- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.621
seni bilmem de bende vaziyet onu gösteriyorhayırlısı olsun.
Evet canım herşeyin hayırlısı. Dediğin gibi izmirde az var böyle.
Valla demekki heyecAnlanan erkek varmış. :) ben de şaşırdım.
bende alamadım ya inşallah alıcamm yarınn... saçlarım çok yıprandıı açık bile bırakamıyorummçok merak ediyorum argan yağınıı.. sen saç maskesi olarak ne aldınn?
kızlar benimde saçlarım röfle doğal olarakta benimkilerde çok yıprandı bayram tatilinde evde yapmadığım maske kalmadı hergün bişey deniyodum yumurtalar elma sirkeleri zeytrin yağları sarımsak bile sürdüm ama banamısın bile demedi ama göz altı kırışıklarım için aldığım üzüm çekirdeği yağını ıslak saça parpak uçlarımda yayıp sürdüm sanki o biraz işe yaradı gibi en azından kazık gibi saçlarım biraz yumsadı ama oda biraz sönük gösteriyo artık fön bile çekemez oldum işe yarar bişey bulursanız paylaşın lütfen
seni bilmem de bende vaziyet onu gösteriyorhayırlısı olsun.
ben demiştim onlar da barışır, bir ben kalırım böyle diyegüzel gelişmeleriniz olması bizi de motive ediyor, bizler de umutlanıyoruz sayenizde kızlar
kızlar benimde saçlarım röfle doğal olarakta benimkilerde çok yıprandı bayram tatilinde evde yapmadığım maske kalmadı hergün bişey deniyodum yumurtalar elma sirkeleri zeytrin yağları sarımsak bile sürdüm ama banamısın bile demedi ama göz altı kırışıklarım için aldığım üzüm çekirdeği yağını ıslak saça parpak uçlarımda yayıp sürdüm sanki o biraz işe yaradı gibi en azından kazık gibi saçlarım biraz yumsadı ama oda biraz sönük gösteriyo artık fön bile çekemez oldum işe yarar bişey bulursanız paylaşın lütfen
aslıııııııııı bir de ben varım .bende de kimse yok. özledim var ya kalbimin güm güm atmasını. ahh ahh aşk başka bir şey .
bende de aynı vaziyet üzülme birbimize destek oluruz.
Ben watsons tan bira ozlu sac maskesi aldim dun. Bugun dustan sonra surup duruladim. Benim sacim da sertlesmisti. İlk kullanimda yumusadi. Kokusu da guzel. Buyuk boy aldim zaten. Bitene kadar her dusta kullanirim. Etkisini uzun vadede daha iyi anlqrim. Ama dedigim gibi ilk kullanimda fark etti. Ben kendi adima memnun kaldim. Baska cesitleri de var ama sadece bu kalmisti. Ben de bir daha almaya usenirim diye bunu aldim:)[/QUOT
nerden alabilirim bunu nerde satılırki?
İnsallah biz de tez zamanda guzel haberlerimizi paylasiriz burada canim.ne demis kirac: Umudu kaybedip pes etmek olmaz:)
aslı kıs senle ben en sona mı kalcaz ne
bizde hiç hareket yok
bende de yok kızlar
ama olsun sorun değil
herkesin bir zamanı var diye düşünüyorum
bizim de zamanımız gelicek
bekleyen herkesin inşallahh...
bende de yok kızlar
ama olsun sorun değil
herkesin bir zamanı var diye düşünüyorum
bizim de zamanımız gelicek
bekleyen herkesin inşallahh...
ben umudu keseli çok oldu.Artık olduğu kadar olmadığı kader. bizde kariyer yaparız.
Aydebuzla konuştum arkadaşlar sevgilisiyle barışmış şimdilik.
öyle olur zaten genelde..
tamamen umudu kesersin
akışına bırakırsın
kendi ayağıyla gelir tıpış tıpış ..
Tuğçe hanımın güçlü duruşunu takdir ediyorum
belli ki zaman vermiş, emek vermiş, fırsat vermiş, sabretmiş
ama karşıdaki bu şansı değerlendirememiş
kıymet bilmemiş
o yüzden Tuğçe de içi rahat, omuzlarından yük kalkmış
özgürleşmiş gibi..
doğru bir karar veriğinden emin bir duruşu var
bence eski nişanlı derdine yansın.. kıymet bilmemiş inş. ilerde arar, arar da bulamaz
zamanında çok çabaladım. foss çıktı. artık bende bıraktım . ne hali varsa görsün. Allaha havale ettim.
tuğçede inşallah çok mutlu olur. hak ediyor mutlu olmayı.eski nişanlısı da başını taşlara vurur.
bence de vursun yani
hayatta önüne gelen hatta ayağına gelen, yakasına yapışan fırsatları değerlendiremeyip
burun kıvıran,
orda burda medet mutluluk arayan erkeklere dua ediyorum hep..
Allah bir ömür boyu aratsın inşallah aratsın da buldurmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?