30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

senaryoyu yazmışsın bakıyorum da aşkolsun bu kadar zaman buradayız, bir bize yazmadın

kız herzaman olmuyorkı o .....kankam anlattıgında oldu geçti :)) senınle ılgılıde olursa yazarım canım ....birde garip karşılanır dıyede yazmamışda olabılırım tam hatırlmıyorum duygularımı

ne yaptın canım,gidebildiniz mi türbeye bugün...

gittik canım sabah 6da düştük yollara 2saate anca ulaştık ama hafta sonu kapalıymış...camdan önüne kadar gittim ...sabah namazını kıldım ordada dua ettım size ...gitmiş kadar oldunuz kız merak etme sen ALLAH KABUL ETSIN İNŞALLAHHHH ...GÜLÜMSÜN SENIDE UNUTMADIM :))

Burdayım canım...
Aydebuzda iftar sofrasını topluyordur.
Bizim de yeni bitti sayılır yemek faslı.
Sen yemek yaptın mı bugün canım?

aynende öyle oldu he sofrayı topla tavla oyna ( bulaşıklar için ) kaybeden yıkıyorya :)))

sonra duş alddım felan 3.5 sayfa kur'an okudum geldım şimcikde siz gitmişsiniz ...

biz tuğçeyle nöbetçi sohbetçileriz

güzel yerler canım önerileri begendim

ortaköy de neler var. Yakın mesafe gidebileceğim yerler nereler. Istanbul manzarası en güzel nereden görülür . Pierre lotiyı övüyorlar orası nasıl. Yakın mi .

eyüp taraında sen ne taraftasın onada baglı şimdi...koskaca şehir avrupaadamıısn anadoludamı ? anadoludada güzel yerler var çamlıca tepesi ....var nasıl bir yer aradıgınada baglı sen kımın yanındasın bu arada onlar istanbula yabancımı ?

kız kulesi.galata kulesi var .galatada balık yiyebılırsın ..topkapı sarayını gezebılırsın ..yere batan sarnıcını ..ne bılıyım ramazan şimdi tarihi olarak eyübe .git feshae açıkmı bılmıyorum ama açıktır ...sultanehmete git

ramazan olmasaydı taksim kuruçeşme .bebek takıl derdimde

iyi olur bence de canım,günün bereketi olur hem... aydebuzdan ses çıkmadı bugün.
duş alıp yatıyorum ben,iyi geceler
gülümsün sana da şimdiden günaydın

benımde düzenım öyle gece otur sabaha kaar mecburrr yemek hazırlıyorum ...sonra yatmam 6 yı buluyor

bugünde gittik 11de bir yatmışız
7 de kalktık akşama 2 gündür uyumuyoruz

ben gelıyorumda senınle karşılaşamıyoruz canım ben gecelerın kadını oldum

kankammmm neden pasif oldun kız ?

'Lütfen Olsun' diyerek hayalini kurduğumuz şeyin, 'Çok Şükür Oldu' sevincine dönüşmesi için 3 harflik sihirli bir müracaata ihtiyacımız var.. "DUA"

Merhaba Kızçeler,
Nasılsınız bakalım?
Şahane bir hafta olsun inşallah.

Ben de bu sene iki kere Sultanahmet'e gittim annemlerle...
Eyüp Sultan aşırı kalabalık oluyor diye gidemedik.

merhaba canımmm iyiyiz sen nasılsın ? saol senınde şahane olsun tatlım

biz her şeye hazırlıklıyız canım,yadırgamayız merak etme sen

Allah kabul etsin tüm dualarını canım. Bizleri de unutmadın,Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…