30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar aranızda ıstanbul u bilen ya da oturan var mi. 2 günlüğüne ıstanbul a geldim. Nereleri gezebilirm. Yardımcı olabilecek var mi.

hoşgeldin canım,ben Ankaradanım. aydebuz var orada olan, bir de maslow var sanırım,ben pek bilmiyorum orayı ama ortaköy var tarihi olarak.

Olsun canım ya zamanla iyi olur.
Deneye deneye :)

değişik bir çorbaydı,ilk kez içtim bir de,onun da etkisi vardır,aksi gibi çorbayı çok yapmışım,işten gelince zaten halim olmuyor,çorbanın tuzu hikayesi hesabı yarın çok lezzetli gelir kesin çorba

kızlar aranızda ıstanbul u bilen ya da oturan var mi. 2 günlüğüne ıstanbul a geldim. Nereleri gezebilirm. Yardımcı olabilecek var mi.

Ben 2 yıl orda yaşadım canım.
Ortaköyü gez güzel olur.
Oraya gitmişken aynı istikamette Bebek, Arnavutköy dolaş.
Bebekte starbucks cofede denize karşı soluklan.
İstinye de izmir lokmacısının mekanı da güzeldir. Oraya kadar da uzanabilirsin.
Ortaköyden boğaz turuna katıl bu arada. :)

ortaköy de neler var. Yakın mesafe gidebileceğim yerler nereler. Istanbul manzarası en güzel nereden görülür . Pierre lotiyı övüyorlar orası nasıl. Yakın mi .

ortaköy de neler var. Yakın mesafe gidebileceğim yerler nereler. Istanbul manzarası en güzel nereden görülür . Pierre lotiyı övüyorlar orası nasıl. Yakın mi .

Pierre loti tepede ama tam yolu bilmiyorum.
sen nerde kalacaksın? hangi semt?
ortaköye git boğaza karşı çay iç yemek ye.
sonra ordan tekneye bin ve boğaz turu yap canım.

Pierre loti tepede ama tam yolu bilmiyorum.
sen nerde kalacaksın? hangi semt?
ortaköye git boğaza karşı çay iç yemek ye.
sonra ordan tekneye bin ve boğaz turu yap canım.

canım anadolu yakasındaym.kuzen gezdircek.gezecegm yeri ona bırakmayım dedim. 2 günde gezdiğim kadar.

filmi izledim ana yine gözyaşları içerisinde,bu kadar da sulugöz olunmaz ki güzel filmdi,teşekkürler kankamstyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…