30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım çiğköfte çekti çok fena,yarın kendim evde denesem mi acaba,yoksa o kadarı da fazla mı dersiniz

canım çiğköfte çekti çok fena,yarın kendim evde denesem mi acaba,yoksa o kadarı da fazla mı dersiniz

ne ugraşcaksın canımya yıycegın ıkı lokma al gitsin tek kişi için degmez o kadar ugraşmaya

Günaydın kızçeler,
eyüp sultanı ben de merak ettim...
ben daha önce birkaç kez gittim de ramazanda gitmedim hiç! çok kalabalık diye...

ne ugraşcaksın canımya yıycegın ıkı lokma al gitsin tek kişi için degmez o kadar ugraşmaya
aydebuz'a katılıyorum. yiyeceğin iki tane içli köfte için uğraşmana değmez. annemler yapıyor ama misafire yapıyoruz. çok olduğundan uğraşmaya değiyor.

kızlar bu akşam bundan yapıcam ....aslı sanada tavsiye ederim canım ( sen artık usta oldun )

kremalı deneyen varmı acaba ???

soslu tavuk için malzemeler:
1kg tavuk göğsü (jülyen ya da kuşbaşı doğranmış)
3 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı soya sosu
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı mısır nişastası
pul biber
kekik
tuz

sotelemek için;
küçük bir baş soğan
havuç
kırmızı biber
yeşil biber

tavuğun tarifi portakal ağacından.. Tüm malzemeyi harmanlayarak çiğ tavukla karıştırın. Karışımı buzdolabında en az 3 saat bekletin. wok tavaya biraz sıvıyağ koyup biraz ince kıyılmış soğanla mantarları soteleyin. jülyen doğranmış havuç, kırmızı biber ve yeşil biberleri de kıyılmış sarımsak ekleyerek beş dakika kadar çevirip bir tabağa alın. tavaya biraz daha sıvıyağ koyarak onbeş-yirmi dakika kadar soslanmış tavukları soteleyin. mantarlı karışımı da ekleyip arada karıştırarak tavukları iyice pişirin. ultra yumuşak tavuklarınız servise hazır.. hemen yapıp yiyin benden söylemesi.. sonra yok efendim ben hayatımda hiç böyle tavuk yemedim, yok bu tavuk nası bu hale geldi gibi yorumlar için çok geç kalmayın

körili tagliatelle için;
6-7 top tagliatelle kaynamış tuzlu suyun içine atılıp haşlanır. makarnanın haşlama suyundan bir bardak alınarak bir yemek kaşığı köri ile ayrı bir tencerede kaynatılmak suretiyle yoğunlaştırılır. haşlanan makarnalar bu sosla harmanlanarak servis yapılır. afiyet olsun :)

içli köfte değil kız,çiğ köfte dün gece çekmişti canım,bugün hiç aklıma gelmedi ama şimdi de kısır çekti canım,olsa da yesek

güzel görünüyor ama makarnayı daha çok beğendim. olsa da yesek. benim tavuklu çorba bitmedi hala canım, çok yapmışım bu tarif de aklımda bulunsun.

güzel görünüyor ama makarnayı daha çok beğendim. olsa da yesek. benim tavuklu çorba bitmedi hala canım, çok yapmışım bu tarif de aklımda bulunsun.

ben yaptım bugün süper oldu birde yanına göbekkkkkk salata ohhh misss...çorban olsun canım o yemek altıdır her yemegın altına mutlaka içmelisin ...dursun yersin

günaydınnnn!!! ​
içli köfte değil kız,çiğ köfte dün gece çekmişti canım,bugün hiç aklıma gelmedi ama şimdi de kısır çekti canım,olsa da yesek
çiğ köfte daha zor, bizim evde o tarz köfteler yoğrulduğu halde ben alışkın değilim bir yoğursam ellerim kabarır. bir de onu herkes yapamaz! :) benim diyen anca yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…