- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.421
ben yavaş yavaş yatıyorum iyi geceler kızlar.
Herkese selam kelam...
Sıcaktan baygın balık gibiyim. Odama kapandım biraz klima açtım.:)
Akışa bırakın gitsin.
Allah yazdıysa elbet bir gün olacaktır.
küçük müüü.Kocaman oldum ya 29
Onerilerin icin sagol canim, astim inhaler i kullaniyorum suan.
Nedeni aslinda bilinmiyor ama kontrol altindayim. Nefes alamadigim an yine ambulans cagiracagim. Cigerlerim daralmis, virus bulasmis olabilir dediler. Yavas yavas iyilesicem sanirim. Sigara da icen biri degilim. Cokta dikkat ederim ama nasil oldu bu anlamadim.
Inhaler nefes almami biraz kolaylastiriyor ama tamamen goturmuyor. Birde burdaki doktorlar bir tuhaf. Antibiotige ihtiyacim var mi dedim , yok dedi. Insallah dedikleri gibidir.
bırı olsa,yakında ışi resmıyete vardırma durumu olsa haklı olabılırsın ama aday adayı bıle olmadıına gore bosa umıt beslemenın de anlamı olmuyo seker.hayatımın en guzel yılları hep yanlız gecmıs,genc yasımda anne olamadım neme lazım zaten su saatten sonra evlılık :-(
yok tatlım,benım ıcın oyle bisey sozkonusu olmaz,kendımce bazi krıterlerım var.elbette cok yuksek şeyler degıl netıcede ben de cok yuksek bırı dilim ama o krıterlerı bıle karsılayacak bi cevrem yok,olsa da benı tanıyanlar 2 ayda evlenme kararı degıl,topuklayıp kaçma kararı alıyolar valla B-) herhalde sadece cinsellık beklentısiyle yaklasıyolar.olmıycagını anlayınca da bı bahane uydurup ikiliyolar ehehe
hakkımızda hayırlısı kızlar,bu konular bizi aşıyor,zamanla ne olacağını bekleyip göreceğiz...
sn daha büyümedinkiiiii
bende seredite diskus kullanmam lazımda kullanmıyorum toz tenecikleri cigerleri açmak için . sen genede iyiymiş sigara içmiyorsun ben içiyorumsolunum testi yapmaları lazım sana yapmadılarmı ?? ambulansta heen iyi gelmiş valla burda olsa ölmeye yakın gelirler...birde bunun içinmi çagırdın dıye azar yersin :) antibiyotigi vermezler yurt dışında kolay kolay onu bırak ilaç bile yazmazlar kolay kolay ...aslında en güzeli bizim burda dayıyorlar antibiyotigi hemen herşeye
eczanedende alabılıyosun gerçi şimdiki yeni yasaya göre reçetesiz ilaç satmıycaklarmış
Insan her yasta anne olamiyor ama 40 yasin altinda yine de sorun degil bence. Gunum gecmis demek bana gore degil. Ben aksine her gecen gun genclestigimi hissediyorum.
tatlım,evlenememek degıl de sımdıye kadar kımse tarafindan evlenmek ıstenıcek kadar sevilmemek koyuyo ıster ıstemez.yoksa allahın takdırıne karsı ınancşızlık ne hddıme.bana da yalnızlıgı uygun gormus.ona sozum yok ama gercekten bı sevenım yok dıye de mutlu hıssetmem beklenemez sanırım
heytttt be yavrumm işte buuuu
al bendende o kadar ...
nabersin yavru?
Insanlar cok olumsuzlar bu konuda.
Gec yasta evlenmenin yararlari;
Okulun bitmistir.
Hayatin belirli bir duzene girmistir.
Cogu zaman maddi sikintin yoktur.
Cocugun olursa sadece onunla ilgilenebilirsin.
Ne istedigini biliyorsundur.
Ne istemedigini de biliyorsundur.
Kimseyi cekme derdin yoktur.
Aha kapi aha sapi deme potansiyelin ve rahatligin cok daha yuksektir.
Iste ben bu yuzden evlenmedigime hicte pisman degilim, kalbim de kurumadi , ruhum da.
İyidir canım sen?
Facete sana bir iki kelam yazdım.
ohhh ne güzeel söledin benım eski çocukluk arkadaşlarımın çogu evlendi vede ayrıldı bir çocukla başkalarıyla evlendıler hepp yanlış kararlar verdiler dogal olarak ..
mesela eskı halıme bakıyorum ne kadarda safmışım diyorum ...şimd sanki dhada akıllı hissedıyorum kendımı ( en azından o saflık yok ) herşey daha mantıklı kararlar verebliyorsun bencede sen zaten güzelde özetledin
işte bazı insanlarda çevre baskısı fazla oluyor ...yada neden kımse benı ıstemıyor yada sevmıyor diye ..kendi kendilerini üzüyorlar .gelecek kaygılarıda var ...bir çocugum yok yaşlanınca yanlızmı ölücem gibi
zaman zaman bu herkezde olabilir ama uzunnn süre olunca pisikoloji bzulur ya :)
Cocugu kendimiz icin yapmiyoruz , cocugu kendi gelecegi icin yapiyoruz. O da bir bencillik bana gore. Cocuk yapayim bana baksin. Cocuk istiyorum ama yetistirme seklim daha farkli olacak.
Cevreye de tek cevabim cokta tinnnn:)
kız öle düşünme akşamdan sabahın adı var demişler gün ola harman ola
yarın bir bakmışsınki bu yaşadıgın hayatı geride bırakıcagın o şanslı adam karşına çıkmış canım yokmuya dersanede yakışıklı adamlar ?
aynen aydebuz, ben o yaşlardayken evliliğin E'si aklımdan geçmezdi. (gerçi hoş o yüzden bu durumdayım belki desen kaç yaşındaıydınkı kesın bizdende küçüksündür....şimdikelri anlamıyorum ben 20.25 yaş arası bile evlenemedım dıye üzülüyorlar yaf
Ben de dışarıdan sert gözükürüm. Belki de ondandır. Yalnız umutsuz olma.yok tatlım,benım ıcın oyle bisey sozkonusu olmaz,kendımce bazi krıterlerım var.elbette cok yuksek şeyler degıl netıcede ben de cok yuksek bırı dilim ama o krıterlerı bıle karsılayacak bi cevrem yok,olsa da benı tanıyanlar 2 ayda evlenme kararı degıl,topuklayıp kaçma kararı alıyolar valla B-) herhalde sadece cinsellık beklentısiyle yaklasıyolar.olmıycagını anlayınca da bı bahane uydurup ikiliyolar ehehe
aynen aydebuz, ben o yaşlardayken evliliğin E'si aklımdan geçmezdi. (gerçi hoş o yüzden bu durumdayım belki de) Bizim yan ofiste bir kız 21 yaşında "Ah vah" ediyor evlenemedi diye... hoş 6 senedir çıktığı birisi varmış, belki de ondandır.
Ben de dışarıdan sert gözükürüm. Belki de ondandır. Yalnız umutsuz olma.
Hiç evlenmem, diye kendini paralayan bir tanıdığım. Koşa koşa evlendi 34 yaşında!!!
Hayatı ve kendisi 180 derece değişti. Evde bir bardak çay servisi yapmazdı. Şimdi yemekleri döktürüyor... Erkeklere hizmet etmeyi sevmezdi. Kocası istese ayağını yıkayacak, o derece yani!
@Kankam, ben çocuğu bana baksın diye yaptıklarını sanmıyorum. Ya da en azından ben öyle düşünmüyorum. Bilakis ben çocuğa hayatımı harcayayım mantığında bir insanım.Oldu bitti anaçtım ve çocukları çok severdim. O yüzden anne olmak isterdim. Şimdi mi? Hayırlısı diyorum...
Cenab-ı Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Ben de o tanıdığın gibi diyodum da şimdi sevdiğim bi adam çıksa karşıma hem çalışırım, hem evime bakarım hem de çocuğumu büyütürüm gibi geliyo.Tabii buradan atıp tutmak kolay oluyo, başıma gelse naparım bilmiyorum da eminim güzel bir duygudur sevdiğin adamla bir ömür birlikte olacağını bilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?