- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.441
Kizim nefes alamiyordum o zaman cagirmiycam da ne zaman cagiricam:)
Sigara da icmem , icki de. Antibiotige de merakli degilim ama inhaler tamamen goturmuyorsa tedaviye gec kalmak istemem. Bakalim olmazsa acile gidicem yarin.
Evet oyle olmasi lazim ama Turkiye nin iyi taraflari kendi kendine hastahaneye gidip istedigini yaptirabiliyorsun. Burada doktor x ray isteyecek ki ben oyle gideyim, kendi basina olmuyor hic birsey.
dımı ama biz biraz farklıyıya bende bikere öle oldumda yarım saat kalbıme bıçak saplanmıştı çagırmadım ha geçer ha geçer dedim :)) sen doğrusunu yapmışsınki ..
evt burda doktorlara ben sölerim onlar yazarlarbence onlar daha ıyısını yapıyorlar canım ...burdakıler gibi hemen dayamıyorlar antibiyotıgı sonra agışıklık ölüyor . çocukların dişleri çürüyor .artık fayda etmıyor .kalbe yararlı mikropları öldürür antıbıyotık ...naptın gittitnmi doktora bari ?
tatlım butik dershane gıbı burası.etut merkezı.o yuzden de az calısan var.cogu da bayan.2 erkek ogretmenınden bırı kız arkadasıyla bırlıkte gırmıs calısıyo.dıgerı de benden kucuk 6yas :-D zaten uygun bırı olsa da ıstemıyorum.dıyorum ya hep farklı beklentı ile yaklasıyolar.ilk gunden yanıma oturan olmadı ama tanıstıktan kışa sure sonra eve,tatıle gıtme muhabbetı yapıyolar.bır de yasımdan dolayı zaten bunları yasamıs olucagıma ınanıyolar :S bır de cocuk konusuna gelınce ben ınsanların yaslanınca kendılerıne baksın dıye cocuk yaptıklarını şanmıyorum,eskıden oyle bı ınanıs varmıs ama yenı nesıl pek de yaslı anne babaya bakıcaga benzemıyo.ama mahalle baskısının etkışı vardır bence de.ama hepsınden de onemlısi anne olmak farklı bı duygu.kım yasamak ıstemez kı boyle guzel bıseyı
aynen aydebuz, ben o yaşlardayken evliliğin E'si aklımdan geçmezdi. (gerçi hoş o yüzden bu durumdayım belki de) Bizim yan ofiste bir kız 21 yaşında "Ah vah" ediyor evlenemedi diye... hoş 6 senedir çıktığı birisi varmış, belki de ondandır.
Ben de dışarıdan sert gözükürüm. Belki de ondandır. Yalnız umutsuz olma.
Hiç evlenmem, diye kendini paralayan bir tanıdığım. Koşa koşa evlendi 34 yaşında!!!
Hayatı ve kendisi 180 derece değişti. Evde bir bardak çay servisi yapmazdı. Şimdi yemekleri döktürüyor... Erkeklere hizmet etmeyi sevmezdi. Kocası istese ayağını yıkayacak, o derece yani!
@Kankam, ben çocuğu bana baksın diye yaptıklarını sanmıyorum. Ya da en azından ben öyle düşünmüyorum. Bilakis ben çocuğa hayatımı harcayayım mantığında bir insanım.Oldu bitti anaçtım ve çocukları çok severdim. O yüzden anne olmak isterdim. Şimdi mi? Hayırlısı diyorum...
Cenab-ı Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Allah istedikten sonra hiç zor diye bir şey yok!
Ol der, oluverir.
Gitmedim biraz gecer gibi oldu. Birazdan doktoru ariycam olmadi sonra giderim. Yorgunum ya hic disari cikasim yok .
birikimde olmuş olabilir sende geçmişten kalan ... umarım geçer vıtamınlerin baktır .kanına felan baksınlar .yorgunsun ya belkı düşüktür degerlerin ....
sıcakmı hava sen nerdeydın kzı bu arada türkiyede degılsınde ..
al işte o yaşta evde kaldım korkusu var ey yarabbım akıl ver diorum :)))
masloww kızz adamlar sana öle yaklaşıyorsa sexisin demekki sendeöledir yanı güzelsin demekki yavrucumm
kız geneldee eskiler öleydıler evet erkek evlat olsunda bizim hem soyumuz yürüün hemde bize baksındı ..şimdikiler o kadar olmasada benım etrafımdakıler öle diyorrlar .sen yaşlaanınca kım bana bir bardak su verıcekmiş.yanlızmı ölcekmişim.çocuk evın neşesiymiş.( bak o dogru ) birde insanın yaşı gecıncede sesi bile kaldıramıyor valla ( kuzene gidiyorumda 2 yaşındaki çocugu öle yaramazkı senı 1 dakka oturtmuyorya vc.ye gidemessın kapıları kırıyor ....bazen dıyorumkı yokkkkkkkk anam yokkkkkkkk çocuk felan istemem bennnnnnnnnnn .bune la gece durmaz sabah 7de ayakta zaten deliyimm zır deli olurum dıyorum :) herşey erkenden olursa güzel olurmuş.oamanlarda ben asla düşünmedim...annem diyorkı zavallı sen yapta biz büyütürüzz diyorlar ablamla.evlenırsem öle yapcak atıcam onların başına3 yaşındaan sonra alıcam kiiiiii
Simdi doktordan geliyorum. Oksijen maskesi taktilar yine. Zorla antibiotik aldim. Bakalim.
yok ki,güzel sayılmam,öyle boylu poslu,alımlı çalımlı bi tip değilim...sexy miyim dersen sexy olmayı da hiçbi zaman istemem,olmamak için de elimden geleni yapıyorum,sanırım bir çeşit aptal olduğum,ömür geçirilicek biri değil de kullanılıp unutulucak bir kız olduğumu düşünüyolar
hatta kısa bi süre önce işyerinde bi çocuk vardı,benden hoşlanıyor gibi davranıyodu,ilişkisini bitirmiş gibiydi filan...neyse bi süre renk vermedm,ilgisini anlamazdan geldim rahatça gözlemleme olanağı bulmak için ama baktım sürekli belden aşağı söylemlerde bulunuyo anladım niyetini,yüz vermedim,sonra da gördüm ki hatunuyla aşk tazelemeye başladı,hatta kız ayrı eve çıktı,bu da akşamları feneri kızın evinde söndürüyo
geçmiş olsu canım tekrardan ...maske iyi gelmiştir ...ama antibiyotıklık bişeyiın varmıkı ?
Sagol canim.
Simdi cikiyordum tam mesajini gordum. Maske iyi geliyor ama sonra yine basliyor antibiotik ise yararsa bir iki gunde yaramasi lazim.
Iyilesmem lazim persembe ise basliyorum cunku . :26:
hadi bakalım yeni iş iyi gelir belki yeni bir aşk yeni bir iş yine bir gülecek neden lazımmmmmmmmm
ne işine başlıyorsun ?
Analist gibi hem data hem bilgisayar, belki yeni bir askta gelir kimbilir :)
bizim hatunlar nirdeler acepppp ? hepsi yemekten sonra bayıldı heralde
bizim hatunlar nirdeler acepppp ? hepsi yemekten sonra bayıldı heralde
Sagol canim.
Simdi cikiyordum tam mesajini gordum. Maske iyi geliyor ama sonra yine basliyor antibiotik ise yararsa bir iki gunde yaramasi lazim.
Iyilesmem lazim persembe ise basliyorum cunku . :26:
Biz bahçede sohbetteydik canım. Üşüdüm şimdi koltuğa çöreklendim. :)
Sen ne yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?