30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Teşekkür ederim canım hakkımdaki güzel düşüncelerin için.
Umudumu kaybetmedim hiç. Elimde olanlara şükredip mutlu oldum. Nişanlıyken çok yıprandım.ama şimdi özgürüm. Allah'a havale ettim onları da...

aslı kıs senle ben en sona mı kalcaz ne
bizde hiç hareket yok

seni bilmem de bende vaziyet onu gösteriyor hayırlısı olsun.

aslıııııııııı bir de ben varım . bende de kimse yok. özledim var ya kalbimin güm güm atmasını. ahh ahh aşk başka bir şey .

kızlar, umutsuz konuşmayın! Ben de varım ama her an her şey olabilir bizim hayatlarımızda da
Allah bilir!

ablalarım bence 30 ve üzeri olanların çoğu kendini kandırıyor. evlenmeden geçmez hayat.
Küçüğüm, biz "evlenmek berbattır." , "evlenenlerin Allah belasını versin." , "biz asla evlenmeyeceğiz, böyle çok mutluyuz." falan mı dedik ki böyle saçma sapan, alakasız bir açıklama yapıyorsun.

Biz "ALLAH HAYIRLISINI VERSİN. TABİİ Kİ EVLENMEK YUVA KURMAK İSTERİZ AMA EVLENMİŞ OLMAK İÇİN EVLENİLMEZ." diyoruz. Kaderimize razı olmaya çalışıyoruz.

Haydi bakayım çocuuuummm, sen bebeklerinle evcilik oynamaya devam et!
Burada büyükler konuşuyor, aklın ermez senin annemmmm!

kızma ablası yaa
gençliğine veriyorum bu düşünceleri
evlenmeden geçmezmiş miş miş....

evlilik düşmanı kızlar değiliz

erkek arkadaşım sevgilimde oldu
karakter olarak hep takdir edildim
sevildim, sevdiler beni
ama sağlam bir evlilik teklifi almadım
bi evlilik düşüncesine yaklaştırmadılar
yakınlaştırmadılar beni..
o yönde aydınlık temiz bir yol çizilmedi önüme..
ama birgün olucak bu
inanıyorum
geç olsun güç olmasın..

sanırım hep evliliğe uzak erkekler üzerine yoğunlaştım biraz hata ettim bu konuda

Son düzenleme:
Gecmise bedduayi birakip gelecek icin dua edin kizlar
telefondan giriyorum ondan cok yazamadim. İyi geceler.

gelecek için herzaman dua ediyorum aslıcım..

sadece bazen insanlar elindeki şansları, kısmetleri değerlendiremiyor
işte onlara çok kızıyorum
hepsi bu

ya ablacım, okulum bitmiş işim var, daha neyi kasayım, kariyer diye diye ömür bitiyor.
en iyisi evlenmek.
şahsen arkadaşlarım bir bir evlenirken düğünlerinde sahte mutluluk rolü oynamak istemem.

ya ablacım, okulum bitmiş işim var, daha neyi kasayım, kariyer diye diye ömür bitiyor.
en iyisi evlenmek.
şahsen arkadaşlarım bir bir evlenirken düğünlerinde sahte mutluluk rolü oynamak istemem.

((((ahh bi evlensem de, dövse de sevse de razıyım))))) ALINTIDIR!!!

bu bakış açısıyla daha fazla bekleyeceğinizi sanmıyorum
allah gönlünüze göre versin inşallah...

en iyisi evlenmek.
e git evlen o halde canım, seni engelleyen nedir?

şimdi az önce yazdıklarınla bu söylediğini ne alakası var?
biz sana evlenme mi dedik?

Son düzenleme:
hangi açıdan mal canımm?

üzülme yalnız değilsin alemde senin gibi çok var

afedersin ufak bir teselli nacizane

teselli için tşkler cnm.biliyorum bir tek ben yaşamıyorum böyle şeyler ama bu kadar da olmaz dedirtiyor...canı isterse msjlarıma aramalarıma cvp veriyor istemezse vermiyor.vermediğinde kızıp ağzıma geleni saymaya başlayınca kızıyor ve hep bi bahanesi oluyor. "hiç demiyosun cvp vermediyse bi nedeni vardır" diyor ve sebebini açıklıyor.tmm diyorum yine haksız çıkıyorum.ama ertesi gün herşey yine aynı

zor bir durum senin için..
bu rahatlıklar, keyfine göre davranmalar hiç hoş değil

biraz sen geri planda durmayı denesen, hatta ilgini başka yönlere kaydır
ondan masumca uzaklaş şikayet eden kız konumundan çık
bakalım aynı tavırları o sergileyecek mi,
ondan uzaklaşman onu mutsuz edecek mi

kendini de onu da üzme bence fazla çabalama
akışına bırak bakalım noluyo...

inşallah bu dediklerini yapmayı başarırım.dünden beri msj atmıyorum,aramıyorum ama face den yazdıklarımı görüyordur herhalde.aslında onları da yazmasam iyi olacak ama inan şu an da içimde patlamaya hazır bir volkan var sanki kendimi tutamıyorum.amaaa sana söz şu andan itibaren bunları yapmayı da bırakıyorum.dediğin gibi akışına bırakayım...pekiii o aradığında vs ne yapmalıyım? onun yaptığı gibi cvp vermemeli mi ya da görüşmek isterse oyalamalı mı yoksa hiçbişey yokmuş gibi yani bu durumu hiç kafama takmıyormuş gibi yapıp istediğinde onunla görüşmeliyim?

tabii ki en iyisini sen bilirsin
ilişkiyi yaşayan sensin sonuçta,

ama ben olsam kendime bir zaman belirlerim, deneme süreci gibi düşün
yine kendim gibi samimi olurum
aramam mesela bir süre, konuşmak isterse konuşurum
görüşmek istedi görüşürüz tabii
fakat planlarımı onu düşünmeden yaparım
ondan biraz uzaklaşmaya çalışırım

bazen sorunların üzerine gitmekle durum daha karmaşık hale gelir, içimizde durmadan büyütürüz
uzaklaş
ayrılın küsün, bir araya gelmeyin demiyorum ki

seni özlemesini merak etmesini sağla
sen sürekli arama ki, ona fırsat ver
dur işte canım biraz sık dişini ne var bunda aaaaa... :)

Son düzenleme:

tabii bu arada kendini haksız duruma düşürecek şeyler yapma, sakın onun sana davrandığı gibi davranma..
''sen de aynısını yaptın filan.. ''
hiç hoş bir davranış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…