- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.501
Iyi geceler kizlar.
Aklimda evli kalmissin. :26:
The invention of lying seyredin canim degisik ve guzel bir film.
hahahhah yeri önemli degıl kız boşver ....ama yagmaıda bayaaaaaaaaaa esiyordu üşüdüm diyebilirim
ben evlendimde haberimmi yok acep ?
bizim için de dua edersin inşallah... bize de nasip olur bir gün oralara gitmek inşallah.
suyu bile zor içiyorum,hemen tıkanıyorum. canım bulgur pilavı çekti,ilk defa deniyorum,ocakta yemeğim var ayol
gel kız senide götüreyımmm
evet iyi düşünelim,güzel,hayırlı şeyler olsun inşallah hep hayatımızda.
Allah kolaylık versin canım.
ben de arkadasımla gıttım gecen cuma.ısgunu olmadigı halde kalabalıktı epey
kahveli şeker yiyorum da, bir de Türk kahvesi mi yapsam acaba pilav zaferimin üstüne, ayna karşısında şöyle karşılıklı içerdim
amin canımmmmm
akıllara zararrrrrrrrrrrr bir kalabalık vardıııı .millet merdicvenlere sofra kurmuş düşünün.iğne atsan yere düşmüyor .nevrimiz döndüüü
caıye giricez wc lerde uzunnnnnnnnnnnnnnnnn kuyruklar vardı başka yere gittik.ordada kuyruk .3 yer dolaştık ordada kuyruk ...bıızmkı delirdi geri gidelim evde kılarız dedi ...dedimki gittim madem kılalaım burda namaz bari dedim ....kaç yer dolaştık bilemıyorum camiye girek film gibi zaten ..mıllet yıllık gelmiş sanırınya bidonlarla sular çaylar gelmişşşşhatta bir de degıl birkaç bıdonu olanları gördük ...nıhat hatipoğlu ordaya ondan bu kadar kalabalık her sene giderim bu derec degıldıya ....
mıllet halısını sermiş heryere camının içi dahi sofralarla doluydu ...inanılmazzzzzzzzz dı kızlar eve geldık bizde işte insandan yürüyemedık sefil olduk valla
yarın sabah 6da kalkıp eyüp sultana gidiyoruz dedım öglene kadar açıkmış türbeler sanırım sabah sabah umarım kımse olmaz dıyorum...orda bır bayanla konuştuuk dıyrkı sabah 9 da eyüp sultana gittimde kalabalıktı dıyr ramazanda degılmiş bılmıyorumya mllet oralarda sabahıyor anacıgımya
kahve iç iyidir her akşam bir fincan türk kahvemi içerim tatlımıda yerım ...dengelı beslenmek lazım ...ellerine saglık bu arada artık senı everebilriiz kız
Yürüyünce iştahım açıldı sanırım canım :)
Valla çok kalabalıktı sahil. Sıra bekledik oturmak için.
Dikkok gibi yani iince giyinmek. :) şort ve asklılı bluz :)
Babaannem öyle derdi dikkok gibi giyinmişsin. :9
Yap tabi canım yemek iyi olurr.
canım makarna çekti benim ya. uzun süredir yemiyorum.
aydebuz hoşgeldin,ne yaptın gittin mi camiye bugün,bizleri de duana katmışsındır inşallah...
gece gece benim de aklıma sokma makarnayı,belki yarın yapabilirim şöyle sosluama bugünkü pilavdan var yarına,ikisi beraber yakışmaz
senden duydum ilk kez,dur bakalım daha neler duyacağız
millet geziyor anacım,sen de gez toz tadını çıkar.
yazdım canım dua kısmına gelınce edemedım ama aklımdasınız ...yarın türbeye gidicemya bu sabaha inşallah ...eyüp sultana orda türbe var ...sultanahmettekı kapalıydı dışrdan dua okuduk sadece
istedigin özel bir dilek varsa yaz
kız benım rahmetli babannemde nur içinde yatsın .o geldı aklıma bana derdiki küçükken tayt giyerdım ben .
dorili .dorili dorili dorttttttttttt derdiya canım
açık hava insanı açıktırıyor valla bende özlemişim üşümeyi iyi geldi bana terasta oturduk ..denızde yakınya estide esti .maşallahhhhhh
Ben yapıyorum şuan. Dayanamıcam. :)
Nasıl olsa sabaha kadar oturuyorum.
Valla ben de arada bir çıkıyorum işte canım :)
Kizlar yeni bir haberim var. Daha calisanlarla tanismadim, biriyle tanisir miyim ne dersiniz.Ben sanki tanisicam gibi hissediyorum. Ayin 2 si gibi olmasin da. :)
o da olur inşallah.
eyüp sultanda türbe var mı canım.
ayın 2sinde değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?