30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

istanbulla bağlantım olmayınca,duyduysam da unutmuşumdur aslında gitmek lazım,fırsatım olsa da ben de ziyaret etsem ne güzel.

midem ağrıyor,içmedim,kahveli şekerle idare ettim sorma, şimdiden yarın ne pişirsem diye düşünmeye başladım

vuuuuuuuu snde baya gelişmeler var ....bu konuda sana yardımcı olabilirim biliysun canım :))

soda iç mutlaka bu sabah ölüyorum sandım sıcaktan ve susuzluktan açtım camları ceryan yaptırdım boynum fenaaaaa

Iyi geceler kizlar.

Aklimda evli kalmissin. :26:

The invention of lying seyredin canim degisik ve guzel bir film.

hergün yemek yapıp temizlıkle ugraştıgım için sanırım

şu zamanlarda sevgılımle beraberim ya belkıde ondan aklında öle kalmışımdır

vuuuuuuuu snde baya gelişmeler var ....bu konuda sana yardımcı olabilirim biliysun canım :))

soda iç mutlaka bu sabah ölüyorum sandım sıcaktan ve susuzluktan açtım camları ceryan yaptırdım boynum fenaaaaa

senden püf noktalarını alacaktım bugün ama yoktun topikte canım. stresten ağrıyor canım,işyerinden kaynaklı biraz sorun var da. sahur yapmıyorum zaten,soda içip yatayım bari...

Kizlar yeni bir haberim var. Daha calisanlarla tanismadim, biriyle tanisir miyim ne dersiniz. Ben sanki tanisicam gibi hissediyorum. Ayin 2 si gibi olmasin da. :)

bir yerde yazmıştım uzun boylular var orda dıye sanada atladın sanırım

biri net uzunnnnnn adam ama zayıf onunla bişiler olabilir aranda

ne var ayın 2.de ?

istanbulla bağlantım olmayınca,duyduysam da unutmuşumdur aslında gitmek lazım,fırsatım olsa da ben de ziyaret etsem ne güzel.

degişik yer ve ülkelerden gelenler bıle utlaka oryı ziyaret ederler sen istanbula hiç gelmedınmı aslıcım ??

gelırsen ben götürürüm senı ...görmen gerek evettt bencide bıızmkıne kızıyorum gecende mıllet nerelerdennnnnnn gelıyor biz burnumuzun dıbıne gitmıyoruz dıye onu bu sabah hortlatıcam

senden püf noktalarını alacaktım bugün ama yoktun topikte canım. stresten ağrıyor canım,işyerinden kaynaklı biraz sorun var da. sahur yapmıyorum zaten,soda içip yatayım bari...

bıraz daha oturda yemek yede yat canım benım açıkırsın onca saat ..mide ılacı al birtane

benım canım patates kızartması istedi onu yapıcam bende

birkaç kez geldim ama oraya yolum düşmedi hiç sağol canım. evet gidin iyi olur,bu sefer unutma bize de dua etmeyi

bıraz daha oturda yemek yede yat canım benım açıkırsın onca saat ..mide ılacı al birtane

benım canım patates kızartması istedi onu yapıcam bende

biriniz makarna der,biriniz patates kızartması,canımı çektirmeyin gece gece mide ilacım yok. soda içtim yatacağım birazdan. sahur yapmıyorum canım, dayanıyorum maşallah ama

biriniz makarna der,biriniz patates kızartması,canımı çektirmeyin gece gece mide ilacım yok. soda içtim yatacağım birazdan. sahur yapmıyorum canım, dayanıyorum maşallah ama

valla maşallahın varya nasıl dayanıyorsun ? makarnayı dün gecede ben yedım sahurda .bakma sen makarna olduguna midenın en kolay hazmettıgı yiyiceklerden biridir makarna .araştırmaları bile var bir adama bir tabak çorba digerinede 4 tabak makarna yedirmişler ...makarna yıyen adam daha çabuk açıkmış...çok eskı bir araştırmaydı ama hep aklımın köşesinde kalmıştır

dediğim gibi iştahım yok canım,kilo da verdim zaten...
saat geç olmuş,haydi ben kaçtım.

bir yerde yazmıştım uzun boylular var orda dıye sanada atladın sanırım

biri net uzunnnnnn adam ama zayıf onunla bişiler olabilir aranda

ne var ayın 2.de ?

Nerde gordun bunu tatlim.

hergün yemek yapıp temizlıkle ugraştıgım için sanırım

şu zamanlarda sevgılımle beraberim ya belkıde ondan aklında öle kalmışımdır

Iyi canim , Allah tamamina erdirsin, evli olsanda konusurum seninle problem degil.

aman bulaşma hiç o zaman,sen de hissediyorsan biriyle tanışabilirsin tabi yeni ortamında,neden olmasın.

Evet kismet bu isler.

Zaman olarak peki bir tahminin var mi. Bende buldum da bunuyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…