- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.601
senaryoyu yazmışsın bakıyorum daaşkolsun bu kadar zaman buradayız, bir bize yazmadın
ne yaptın canım,gidebildiniz mi türbeye bugün...
alışverişe çıkacağım,yanlış anlaşılmasın mutfak alışverişi,eee ne de olsa artık ben bu işte ustayımgörüşürüz kızlar...
Burdayım canım...
Aydebuzda iftar sofrasını topluyordur.
Bizim de yeni bitti sayılır yemek faslı.
Sen yemek yaptın mı bugün canım?
aynende öyle oldu he sofrayı topla tavla oyna ( bulaşıklar için ) kaybeden yıkıyorya :)))
sonra duş alddım felan 3.5 sayfa kur'an okudum geldım şimcikde siz gitmişsiniz ...
biz tuğçeyle nöbetçi sohbetçileriz
kızlar aranızda ıstanbul u bilen ya da oturan var mi. 2 günlüğüne ıstanbul a geldim. Nereleri gezebilirm. Yardımcı olabilecek var mi.
Ben 2 yıl orda yaşadım canım.
Ortaköyü gez güzel olur.
Oraya gitmişken aynı istikamette Bebek, Arnavutköy dolaş.
Bebekte starbucks cofede denize karşı soluklan.
İstinye de izmir lokmacısının mekanı da güzeldir. Oraya kadar da uzanabilirsin.
Ortaköyden boğaz turuna katıl bu arada. :)
ortaköy de neler var. Yakın mesafe gidebileceğim yerler nereler. Istanbul manzarası en güzel nereden görülür . Pierre lotiyı övüyorlar orası nasıl. Yakın mi .
canım anadolu yakasındaym.kuzen gezdircek.gezecegm yeri ona bırakmayım dedim. 2 günde gezdiğim kadar.
iyi olur bence de canım,günün bereketi olur hem... aydebuzdan ses çıkmadı bugün.
duş alıp yatıyorum ben,iyi geceler
gülümsün sana da şimdiden günaydın
güzel yerler canım önerileri begendim
kadıköyde moda da .maltepe sahılde güzel yerler var kız kulesine git ozaman karşıdan daha yakın
Ben de bu sene iki kere Sultanahmet'e gittim annemlerle...yazdım canım dua kısmına gelınce edemedım ama aklımdasınız ...yarın türbeye gidicemya bu sabaha inşallah ...eyüp sultana orda türbe var ...sultanahmettekı kapalıydı dışrdan dua okuduk sadece
istedigin özel bir dilek varsa yaz
'Lütfen Olsun' diyerek hayalini kurduğumuz şeyin, 'Çok Şükür Oldu' sevincine dönüşmesi için 3 harflik sihirli bir müracaata ihtiyacımız var.. "DUA"
Merhaba Kızçeler,
Nasılsınız bakalım?
Şahane bir hafta olsun inşallah.
kız herzaman olmuyorkı o .....kankam anlattıgında oldu geçti :)) senınle ılgılıde olursa yazarım canım ....birde garip karşılanır dıyede yazmamışda olabılırım tam hatırlmıyorum duygularımı
gittik canım sabah 6da düştük yollara 2saate anca ulaştık ama hafta sonu kapalıymış...camdan önüne kadar gittim ...sabah namazını kıldım ordada dua ettım size ...gitmiş kadar oldunuz kız merak etme sen ALLAH KABUL ETSIN İNŞALLAHHHH ...GÜLÜMSÜN SENIDE UNUTMADIM :))
Ben de bu sene iki kere Sultanahmet'e gittim annemlerle...
Eyüp Sultan aşırı kalabalık oluyor diye gidemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?