- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.561
he valla billa buldunda bunama
yok sen gecende iş yerınden bahsedınce oldu bu bende herzaman olmaz ...sen onu ayaka görüceksın masa gibi birşeyın yanında fotokopi mak.bilgisyar v.s olabilir yanında dımdık durmuyor orda böle hanı bir ayagını hafif kırarsında durursunya bişeye bakmak için o şekılde canım ....anlatabıldımmı bılmıyorum emmeeeeeeee
senaryoyu yazmışsın bakıyorum daaşkolsun bu kadar zaman buradayız, bir bize yazmadın
Ahaha bana ozel fal bakti sekerim. Kiskanmayalim.
bencede yat dınlen canım sen ...gecemı kaldı kız iyi sabahlar burda saat 05.15
Ahaha bana ozel fal bakti sekerim. Kiskanmayalim.
şu horoskop sitesinin adresini bana da özelden atsana.
yok canım ben Ankaradan katılıyorum yarışmaya
amin canımmmmm
akıllara zararrrrrrrrrrrr bir kalabalık vardıııı .millet merdicvenlere sofra kurmuş düşünün.iğne atsan yere düşmüyor .nevrimiz döndüüü
caıye giricez wc lerde uzunnnnnnnnnnnnnnnnn kuyruklar vardı başka yere gittik.ordada kuyruk .3 yer dolaştık ordada kuyruk ...bıızmkı delirdi geri gidelim evde kılarız dedi ...dedimki gittim madem kılalaım burda namaz bari dedim ....kaç yer dolaştık bilemıyorum camiye girek film gibi zaten ..mıllet yıllık gelmiş sanırınya bidonlarla sular çaylar gelmişşşşhatta bir de degıl birkaç bıdonu olanları gördük ...nıhat hatipoğlu ordaya ondan bu kadar kalabalık her sene giderim bu derec degıldıya ....
mıllet halısını sermiş heryere camının içi dahi sofralarla doluydu ...inanılmazzzzzzzzz dı kızlar eve geldık bizde işte insandan yürüyemedık sefil olduk valla
yarın sabah 6da kalkıp eyüp sultana gidiyoruz dedım öglene kadar açıkmış türbeler sanırım sabah sabah umarım kımse olmaz dıyorum...orda bır bayanla konuştuuk dıyrkı sabah 9 da eyüp sultana gittimde kalabalıktı dıyr ramazanda degılmiş bılmıyorumya mllet oralarda sabahıyor anacıgımya
aydebuz nerede kaldın bugün, tuğçeden de ses yok.
aydebuz nerede kaldın bugün, tuğçeden de ses yok.
Canlarım ne yapıyorsunuz?
Dün gece sahurdan sonra yatağıma çekildim. Whats appta takılıyordum. :)
Canlarım ne yapıyorsunuz?
Dün gece sahurdan sonra yatağıma çekildim. Whats appta takılıyordum. :)
Burdayım canım...
Aydebuzda iftar sofrasını topluyordur.
Bizim de yeni bitti sayılır yemek faslı.
Sen yemek yaptın mı bugün canım?
Asli sana the perfect man i oneriyorum. Cok hosuna gidecek.
Burdayim oyle takiliyorum canim...
Asli sana the perfect man i oneriyorum. Cok hosuna gidecek.
Burdayim oyle takiliyorum canim...
kimlerle takıldın bakayım,sohbet koyu görünüyor
Bende takıllıyorum canım. Perfect man ne tarz bir film?
aydebuz türbeye gidecekti ya bu sabah,bugün hiç uğramadı,merak ettim.
tavuk çorbası yaptım ama dünkü kadar başarılı değildi,kabul ediyorum ama pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?