30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ohhh afıyet bal şeker olsun ...evet midemız küçüldü baya ....suyla şişiriyoruzki zaten heppp.

iyi düşünelı iyi olsun canıya insan hayatının her'an degişicegine inananlardanım ben

Geçmiş olsun canım...
Acil şifalar diliyorum sana.

Gunaydin. Sagol canim,

Bugun daha iyiyim demek ki bakteriyel sorunmus ve burdaki doktorlarin boylece mal olduguna karar verdim. Zaturre olacaktim arada bana hala astim ilaci veriyorlar. Zorla istedim antibiotigi, ha iyi birsey degil belki ama bazen baska caren olmuyor.

Son düzenleme:

sevıdm ıyı olmana ...kişi kendini daha iyi bilir aslında hanı deriz ya hep ....kendi kendinin doktoru olucaksın diye :))

selam millet nasılsınızzzzzzzzz....

bugün eyüp sultana ve sultan ahmete gitmeyı düşünüyorum ....

bu sıcaklarda nasıl dayanıca onu bılmıyorum yanlız....ALLAHIMMM yağmur yagsınnnnn lütfennnnnnnn

Yagmur duasini sanaldan mi yapiyorsun. Ise yaramaz.

Bu arada sen evliydin galiba. Bu topikte ne isin var.

orucluysan zor olur tatlım.hem hava cok sıcak hem de oralar cok kalabalık

evet canım oruçluyum zor olucak evett. bu sabah zatn yatamadım sıcaktan balık gibi suların içinde kaldım ..bogazımda kurud napıcam bılmıyorum ...ama gitmekte istiyorum çokkkkkkkkkkkkk hemde

gecen sene iftarı orda yaptıkta aman yarabbım adım atmaya yer bulamadık

sultanahmte gitmeye karar verdık şimdi ...

sabah gidicez eyüp sultana

ohhh afıyet bal şeker olsun ...evet midemız küçüldü baya ....suyla şişiriyoruzki zaten heppp.

iyi düşünelı iyi olsun canıya insan hayatının her'an degişicegine inananlardanım ben

suyu bile zor içiyorum,hemen tıkanıyorum. canım bulgur pilavı çekti,ilk defa deniyorum,ocakta yemeğim var ayol
evet iyi düşünelim,güzel,hayırlı şeyler olsun inşallah hep hayatımızda.

suyu bile zor içiyorum,hemen tıkanıyorum. canım bulgur pilavı çekti,ilk defa deniyorum,ocakta yemeğim var ayol
evet iyi düşünelim,güzel,hayırlı şeyler olsun inşallah hep hayatımızda.

Vayy eline sağlık canım. :)
İlklere imza atıyoruz anne baba yokluğunda.

Vayy eline sağlık canım. :)
İlklere imza atıyoruz anne baba yokluğunda.

sağol canım,bakalım nasıl oldu,pişmek üzere,iftarda bakacağım artık tadına,insan aslında bu işlere bir girdi mi sonra zevkle yapıyor bence. domatesli biberli soğanlı tereyağlı yaptım ya bakalım sonuç nasıl olacak

Son düzenleme:

Tarifini netten mi buldun canım?
Güzel olmuştur bence. :)

ben de arkadasımla gıttım gecen cuma.ısgunu olmadigı halde kalabalıktı epey

kahveli şeker yiyorum da, bir de Türk kahvesi mi yapsam acaba pilav zaferimin üstüne, ayna karşısında şöyle karşılıklı içerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…