- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.861
kızlar merhaba nasılsınız iyisiniz inşallahh bende aranıza yeni katıldımm bekarım bekar olmak çok zor değilmi evlenmek istiyorum ama olmuyor sizin bu konuya bakış açınız nasıll istiyomusunuz evlenmek? çok yalnızım bu aralar çok sıkıcı bi yaşamım var böyle işte siz neler yapıyosunuz biraz sohbet edelimmi çok sıkılıyorum
hoş geldin,evlilik konusunda benm fikrimi burdaki diğer kızçeler bilirlereğer hakkımda hayırlıysa,seviceğim,benimseyeceğim biri karşıma çıkarsa evlenmeyi istiyorum ben de.anne olmayı zaten çok istiyorum ama nasip olmıycak onun da farkındayım.bazen de diyorum bu dünyadan ben ne gördüm,çok mu mutluyum da çocuk yapıym,ya o da benim gibi mutsuz olursa diye tereddüt ediyoum.sanırım benim için en iyisi yalnız kuş moduna devam
yok önemli değil. insan bazen kendinde arıyor sorunu ama kendine haksızlık ediyor. hiç çirkinim diye düşünmeyin, nice çirkinler dışarıda erkek arkadaşıyla gezmiyor mu. çirkinlikle alakası yok,eminim çirkin de değilsinizdir zaten. yalnızlık hissi kötü evet,insan kendini güvende hissetmek korunmak kollanmak istiyor,başını yaslayacağı bir omuz istiyor...umudu kesmeyip dua etmeliyiz,yoksa kendimizi üzmekten başka bir işe yaramıyor...
hoş geldin,evlilik konusunda benm fikrimi burdaki diğer kızçeler bilirlereğer hakkımda hayırlıysa,seviceğim,benimseyeceğim biri karşıma çıkarsa evlenmeyi istiyorum ben de.anne olmayı zaten çok istiyorum ama nasip olmıycak onun da farkındayım.bazen de diyorum bu dünyadan ben ne gördüm,çok mu mutluyum da çocuk yapıym,ya o da benim gibi mutsuz olursa diye tereddüt ediyoum.sanırım benim için en iyisi yalnız kuş moduna devam
evet az da olsa umudum var gerçekten benim için o kdr zorkii sabretmekten başka çare yokksizce çirkinlik değilse o zaman neden olmyoo acaba biraz sen anlatırmısın bu konuda neler yaşadığını mesela hiç en yakın arkadaşın evlendimii
merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım bekarım önce bu halimle savaştım 20 li yaşlar geride kaldı gerçi yaşımı soranlara hala 29 diyorum...spora başladım arada diyet tabii tuaf ama benim evlenip çocuk yapma hayalim yok 25 yaşında bu hayalim bitti ..kariyer hırsı başladı ...ve üniversiteye başlayacağım ....eyül de kayıt var bende stres 18 lıklerle dolu koca bir sınıf ve ben ...sanırım beni epey zorlu bir yıl bekliyor...keşke açıktan yazsaydım ...mı acaba:26:
neden canım allah nasip ederse her şey olur çocuğun bile Allahtan ümit kesilmez benim tek dayanak kaynağımmm umudum olmasa üzüntüden kahrolurumm zatenn ...... çocuk yapmıyım n mutsuz olur oda benm gibi demişsn biliyomusun bazen bende senin gibi düşünüyorummm ....
merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım bekarım önce bu halimle savaştım 20 li yaşlar geride kaldı gerçi yaşımı soranlara hala 29 diyorum...spora başladım arada diyet tabii tuaf ama benim evlenip çocuk yapma hayalim yok 25 yaşında bu hayalim bitti ..kariyer hırsı başladı ...ve üniversiteye başlayacağım ....eyül de kayıt var bende stres 18 lıklerle dolu koca bir sınıf ve ben ...sanırım beni epey zorlu bir yıl bekliyor...keşke açıktan yazsaydım ...mı acaba:26:
kızlar en güzeli bekarlık çok bişey kaybetmiyosunuz evli biri olarak söylüyorum bunu
öyle ama hayat zor,neyse ki zaman çabuk geçiyor.bir de çocuğum olursa ve o da benim gibi mutsuz olursa diye düşünüyorum
sağ olun kızlar ilginize...
Evet, izin aldım Aslı ama evdeyim. Migren ile boğuştum. Dün de temizlik yaptım biraz.Tuğçeciğimi anneannene Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun tatlım.
canım başın sağolsun. Nur içinde yatsın inşallah rabbim utandırmasın.
tüylerim diken diken oldu... ölmeden önce ölen yakınlarını görüp onlarla konuşuyorlar genelde, ben de anneannemden biliyorum... evet kavuşmuşlardır. Allah ikisinin de mekanını cennet eylesin.
mekanı cennet olsun inş. tuğçecim ya. çok dugulandım gerçekten. Allah sevdiklerine sabır versin.
bana şunu anımsattı.
benimde annem yok malesef yaşadığım sürece annemi bir daha hiç göremicem.bnu biliyor olmak hep canımı yakar.
kendi kendime derim hep,annem bir gün görüceksem seni oda öldüğüm gün olacak diye.
insanlar en çok sevdiği insanı görürlermiş derler. demekki doğruymuş dedim bir kere daha.
belki bu yüzdendir ölümden hiç korkmuyorum...
Başın sağolsun tuğçecim,benim rahmetli babaannem de ne badireler,ameliyatlar,hastalıklar geçirdi ama kalçası kırılıp yatalak kaldıktan sonra en fazla 3 yıl dayanabildi.çok sevdiğin birini o halde görmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirim.babaannem de öyle yaşamaktansa hakkın rahmetine kavuşmayı tercih ederdi hep,o yüzden seni iyi anlıyorum.
öğretmenmisin şimdii formasyon almışsın merak ettim formasyon zormu kaç senede aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?