
Anneannem düşüp kalçasını kırmış. Çok yaşlı olduğu için de ameliyat olamadı.
Masada kalır demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?