30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoş geldin,evlilik konusunda benm fikrimi burdaki diğer kızçeler bilirler eğer hakkımda hayırlıysa,seviceğim,benimseyeceğim biri karşıma çıkarsa evlenmeyi istiyorum ben de.anne olmayı zaten çok istiyorum ama nasip olmıycak onun da farkındayım.bazen de diyorum bu dünyadan ben ne gördüm,çok mu mutluyum da çocuk yapıym,ya o da benim gibi mutsuz olursa diye tereddüt ediyoum.sanırım benim için en iyisi yalnız kuş moduna devam

yalnız kuş değil de gamlı baykuş desek

evet az da olsa umudum var gerçekten benim için o kdr zorkii sabretmekten başka çare yokk sizce çirkinlik değilse o zaman neden olmyoo acaba biraz sen anlatırmısın bu konuda neler yaşadığını mesela hiç en yakın arkadaşın evlendimii

neden canım allah nasip ederse her şey olur çocuğun bile Allahtan ümit kesilmez benim tek dayanak kaynağımmm umudum olmasa üzüntüden kahrolurumm zatenn ...... çocuk yapmıyım n mutsuz olur oda benm gibi demişsn biliyomusun bazen bende senin gibi düşünüyorummm ....

benim evlenmeyen arkadaşım kalmadı neredeyse,evli olmayanlar da nişanlı
ortam önemli,insanın dışarıdan nasıl algılandığı önemli (sert,kendini beğenmiş gibi...),kişinin karşı tarafta ne aradığı, ilişkiye nasıl baktığı önemli...bu işler kolay değil bence... hayırlısını isteyip umudumuzu korumalıyız. umut olmadan zaten yaşanmaz hayatta.

merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım bekarım önce bu halimle savaştım 20 li yaşlar geride kaldı gerçi yaşımı soranlara hala 29 diyorum ...spora başladım arada diyet tabii tuaf ama benim evlenip çocuk yapma hayalim yok 25 yaşında bu hayalim bitti ..kariyer hırsı başladı ...ve üniversiteye başlayacağım ....eyül de kayıt var bende stres 18 lıklerle dolu koca bir sınıf ve ben ...sanırım beni epey zorlu bir yıl bekliyor...keşke açıktan yazsaydım ...mı acaba:26:

ne kazandınıız merak ettim ama öyle demeyn okumanın yaşı yokk ...

öyle ama hayat zor,neyse ki zaman çabuk geçiyor.bir de çocuğum olursa ve o da benim gibi mutsuz olursa diye düşünüyorum

takdir ettim sizi. ben hukuk okudum,bizde afla gelen çok yaşlı teyze ve amcalar olurdu

aslı85 cim 3 yıllık evliyim iyi bir eşe sahip olduğum halde bunu söylüyorum .düşününce evlilik akıl karı değil aslında... ev işleri yemek bulaşık ütü bi ton yük annenin evinde hiç bi derdin yok herşey önüne hazır geliyor ve tabi evlendikten sonra hiç bişey filört ettiğin gibi olmuyo derlerdide inanmazdım gerçektende öyleymiş sende ancak yaşayınca anlıycaksın

sağ olun kızlar ilginize...

Evet, izin aldım Aslı ama evdeyim. Migren ile boğuştum. Dün de temizlik yaptım biraz. Tuğçeciğimi anneannene Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun tatlım.

Teşekkür ederim canım...
Aminn...
Sana da geçmiş olsun. Allah şifa versin.

tüylerim diken diken oldu... ölmeden önce ölen yakınlarını görüp onlarla konuşuyorlar genelde, ben de anneannemden biliyorum... evet kavuşmuşlardır. Allah ikisinin de mekanını cennet eylesin.

senin anneannen için de Allah rahmet eylesin canım. seninki neler demişti?
Aminn inşallah...

Amin canım sağolasın.
Allah sana da sabır ve güç versin.
Annenle tabiki orada zamanı geldiğinde kavuşacaksın.
Seni karşılıycak.
Anneannemi annesinin karşıladığı gibi...

Sağolasın canım.
Senin de babaannene Allah rahmet eylesin.
Yazık çekmiş babaannen şimdi huzurlu ve mutludur artık.

öğretmenmisin şimdii formasyon almışsın merak ettim formasyon zormu kaç senede aldın ?

şuan çalışmıyorum canım. Ama 1 senede aldım. zor değil ama ben ales sınavına girmiştim. Ondan yüksek bir puan almıştım. Diploma notumla ikisinin puanıyla girmiştim tezsiz yüksek lisansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…