30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Herkese selam kelam...
Sıcaktan baygın balık gibiyim. Odama kapandım biraz klima açtım.:)
Akışa bırakın gitsin.
Allah yazdıysa elbet bir gün olacaktır.

baygın balıgım benım bizim bir klimamız bile yokkiiiiiiii :)

küçük müüü.Kocaman oldum ya 29

sn daha büyümedinkiiiii
Onerilerin icin sagol canim, astim inhaler i kullaniyorum suan.

bende seredite diskus kullanmam lazımda kullanmıyorum toz tenecikleri cigerleri açmak için . sen genede iyiymiş sigara içmiyorsun ben içiyorum solunum testi yapmaları lazım sana yapmadılarmı ?? ambulansta heen iyi gelmiş valla burda olsa ölmeye yakın gelirler...birde bunun içinmi çagırdın dıye azar yersin :) antibiyotigi vermezler yurt dışında kolay kolay onu bırak ilaç bile yazmazlar kolay kolay ...aslında en güzeli bizim burda dayıyorlar antibiyotigi hemen herşeye

eczanedende alabılıyosun gerçi şimdiki yeni yasaya göre reçetesiz ilaç satmıycaklarmış

kız öle düşünme akşamdan sabahın adı var demişler gün ola harman ola

yarın bir bakmışsınki bu yaşadıgın hayatı geride bırakıcagın o şanslı adam karşına çıkmış canım yokmuya dersanede yakışıklı adamlar ?

cinsellık diyince bende kaçarım ilk çıktıgın gün anlarsın zaten ...

adam karşınamı oturuyor yanınamı yanına oturuyorsa bılki sulanıcak uzak dur kaç .arkana bakmadan

Kizim nefes alamiyordum o zaman cagirmiycam da ne zaman cagiricam:)

Sigara da icmem , icki de. Antibiotige de merakli degilim ama inhaler tamamen goturmuyorsa tedaviye gec kalmak istemem. Bakalim olmazsa acile gidicem yarin.

Evet oyle olmasi lazim ama Turkiye nin iyi taraflari kendi kendine hastahaneye gidip istedigini yaptirabiliyorsun. Burada doktor x ray isteyecek ki ben oyle gideyim, kendi basina olmuyor hic birsey.

Elbet o da olacaktır.
Sen ne söylersen o olur.
Sen sevilmediğine inandığın için hep bu durumla karşılaşıyor olabilirsin.
Ben sevilirim herzaman, ben herşeyin en iyisine layığım.
Gibi cümleler söyleyip buna inanmalısın.

heytttt be yavrumm işte buuuu

al bendende o kadar ...

Insanlar cok olumsuzlar bu konuda.

Gec yasta evlenmenin yararlari;

Okulun bitmistir.
Hayatin belirli bir duzene girmistir.
Cogu zaman maddi sikintin yoktur.
Cocugun olursa sadece onunla ilgilenebilirsin.
Ne istedigini biliyorsundur.
Ne istemedigini de biliyorsundur.
Kimseyi cekme derdin yoktur.
Aha kapi aha sapi deme potansiyelin ve rahatligin cok daha yuksektir.

Iste ben bu yuzden evlenmedigime hicte pisman degilim, kalbim de kurumadi , ruhum da.

Son düzenleme:

ohhh ne güzeel söledin benım eski çocukluk arkadaşlarımın çogu evlendi vede ayrıldı bir çocukla başkalarıyla evlendıler hepp yanlış kararlar verdiler dogal olarak ..

mesela eskı halıme bakıyorum ne kadarda safmışım diyorum ...şimd sanki dhada akıllı hissedıyorum kendımı ( en azından o saflık yok ) herşey daha mantıklı kararlar verebliyorsun bencede sen zaten güzelde özetledin

işte bazı insanlarda çevre baskısı fazla oluyor ...yada neden kımse benı ıstemıyor yada sevmıyor diye ..kendi kendilerini üzüyorlar .gelecek kaygılarıda var ...bir çocugum yok yaşlanınca yanlızmı ölücem gibi

zaman zaman bu herkezde olabilir ama uzunnn süre olunca pisikoloji bzulur ya :)

Cocugu kendimiz icin yapmiyoruz , cocugu kendi gelecegi icin yapiyoruz. O da bir bencillik bana gore. Cocuk yapayim bana baksin. Cocuk istiyorum ama yetistirme seklim daha farkli olacak.

Cevreye de tek cevabim cokta tinnnn:)

Cocugu kendimiz icin yapmiyoruz , cocugu kendi gelecegi icin yapiyoruz. O da bir bencillik bana gore. Cocuk yapayim bana baksin. Cocuk istiyorum ama yetistirme seklim daha farkli olacak.

Cevreye de tek cevabim cokta tinnnn:)

aslında biryerde evett...bir yerde can yoldaşın olucak sana güzel bişey ....30 yaşıma kadar hiç çocuk felanda düşlemedım valla....çocuk olmak çok zordu çünkü...

cevreyı takmadıgın da mutluundur zaten

tatlım butik dershane gıbı burası.etut merkezı.o yuzden de az calısan var.cogu da bayan.2 erkek ogretmenınden bırı kız arkadasıyla bırlıkte gırmıs calısıyo.dıgerı de benden kucuk 6yas :-D zaten uygun bırı olsa da ıstemıyorum.dıyorum ya hep farklı beklentı ile yaklasıyolar.ilk gunden yanıma oturan olmadı ama tanıstıktan kışa sure sonra eve,tatıle gıtme muhabbetı yapıyolar.bır de yasımdan dolayı zaten bunları yasamıs olucagıma ınanıyolar :S bır de cocuk konusuna gelınce ben ınsanların yaslanınca kendılerıne baksın dıye cocuk yaptıklarını şanmıyorum,eskıden oyle bı ınanıs varmıs ama yenı nesıl pek de yaslı anne babaya bakıcaga benzemıyo.ama mahalle baskısının etkışı vardır bence de.ama hepsınden de onemlısi anne olmak farklı bı duygu.kım yasamak ıstemez kı boyle guzel bıseyı

sen kaç yaşındaıydınkı kesın bizdende küçüksündür....şimdikelri anlamıyorum ben 20.25 yaş arası bile evlenemedım dıye üzülüyorlar yaf
aynen aydebuz, ben o yaşlardayken evliliğin E'si aklımdan geçmezdi. (gerçi hoş o yüzden bu durumdayım belki de ) Bizim yan ofiste bir kız 21 yaşında "Ah vah" ediyor evlenemedi diye... hoş 6 senedir çıktığı birisi varmış, belki de ondandır.
Ben de dışarıdan sert gözükürüm. Belki de ondandır. Yalnız umutsuz olma.
Hiç evlenmem, diye kendini paralayan bir tanıdığım. Koşa koşa evlendi 34 yaşında!!!
Hayatı ve kendisi 180 derece değişti. Evde bir bardak çay servisi yapmazdı. Şimdi yemekleri döktürüyor... Erkeklere hizmet etmeyi sevmezdi. Kocası istese ayağını yıkayacak, o derece yani!

@Kankam, ben çocuğu bana baksın diye yaptıklarını sanmıyorum. Ya da en azından ben öyle düşünmüyorum. Bilakis ben çocuğa hayatımı harcayayım mantığında bir insanım. Oldu bitti anaçtım ve çocukları çok severdim. O yüzden anne olmak isterdim. Şimdi mi? Hayırlısı diyorum...

Ben de o tanıdığın gibi diyodum da şimdi sevdiğim bi adam çıksa karşıma hem çalışırım, hem evime bakarım hem de çocuğumu büyütürüm gibi geliyo.Tabii buradan atıp tutmak kolay oluyo, başıma gelse naparım bilmiyorum da eminim güzel bir duygudur sevdiğin adamla bir ömür birlikte olacağını bilmek

Cenab-ı Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Allah istedikten sonra hiç zor diye bir şey yok!
Ol der, oluverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…