30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aydebuz hoşgeldin,ne yaptın gittin mi camiye bugün,bizleri de duana katmışsındır inşallah...

bizim için de dua edersin inşallah... bize de nasip olur bir gün oralara gitmek inşallah.

Allah kolaylık versin canım.

amin canımmmmm

ben de arkadasımla gıttım gecen cuma.ısgunu olmadigı halde kalabalıktı epey

akıllara zararrrrrrrrrrrr bir kalabalık vardıııı .millet merdicvenlere sofra kurmuş düşünün.iğne atsan yere düşmüyor .nevrimiz döndüüü

caıye giricez wc lerde uzunnnnnnnnnnnnnnnnn kuyruklar vardı başka yere gittik.ordada kuyruk .3 yer dolaştık ordada kuyruk ...bıızmkı delirdi geri gidelim evde kılarız dedi ...dedimki gittim madem kılalaım burda namaz bari dedim ....kaç yer dolaştık bilemıyorum camiye girek film gibi zaten ..mıllet yıllık gelmiş sanırınya bidonlarla sular çaylar gelmişşşş hatta bir de degıl birkaç bıdonu olanları gördük ...nıhat hatipoğlu ordaya ondan bu kadar kalabalık her sene giderim bu derec degıldıya ....

mıllet halısını sermiş heryere camının içi dahi sofralarla doluydu ...inanılmazzzzzzzzz dı kızlar eve geldık bizde işte insandan yürüyemedık sefil olduk valla

yarın sabah 6da kalkıp eyüp sultana gidiyoruz dedım öglene kadar açıkmış türbeler sanırım sabah sabah umarım kımse olmaz dıyorum...orda bır bayanla konuştuuk dıyrkı sabah 9 da eyüp sultana gittimde kalabalıktı dıyr ramazanda degılmiş bılmıyorumya mllet oralarda sabahıyor anacıgımya

kahveli şeker yiyorum da, bir de Türk kahvesi mi yapsam acaba pilav zaferimin üstüne, ayna karşısında şöyle karşılıklı içerdim

kahve iç iyidir her akşam bir fincan türk kahvemi içerim tatlımıda yerım ...dengelı beslenmek lazım ...ellerine saglık bu arada artık senı everebilriiz kız

eyüp sultanda türbe var mı canım.

kahve iç iyidir her akşam bir fincan türk kahvemi içerim tatlımıda yerım ...dengelı beslenmek lazım ...ellerine saglık bu arada artık senı everebilriiz kız

midem ağrıyor,içmedim,kahveli şekerle idare ettim sorma, şimdiden yarın ne pişirsem diye düşünmeye başladım

kız benım rahmetli babannemde nur içinde yatsın .o geldı aklıma bana derdiki küçükken tayt giyerdım ben .

dorili .dorili dorili dorttttttttttt derdiya canım

açık hava insanı açıktırıyor valla bende özlemişim üşümeyi iyi geldi bana terasta oturduk ..denızde yakınya estide esti .maşallahhhhhh

aydebuz hoşgeldin,ne yaptın gittin mi camiye bugün,bizleri de duana katmışsındır inşallah...

yazdım canım dua kısmına gelınce edemedım ama aklımdasınız ...yarın türbeye gidicemya bu sabaha inşallah ...eyüp sultana orda türbe var ...sultanahmettekı kapalıydı dışrdan dua okuduk sadece

istedigin özel bir dilek varsa yaz

Ben yapıyorum şuan. Dayanamıcam. :)
Nasıl olsa sabaha kadar oturuyorum.
Valla ben de arada bir çıkıyorum işte canım :)

buradakilerin ne dileği olur sence tamam sağol canım.

İyiymiş babaanneninde dediği canım. Allah rahmet eylesin.
Valla ben de üşüdüm hee.
Maşallah...

Kizlar yeni bir haberim var. Daha calisanlarla tanismadim, biriyle tanisir miyim ne dersiniz. Ben sanki tanisicam gibi hissediyorum. Ayin 2 si gibi olmasin da. :)

Son düzenleme:
Kizlar yeni bir haberim var. Daha calisanlarla tanismadim, biriyle tanisir miyim ne dersiniz. Ben sanki tanisicam gibi hissediyorum. Ayin 2 si gibi olmasin da. :)

ayın 2sinde değil miydi
ben yazarken sen benden önce değiştirip yazmışsın ayın 2si olmasın diye

Son düzenleme:
o da olur inşallah.

eyüp sultanda türbe var mı canım.

enemmmm en önemli türbeler orda....duymadınmı hiç aslım

Türbe, Hz. Muhammed'in ordusunda sancaktar olup, İstanbul'un muhasarası sırasında şehit olan Hz. Eyyub El-Ensari'nin mezarıdır. Mezar İstanbul’un fetihten sonra bulunmuş ve üzerindeki türbe Fatih Sultan Mehmet tarafından 1459 yılında cami ile birlikte inşa ettirilmiştir. Türklerin İstanbul’da yaptığı ilk eserdir. Eyüp Sultan Camii adıyla bilinen ünlü ve kutsal camiin kuzey tarafında ve iç avlusunun hemen önünde yer alır.
Türbe sekiz köşeli olup tek kubbelidir. Kesme taştan yapılmıştır. Kubbe cephe yüzlerine oturtulmuştur. Kasnağı yoktur. Cephe köşelerine kabartma sütunlar yapılmıştır. Pencere söveleri mermerdir. Kapısını bulunduğu cephe hariç, diğerlerinde alt üst iki pencere bulunmaktadır. Alt pencerelerin pirinçten dökme kapakları mevcuttur . Kemerli yapısı alternatifli olup mermerdir.

Dışı çinilerle süslü türbe özellikle Cuma, kandil ve bayram günleri ziyaretçilerle dolup taşar. İşleri ters gidenler, kısmetini açtırmak isteyen kızlar, yeni evlenenler, sünnet olanlar ve çeşitli dilekleri olanlar türbenin önünde dua eder ve çevresini üç defa dolaşırlar. Türbenin ayak ucunda bulunan suyun kalp hastalığına şifa olduğuna inanılır. Eyüp Sultan'da dilek tutanlar çeşitli adaklar adarlar (yiyecek dagıtmak, kurban kesmek vs.) ve dilekleri gerçekleşenler bu adaklan fakir insanlara

birde peygamber efendimizi millet misafir etmek için can atarken devesi ...eyüp sultan hz.önünde durdu .7 ay onun yanında misafir kaldı...girdigi savaşlarada eyüp sultan la beraber katıldılar canım kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…