30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben de sana kıyamam. ben de yemek içinde kuru soğan yemiyorum, herkesin türlü türlü huyu var

geçmiş olsun.
olmaya devlet cihanda,bir nefes sıhhat gibi diye boşuna dememişler...

geç bir yaş değil ki canım,tam zamanı,Allah gönlüne göre versin.

bırı olsa,yakında ışi resmıyete vardırma durumu olsa haklı olabılırsın ama aday adayı bıle olmadıına gore bosa umıt beslemenın de anlamı olmuyo seker.hayatımın en guzel yılları hep yanlız gecmıs,genc yasımda anne olamadım neme lazım zaten su saatten sonra evlılık :-(

öyle deme,genç yaşta anne olup ne olacaktı sanki... çevremde evlenenler 2-3 ay içinde tanışıp evleniyor,kısmet olunca hemen su gibi işler halloluyor diyorlar, bakarsın sana da öyle olur.

Canım umutsuz gördüm seni.
Herşeyde bir hayır vardır.
İlahi akışa karşı bir güvensizlik bir kırıklık hissediyorum sende.
Seni anlıyorum bende bazen öyle oluyordum ama inanmaya devam etmelisin.

geç bir yaş değil ki canım,tam zamanı,Allah gönlüne göre versin.

öyle deme,genç yaşta anne olup ne olacaktı sanki... çevremde evlenenler 2-3 ay içinde tanışıp evleniyor,kısmet olunca hemen su gibi işler halloluyor diyorlar, bakarsın sana da öyle olur.

yok tatlım,benım ıcın oyle bisey sozkonusu olmaz,kendımce bazi krıterlerım var.elbette cok yuksek şeyler degıl netıcede ben de cok yuksek bırı dilim ama o krıterlerı bıle karsılayacak bi cevrem yok,olsa da benı tanıyanlar 2 ayda evlenme kararı degıl,topuklayıp kaçma kararı alıyolar valla B-) herhalde sadece cinsellık beklentısiyle yaklasıyolar.olmıycagını anlayınca da bı bahane uydurup ikiliyolar ehehe

öyleleri zaten olmasın, hatta uzak olsunlar, senin de öyleleriyle zaten işin olmaz, saçma sapan insanlar olacağına hiç olmasın.

Canım cinsellikle yanaşmayan biri de olabilir. herzaman öyle olucak diye bir şey yok.
Ama geneli öyle haklısın.

hakkımızda hayırlısı kızlar,bu konular bizi aşıyor,zamanla ne olacağını bekleyip göreceğiz...

Insan her yasta anne olamiyor ama 40 yasin altinda yine de sorun degil bence. Gunum gecmis demek bana gore degil. Ben aksine her gecen gun genclestigimi hissediyorum.

Canım umutsuz gördüm seni.
Herşeyde bir hayır vardır.
İlahi akışa karşı bir güvensizlik bir kırıklık hissediyorum sende.
Seni anlıyorum bende bazen öyle oluyordum ama inanmaya devam etmelisin.

tatlım,evlenememek degıl de sımdıye kadar kımse tarafindan evlenmek ıstenıcek kadar sevilmemek koyuyo ıster ıstemez.yoksa allahın takdırıne karsı ınancşızlık ne hddıme.bana da yalnızlıgı uygun gormus.ona sozum yok ama gercekten bı sevenım yok dıye de mutlu hıssetmem beklenemez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…