- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.621
film izliyorum kankamstyle in geçen önerdiği, ara verdim.
Allah kabul etsin tüm dualarını canım. Bizleri de unutmadın,Allah razı olsun.
bu filmi diğerlerine göre daha az beğendim,ayrıca izlerken yine ağladım
canım çiğköfte çekti çok fena,yarın kendim evde denesem mi acaba,yoksa o kadarı da fazla mı dersiniz
ben daha önce birkaç kez gittim de ramazanda gitmedim hiç! çok kalabalık diye...eyüp sultanı ben de merak ettim...
canım çiğköfte çekti çok fena,yarın kendim evde denesem mi acaba,yoksa o kadarı da fazla mı dersiniz
aydebuz'a katılıyorum. yiyeceğin iki tane içli köfte için uğraşmana değmez. annemler yapıyor ama misafire yapıyoruz. çok olduğundan uğraşmaya değiyor.ne ugraşcaksın canımya yıycegın ıkı lokma al gitsin tek kişi için degmez o kadar ugraşmaya
Günaydın kızçeler,ben daha önce birkaç kez gittim de ramazanda gitmedim hiç! çok kalabalık diye...
aydebuz'a katılıyorum. yiyeceğin iki tane içli köfte için uğraşmana değmez. annemler yapıyor ama misafire yapıyoruz. çok olduğundan uğraşmaya değiyor.
ne ugraşcaksın canımya yıycegın ıkı lokma al gitsin tek kişi için degmez o kadar ugraşmaya
kızlar bu akşam bundan yapıcam Eki Görüntüle 767737 ....aslı sanada tavsiye ederim canım ( sen artık usta oldun )
kremalı deneyen varmı acaba ???
soslu tavuk için malzemeler:
1kg tavuk göğsü (jülyen ya da kuşbaşı doğranmış)
3 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı soya sosu
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı mısır nişastası
pul biber
kekik
tuz
sotelemek için;
küçük bir baş soğan
havuç
kırmızı biber
yeşil biber
tavuğun tarifi portakal ağacından.. Tüm malzemeyi harmanlayarak çiğ tavukla karıştırın. Karışımı buzdolabında en az 3 saat bekletin. wok tavaya biraz sıvıyağ koyup biraz ince kıyılmış soğanla mantarları soteleyin. jülyen doğranmış havuç, kırmızı biber ve yeşil biberleri de kıyılmış sarımsak ekleyerek beş dakika kadar çevirip bir tabağa alın. tavaya biraz daha sıvıyağ koyarak onbeş-yirmi dakika kadar soslanmış tavukları soteleyin. mantarlı karışımı da ekleyip arada karıştırarak tavukları iyice pişirin. ultra yumuşak tavuklarınız servise hazır.. hemen yapıp yiyin benden söylemesi.. sonra yok efendim ben hayatımda hiç böyle tavuk yemedim, yok bu tavuk nası bu hale geldi gibi yorumlar için çok geç kalmayın
körili tagliatelle için;
6-7 top tagliatelle kaynamış tuzlu suyun içine atılıp haşlanır. makarnanın haşlama suyundan bir bardak alınarak bir yemek kaşığı köri ile ayrı bir tencerede kaynatılmak suretiyle yoğunlaştırılır. haşlanan makarnalar bu sosla harmanlanarak servis yapılır. afiyet olsun :)
içli köfte değil kız,çiğ köftedün gece çekmişti canım,bugün hiç aklıma gelmedi ama şimdi de kısır çekti canım,olsa da yesek
güzel görünüyor ama makarnayı daha çok beğendim. olsa da yesek. benim tavuklu çorba bitmedi hala canım, çok yapmışımbu tarif de aklımda bulunsun.
kımsecıklerde yokkkkkkkkk
çiğ köfte daha zor, bizim evde o tarz köfteler yoğrulduğu halde ben alışkın değilim bir yoğursam ellerim kabarır. bir de onu herkes yapamaz! :) benim diyen anca yapariçli köfte değil kız,çiğ köftedün gece çekmişti canım,bugün hiç aklıma gelmedi ama şimdi de kısır çekti canım,olsa da yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?