- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.401
hiç kıyamam ki ben sana...
ben de elimde yiyemem, salatalarda yerim onu da çok çiğnemem. Zaten önceden soğana el süremezdim!şimdi de doğrar elimi hemen yıkarım. bir de yemeğin içinde koca koca olursa midem bulanır :'(
Allah bilir!
hemen miii :-/ artık 32yım jiji ;-(
Herkese selam kelam...
Sıcaktan baygın balık gibiyim. Odama kapandım biraz klima açtım.:)
Akışa bırakın gitsin.
Allah yazdıysa elbet bir gün olacaktır.
ben bir laf atışım ortaya,herkes peşine düşmüş,konu bizim için hassas olunca tabi
ee tabi bizim için hassas bir mevzu canım.
Moralim cok superdi biliyorsun. Akupunktur ,plates, yeni is , hatta arada barbeku partileri de olacakmis. Biriyle tanisirim belki ne dersin. :)
Pazartesi gunu olan herseyi iptal ettim. Biraz kendime bakicam. Nefes cok kotuymus be Tugce insan hayattan beziyor.
Insallah canim insallah.
geç bir yaş değil ki canım,tam zamanı,Allah gönlüne göre versin.
bırı olsa,yakında ışi resmıyete vardırma durumu olsa haklı olabılırsın ama aday adayı bıle olmadıına gore bosa umıt beslemenın de anlamı olmuyo seker.hayatımın en guzel yılları hep yanlız gecmıs,genc yasımda anne olamadım neme lazım zaten su saatten sonra evlılık :-(
bırı olsa,yakında ışi resmıyete vardırma durumu olsa haklı olabılırsın ama aday adayı bıle olmadıına gore bosa umıt beslemenın de anlamı olmuyo seker.hayatımın en guzel yılları hep yanlız gecmıs,genc yasımda anne olamadım neme lazım zaten su saatten sonra evlılık :-(
geç bir yaş değil ki canım,tam zamanı,Allah gönlüne göre versin.
öyle deme,genç yaşta anne olup ne olacaktı sanki... çevremde evlenenler 2-3 ay içinde tanışıp evleniyor,kısmet olunca hemen su gibi işler halloluyor diyorlar, bakarsın sana da öyle olur.
yok tatlım,benım ıcın oyle bisey sozkonusu olmaz,kendımce bazi krıterlerım var.elbette cok yuksek şeyler degıl netıcede ben de cok yuksek bırı dilim ama o krıterlerı bıle karsılayacak bi cevrem yok,olsa da benı tanıyanlar 2 ayda evlenme kararı degıl,topuklayıp kaçma kararı alıyolar valla B-) herhalde sadece cinsellık beklentısiyle yaklasıyolar.olmıycagını anlayınca da bı bahane uydurup ikiliyolar ehehe
yok tatlım,benım ıcın oyle bisey sozkonusu olmaz,kendımce bazi krıterlerım var.elbette cok yuksek şeyler degıl netıcede ben de cok yuksek bırı dilim ama o krıterlerı bıle karsılayacak bi cevrem yok,olsa da benı tanıyanlar 2 ayda evlenme kararı degıl,topuklayıp kaçma kararı alıyolar valla B-) herhalde sadece cinsellık beklentısiyle yaklasıyolar.olmıycagını anlayınca da bı bahane uydurup ikiliyolar ehehe
geçmiş olsun.
olmaya devlet cihanda,bir nefes sıhhat gibi diye boşuna dememişler...
hakkımızda hayırlısı kızlar,bu konular bizi aşıyor,zamanla ne olacağını bekleyip göreceğiz...
ben yavaş yavaş yatıyorum iyi geceler kızlar.
Canım umutsuz gördüm seni.
Herşeyde bir hayır vardır.
İlahi akışa karşı bir güvensizlik bir kırıklık hissediyorum sende.
Seni anlıyorum bende bazen öyle oluyordum ama inanmaya devam etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?