- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.481
Ohh afiyet olsun canım.
Demek ki istedik mi herşeyi yapabiliriz. :)
Yap canım Türk kahvesi eksik kalmasın. :)
saat beşi geçti ama
Olsun yavrum. Bak kahve dedin annem kahve hazırlıyor. :)
Sende yap. Höpürdetelim.
ayy kokusu buraya kadar geldi missskarşılıklı içseydik şöyle,dedikodu yapa yapa
İyi olurdu canım. :)
Ben kıyıya gidiyorum bizimkilerle biraz yürücem. Sıkıldım canımcım. :)
Görüşürüz döndüğümdee...
işgünü derken,tatil günü olmadığı halde demek istedin sanırım. ama böyle mekanların en kalabalık olduğu gün cumadır ki zaten...
evet,ıste aynı sey,tatıl gunu olmamasını kastettım.yanı cuma saatı yogun olus da bız cuma saatınde degıl aksam gıtmıstık.c.tesı pazar cevre ıllerden gelenler fılan da oldugundan ıgne atsan yere dusmıyçek vaziyette oluyo
mesai saati içinde olmamasına rağmen diyecektin o zaman,ben anlamamramazan olduğu için şimdi daha yoğundur herhalde. ben de türbeye gidemedim ne zamandır, gidince huzurlu hissediyorum...
ben yazdım,sen anla ıste cancagızım,aaa TDK Baskanı mısın mubarek :-D ısgunu olmadıgı zaman ramazanda da baska aylarda da daha yogun oluyo.ozellıkle eyupte camıye de turbeye de gırılmıyo.ben de huzur buluyorum eyupte.camının ıci de cok guzel
bazen böyle titizliğim tutuyor işteeyüp cami diye mi geçiyor,ben hiç gitmedim...
evet aslıcım,eyup sultan camii.mutlaka gıt oyleyse ılk fırsatta.cok guzeldır,huzur veren bı yerdır
İstanbula pek yolum düşmez ama umarım giderim bir gün canım,huzura ihtiyacım var...
hmmm,ben senın ıstanbuldan oldugunu dusunuyodum.yolun ıstanbula duserse gıt bence de
Geldimm...
Üşüdüm hee kıyı serindi. :) dikkok gibi giyinmiştim ben de.
1 saat kadar yürümüş oldum hem de kıyıda cafede oturdum.
Sen ne yaptın Aslıcım?
İştahlanasım var yaa...
dikkok ne kızolsun serin serin yürümüşsün gökyüzünde yıldızlar ve mehtap, yanıbaşında deniz
ben de internette takıldım durdum canım, yarına yemek yapsam mı diye düşünüyorum, gaza geldim kendi kendimesaat geç oldu,yatmaya hazırlanıyorum. sen neye iştahlandın kız bu saatte
Yürüyünce iştahım açıldı sanırım canım :)
Valla çok kalabalıktı sahil. Sıra bekledik oturmak için.
Dikkok gibi yani iince giyinmek. :) şort ve asklılı bluz :)
Babaannem öyle derdi dikkok gibi giyinmişsin. :9
Yap tabi canım yemek iyi olurr.
canım makarna çekti benim ya. uzun süredir yemiyorum.
Yagmur duasini sanaldan mi yapiyorsun.Ise yaramaz.
Bu arada sen evliydin galiba. Bu topikte ne isin var.
hahahhah yeri önemli degıl kız boşver ....ama yagmaıda bayaaaaaaaaaa esiyordu üşüdüm diyebilirim
ben evlendimde haberimmi yok acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?