30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

işgünü derken,tatil günü olmadığı halde demek istedin sanırım. ama böyle mekanların en kalabalık olduğu gün cumadır ki zaten...

evet,ıste aynı sey,tatıl gunu olmamasını kastettım.yanı cuma saatı yogun olus da bız cuma saatınde degıl aksam gıtmıstık.c.tesı pazar cevre ıllerden gelenler fılan da oldugundan ıgne atsan yere dusmıyçek vaziyette oluyo

mesai saati içinde olmamasına rağmen diyecektin o zaman,ben anlamam ramazan olduğu için şimdi daha yoğundur herhalde. ben de türbeye gidemedim ne zamandır, gidince huzurlu hissediyorum...

mesai saati içinde olmamasına rağmen diyecektin o zaman,ben anlamam ramazan olduğu için şimdi daha yoğundur herhalde. ben de türbeye gidemedim ne zamandır, gidince huzurlu hissediyorum...

ben yazdım,sen anla ıste cancagızım,aaa TDK Baskanı mısın mubarek :-D ısgunu olmadıgı zaman ramazanda da baska aylarda da daha yogun oluyo.ozellıkle eyupte camıye de turbeye de gırılmıyo.ben de huzur buluyorum eyupte.camının ıci de cok guzel

bazen böyle titizliğim tutuyor işte eyüp cami diye mi geçiyor,ben hiç gitmedim...

Geldimm...
Üşüdüm hee kıyı serindi. :) dikkok gibi giyinmiştim ben de.
1 saat kadar yürümüş oldum hem de kıyıda cafede oturdum.
Sen ne yaptın Aslıcım?
İştahlanasım var yaa...

Geldimm...
Üşüdüm hee kıyı serindi. :) dikkok gibi giyinmiştim ben de.
1 saat kadar yürümüş oldum hem de kıyıda cafede oturdum.
Sen ne yaptın Aslıcım?
İştahlanasım var yaa...

dikkok ne kız olsun serin serin yürümüşsün gökyüzünde yıldızlar ve mehtap, yanıbaşında deniz
ben de internette takıldım durdum canım, yarına yemek yapsam mı diye düşünüyorum, gaza geldim kendi kendime saat geç oldu,yatmaya hazırlanıyorum. sen neye iştahlandın kız bu saatte

Son düzenleme:

Yürüyünce iştahım açıldı sanırım canım :)
Valla çok kalabalıktı sahil. Sıra bekledik oturmak için.
Dikkok gibi yani iince giyinmek. :) şort ve asklılı bluz :)
Babaannem öyle derdi dikkok gibi giyinmişsin. :9
Yap tabi canım yemek iyi olurr.
canım makarna çekti benim ya. uzun süredir yemiyorum.

gece gece benim de aklıma sokma makarnayı,belki yarın yapabilirim şöyle soslu ama bugünkü pilavdan var yarına,ikisi beraber yakışmaz
senden duydum ilk kez,dur bakalım daha neler duyacağız
millet geziyor anacım,sen de gez toz tadını çıkar.

Yagmur duasini sanaldan mi yapiyorsun. Ise yaramaz.

Bu arada sen evliydin galiba. Bu topikte ne isin var.

hahahhah yeri önemli degıl kız boşver ....ama yagmaıda bayaaaaaaaaaa esiyordu üşüdüm diyebilirim

ben evlendimde haberimmi yok acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…