- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.461
Bugun disarida yedim:)tavuk suyuna corba salata ve kusbasili pide. Zorla yedim. Midem kuculmus sanirim:))
ne cok konusmussunuz masallah. İyi dileklerin icin de cok sagol aydebuzcum tebessum ettirdin bana. Hayirlisi olsun diyorum. Elimden baska bir sey gelmiyor.
Geçmiş olsun canım...
Acil şifalar diliyorum sana.
Gunaydin. Sagol canim,
Bugun daha iyiyim demek ki bakteriyel sorunmus ve burdaki doktorlarin boylece mal olduguna karar verdim. Zaturre olacaktim arada bana hala astim ilaci veriyorlar. Zorla istedim antibiotigi, ha iyi birsey degil belki ama bazen baska caren olmuyor.
selam millet nasılsınızzzzzzzzz....
bugün eyüp sultana ve sultan ahmete gitmeyı düşünüyorum ....
bu sıcaklarda nasıl dayanıca onu bılmıyorum yanlız....ALLAHIMMM yağmur yagsınnnnn lütfennnnnnnn
bu sıcaklarda nasıl dayanıca onu bılmıyorum yanlız....ALLAHIMMM yağmur yagsınnnnn lütfennnnnnnn
orucluysan zor olur tatlım.hem hava cok sıcak hem de oralar cok kalabalık
sultanahmte gitmeye karar verdık şimdi ...
sabah gidicez eyüp sultana
ohhh afıyet bal şeker olsun ...evet midemız küçüldü baya ....suyla şişiriyoruzki zaten heppp.
iyi düşünelı iyi olsun canıya insan hayatının her'an degişicegine inananlardanım ben
suyu bile zor içiyorum,hemen tıkanıyorum. canım bulgur pilavı çekti,ilk defa deniyorum,ocakta yemeğim var ayol
evet iyi düşünelim,güzel,hayırlı şeyler olsun inşallah hep hayatımızda.
Vayy eline sağlık canım. :)
İlklere imza atıyoruz anne baba yokluğunda.
sağol canım,bakalım nasıl oldu,pişmek üzere,iftarda bakacağım artık tadına,insan aslında bu işlere bir girdi mi sonra zevkle yapıyor bence. domatesli biberli soğanlı tereyağlı yaptım ya bakalım sonuç nasıl olacak
evet canım oruçluyum zor olucak evett. bu sabah zatn yatamadım sıcaktan balık gibi suların içinde kaldım ..bogazımda kurud napıcam bılmıyorum ...ama gitmekte istiyorum çokkkkkkkkkkkkk hemde
gecen sene iftarı orda yaptıkta aman yarabbım adım atmaya yer bulamadık
Tarifini netten mi buldun canım?
Güzel olmuştur bence. :)
ben de arkadasımla gıttım gecen cuma.ısgunu olmadigı halde kalabalıktı epey
evet netten buldum.
canım gerçekten süper olmuş pilavım, hatta yediğim en güzel pilavdı, ellerime sağlık, alçak gönüllü olamıyciiim
kahveli şeker yiyorum da, bir de Türk kahvesi mi yapsam acaba pilav zaferimin üstüne, ayna karşısında şöyle karşılıklı içerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?