30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

konuya bodoslama daldıgım ıcın cok ozur dılıyorum arkadaslar:18:
Tugcecan oncelıkle hakkında hayırlısı olsun. eskı uyelerden bırı olarak cektıgın skntıları bılıyorum.
Insallah mutlu olursun. hepımız oyle amınn
Melek destesı olan var mı topıgıne de yazmıstım ama henuz cevaplamaya vaktın olmadı sanırım.
Benım su anki hoslandıgım kısıyle alakalı olarak - umutsuz gıbı olay ama- bi kart ceker mısın? Simdiden cok tesekkur ederim.

iyi akşamlar kızlar,gününüz nasıl geçti

iyi akşamlar, herzaman ki gibi gündüz işlerle boğuştum, akşam geldim yemek yedim şimdi biraz temizlik yapayım diyorum

nedense bian içime hüzün çöktü hüzünlendim

nete girdim öyle dolanıyodum

keyifli akşamlar herkese..

ben de uzanıyorum evde,yorgunum. çikolata ye, ben bugünlerde mutlu olmak için yiyorum, verdiğim kiloları almazsam iyidir

tamam tamam kızma

tabii bu arada kendini haksız duruma düşürecek şeyler yapma, sakın onun sana davrandığı gibi davranma..
''sen de aynısını yaptın filan.. ''
hiç hoş bir davranış değil

ahhh ah bir akrep olarak onu yapıp intikam almak aklıma gelmedi değil ama tamam onu da yapmıycam.sabredip onun aramasını bekliycem ki sabretmek konusunda çok kötüyümdür

ahhh ah bir akrep olarak onu yapıp intikam almak aklıma gelmedi değil ama tamam onu da yapmıycam.sabredip onun aramasını bekliycem ki sabretmek konusunda çok kötüyümdür

tatlım işin zor allah kolaylık versin
petunya_love ın verdiği taktikler çok yerinde... unutma herzaman kaçan kovalanır
ama baktın bunlarda işe yaramıyo... bence bu durumda yapacak başka birşeyde yok
böylesi seni çok yıpratır...

kızlar bugün sınav soruları yayınlandı cevaplara baktım sınavı geçemiyorum moralim çok bozuldu
öff kasımda tekrar sınav var ben yine nasıl çalışıcam tekrar ankaraya nasıl gidicem .
ya yine kazanamazsam diyorum bu seferki son hakkım 2 kez giriliyo
yoksa tekrar kursa gitmen gerekiyo buda biraz maliyetli
biraz forumu okudum kafam dağıldı iyi geldi.

sağlık olsun canım. sen serbest olarak mı çalışıyorsun,oranın imkanları çok mu iyi de istiyorsun,merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…