30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

dımı ama biz biraz farklıyıya bende bikere öle oldumda yarım saat kalbıme bıçak saplanmıştı çagırmadım ha geçer ha geçer dedim :)) sen doğrusunu yapmışsınki ..

evt burda doktorlara ben sölerim onlar yazarlar bence onlar daha ıyısını yapıyorlar canım ...burdakıler gibi hemen dayamıyorlar antibiyotıgı sonra agışıklık ölüyor . çocukların dişleri çürüyor .artık fayda etmıyor .kalbe yararlı mikropları öldürür antıbıyotık ...naptın gittitnmi doktora bari ?

Gitmedim biraz gecer gibi oldu. Birazdan doktoru ariycam olmadi sonra giderim. Yorgunum ya hic disari cikasim yok .

evetyaaa maşallah ıkı kişi var biri rezerveymiş (

ben anlıyorum ılk günden valla ...yol veriyosun ölelerine gidiyorlar ...hepside öle degıl tatlımya ..çıkaar karşına bencede .

şu ev olayına deli oluyorumya zaten ...hmen eve atma peşindeler abazalar ...tatıle herkez çagırmaz masraf olur dıye :)))

valla ben benımkını l günlerde nasıl korkuttuysam .aynı evde yız biliyorsun çocuk bana halaaaaaaaaa yaklaşmıyor ..

aradıgım benımde hep buydu valla .. ben ona yaklaşmalıyımmm...yoksa kendımı kullanılmış hissederim bende

umarım sende bulursun aradıgını var yanı hala böle tipler

al işte o yaşta evde kaldım korkusu var ey yarabbım akıl ver diorum :)))

masloww kızz adamlar sana öle yaklaşıyorsa sexisin demekki sende öledir yanı güzelsin demekki yavrucumm

kız geneldee eskiler öleydıler evet erkek evlat olsunda bizim hem soyumuz yürüün hemde bize baksındı ..şimdikiler o kadar olmasada benım etrafımdakıler öle diyorrlar .sen yaşlaanınca kım bana bir bardak su verıcekmiş.yanlızmı ölcekmişim.çocuk evın neşesiymiş.( bak o dogru ) birde insanın yaşı gecıncede sesi bile kaldıramıyor valla ( kuzene gidiyorumda 2 yaşındaki çocugu öle yaramazkı senı 1 dakka oturtmuyorya vc.ye gidemessın kapıları kırıyor ....bazen dıyorumkı yokkkkkkkk anam yokkkkkkkk çocuk felan istemem bennnnnnnnnnn .bune la gece durmaz sabah 7de ayakta zaten deliyimm zır deli olurum dıyorum :) herşey erkenden olursa güzel olurmuş.oamanlarda ben asla düşünmedim...annem diyorkı zavallı sen yapta biz büyütürüzz diyorlar ablamla.evlenırsem öle yapcak atıcam onların başına 3 yaşındaan sonra alıcam kiiiiii

Gitmedim biraz gecer gibi oldu. Birazdan doktoru ariycam olmadi sonra giderim. Yorgunum ya hic disari cikasim yok .

birikimde olmuş olabilir sende geçmişten kalan ... umarım geçer vıtamınlerin baktır .kanına felan baksınlar .yorgunsun ya belkı düşüktür degerlerin ....

sıcakmı hava sen nerdeydın kzı bu arada türkiyede degılsınde ..

bu arada herkze hayırlı cumalar .niyetlerinizi .isteklerinizi,dileklerinizi ,muratlarınızı kabul etsin rabbim .

Simdi doktordan geliyorum. Oksijen maskesi taktilar yine. Zorla antibiotik aldim. Bakalim.

yok ki,güzel sayılmam,öyle boylu poslu,alımlı çalımlı bi tip değilim...sexy miyim dersen sexy olmayı da hiçbi zaman istemem,olmamak için de elimden geleni yapıyorum,sanırım bir çeşit aptal olduğum,ömür geçirilicek biri değil de kullanılıp unutulucak bir kız olduğumu düşünüyolar
hatta kısa bi süre önce işyerinde bi çocuk vardı,benden hoşlanıyor gibi davranıyodu,ilişkisini bitirmiş gibiydi filan...neyse bi süre renk vermedm,ilgisini anlamazdan geldim rahatça gözlemleme olanağı bulmak için ama baktım sürekli belden aşağı söylemlerde bulunuyo anladım niyetini,yüz vermedim,sonra da gördüm ki hatunuyla aşk tazelemeye başladı,hatta kız ayrı eve çıktı,bu da akşamları feneri kızın evinde söndürüyo

öle deme kız herkezin şuh bir tarafı vardır elbette ...güzel yada sexi olman için boyada gerek yok kısalar daha çekicidir

bak yabancı aktrislere hep 1.65 ler en fazl

sen şimdi bunlardan kaçıyorsunya hep böleleriiiiiiii seni buluyor bence ...gerçi geneli böle ...vardır biryerlerde senınkısı biran önce gelse keşke ....vay adı vayyyy deseydın birini bırakmadan birine çörekleniyor desene ...gerçi anacıgım kızlarda aşagı sayılmazlar şimdi bu konuda ya

Sagol canim.

Simdi cikiyordum tam mesajini gordum. Maske iyi geliyor ama sonra yine basliyor antibiotik ise yararsa bir iki gunde yaramasi lazim.

Iyilesmem lazim persembe ise basliyorum cunku . :26:

hadi bakalım yeni iş iyi gelir belki yeni bir aşk yeni bir iş yine bir gülecek neden lazımmmmmmmmm

ne işine başlıyorsun ?

bizim hatunlar nirdeler acepppp ? hepsi yemekten sonra bayıldı heralde

bizim hatunlar nirdeler acepppp ? hepsi yemekten sonra bayıldı heralde

Bugun disarida yedim:)tavuk suyuna corba salata ve kusbasili pide. Zorla yedim. Midem kuculmus sanirim:))
ne cok konusmussunuz masallah. İyi dileklerin icin de cok sagol aydebuzcum tebessum ettirdin bana. Hayirlisi olsun diyorum. Elimden baska bir sey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…