- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.641
canım 2 gündür belliydi girmediğinden
çok sevindik haydi hayırlısı, tamamına erer inşallah, ben olumlu görüyorum bu işin sonunu
öyle olur zaten genelde..
tamamen umudu kesersin
akışına bırakırsın
kendi ayağıyla gelir tıpış tıpış ..
Tuğçe anımın güçlü duruşunu takdir ediyorum
belli ki zaman vermiş, emek vermiş, fırsat vermiş, sabretmiş
ama karşıdaki bu şansı değerlendirememiş
kıymet bilmemiş
o yüzden Tuğçe de içi rahat, omuzlarından yük kalkmış
özgürleşmiş gibi..
doğru bir karar veriğinden emin bir duruşu var
bence eski nişanlı derdine yansın.. kıymet bilmemiş inş. ilerde arar, arar da bulamaz
aslı kıs senle ben en sona mı kalcaz ne
bizde hiç hareket yok
seni bilmem de bende vaziyet onu gösteriyorhayırlısı olsun.
aslıııııııııı bir de ben varım .bende de kimse yok. özledim var ya kalbimin güm güm atmasını. ahh ahh aşk başka bir şey .
Küçüğüm, biz "evlenmek berbattır." , "evlenenlerin Allah belasını versin." , "biz asla evlenmeyeceğiz, böyle çok mutluyuz." falan mı dedik ki böyle saçma sapan, alakasız bir açıklama yapıyorsun.ablalarım bence 30 ve üzeri olanların çoğu kendini kandırıyor. evlenmeden geçmez hayat.
Küçüğüm, biz "evlenmek berbattır." , "evlenenlerin Allah belasını versin." , "biz asla evlenmeyeceğiz, böyle çok mutluyuz." falan mı dedik ki böyle saçma sapan, alakasız bir açıklama yapıyorsun.
Biz "ALLAH HAYIRLISINI VERSİN. TABİİ Kİ EVLENMEK YUVA KURMAK İSTERİZ AMA EVLENMİŞ OLMAK İÇİN EVLENİLMEZ." diyoruz. Kaderimize razı olmaya çalışıyoruz.
Haydi bakayım çocuuuummm, sen bebeklerinle evcilik oynamaya devam et!
Burada büyükler konuşuyor, aklın ermez senin annemmmm!
Gecmise bedduayi birakip gelecek icin dua edin kizlar
telefondan giriyorum ondan cok yazamadim. İyi geceler.
Küçüğüm, biz "evlenmek berbattır." , "evlenenlerin Allah belasını versin." , "biz asla evlenmeyeceğiz, böyle çok mutluyuz." falan mı dedik ki böyle saçma sapan, alakasız bir açıklama yapıyorsun.
Biz "ALLAH HAYIRLISINI VERSİN. TABİİ Kİ EVLENMEK YUVA KURMAK İSTERİZ AMA EVLENMİŞ OLMAK İÇİN EVLENİLMEZ." diyoruz. Kaderimize razı olmaya çalışıyoruz.
Haydi bakayım çocuuuummm, sen bebeklerinle evcilik oynamaya devam et!
Burada büyükler konuşuyor, aklın ermez senin annemmmm!
ya ablacım, okulum bitmiş işim var, daha neyi kasayım, kariyer diye diye ömür bitiyor.
en iyisi evlenmek.
şahsen arkadaşlarım bir bir evlenirken düğünlerinde sahte mutluluk rolü oynamak istemem.
ya ablacım, okulum bitmiş işim var, daha neyi kasayım, kariyer diye diye ömür bitiyor.
en iyisi evlenmek.
şahsen arkadaşlarım bir bir evlenirken düğünlerinde sahte mutluluk rolü oynamak istemem.
hep mi yanlış seçim yapılır yaaa.bu sefer farklı olcak diyorum ama seçtiğim her erkek mal çıkıyor
e git evlen o halde canım, seni engelleyen nedir?ya ablacım, okulum bitmiş işim var, daha neyi kasayım, kariyer diye diye ömür bitiyor.
en iyisi evlenmek.
hangi açıdan mal canımm?
üzülme yalnız değilsin alemde senin gibi çok var
afedersin ufak bir teselli nacizane
teselli için tşkler cnm.biliyorum bir tek ben yaşamıyorum böyle şeyler ama bu kadar da olmaz dedirtiyor...canı isterse msjlarıma aramalarıma cvp veriyor istemezse vermiyor.vermediğinde kızıp ağzıma geleni saymaya başlayınca kızıyor ve hep bi bahanesi oluyor. "hiç demiyosun cvp vermediyse bi nedeni vardır" diyor ve sebebini açıklıyor.tmm diyorum yine haksız çıkıyorum.ama ertesi gün herşey yine aynı
zor bir durum senin için..
bu rahatlıklar, keyfine göre davranmalar hiç hoş değil
biraz sen geri planda durmayı denesen, hatta ilgini başka yönlere kaydır
ondan masumca uzaklaş şikayet eden kız konumundan çık
bakalım aynı tavırları o sergileyecek mi,
ondan uzaklaşman onu mutsuz edecek mi
kendini de onu da üzme bence fazla çabalama
akışına bırak bakalım noluyo...
inşallah bu dediklerini yapmayı başarırım.dünden beri msj atmıyorum,aramıyorum ama face den yazdıklarımı görüyordur herhalde.aslında onları da yazmasam iyi olacak ama inan şu an da içimde patlamaya hazır bir volkan var sankikendimi tutamıyorum.amaaa sana söz şu andan itibaren bunları yapmayı da bırakıyorum.dediğin gibi akışına bırakayım...pekiii o aradığında vs ne yapmalıyım? onun yaptığı gibi cvp vermemeli mi ya da görüşmek isterse oyalamalı mı yoksa hiçbişey yokmuş gibi yani bu durumu hiç kafama takmıyormuş gibi yapıp istediğinde onunla görüşmeliyim?
inşallah bu dediklerini yapmayı başarırım.dünden beri msj atmıyorum,aramıyorum ama face den yazdıklarımı görüyordur herhalde.aslında onları da yazmasam iyi olacak ama inan şu an da içimde patlamaya hazır bir volkan var sankikendimi tutamıyorum.amaaa sana söz şu andan itibaren bunları yapmayı da bırakıyorum.dediğin gibi akışına bırakayım...pekiii o aradığında vs ne yapmalıyım? onun yaptığı gibi cvp vermemeli mi ya da görüşmek isterse oyalamalı mı yoksa hiçbişey yokmuş gibi yani bu durumu hiç kafama takmıyormuş gibi yapıp istediğinde onunla görüşmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?