30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende burdayım iyi akşamlar herkese
Tuğçem sana yürekten katılmayı isterdim inan.
Ama varsa da ben göremiyorum iyi düGün erkekler yada bana denk gelmiyor

Önce dış görünüşten etkilenmek isterim tabi Kariyerim olduğundan mesleğine de önem veririm açıkçası. Karakter olarak anlayışlı, merhametli, saygılı ve sadık olması çok önemli benim için, bir de cimri olmasın

Redmars iyiyim cnm sen napıyoreun?
Ben bira tv arada çekirdek arda kk şeklinde takılıyorum.

Aslı selam nerde kaldın bugün yahuuuu
Hoşgeldin

dua nın etkisi mi nedir ama bazen huzur kaplıyor içimi.zamanı geldiğinde herşeyin olacağına inanıyorum.. :44:

ben bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama isyan etmiyorum tabi, artık güzel şeyler olacağına inanmak istiyorum ama biraz karamsarım...
kendime ayıcık ve kalpli kupa aldım, kendi kendimle çıkıyorum artık, hem kendimi üzmüyorum, hem kendime jestler yapıyorum, hediyeler alıyorum, yaşasın yalnızlık

Hoşgeldin

bugün annemle alışverişteydim canım, kendime ciciler aldım 1 ceket, 2 pantolon aldım. argan yağını yine unuttum

Hoşgeldin

bende iyiyim canım. yemek yedim ağırlık çöktü uyumamak için kendimi zor tutuyorum. artık tv bana zevk vermiyor. çok nadir izliyorum. arada bi haberlere bakıyorum.

Aslı cım aldıklarını güle güle giyyy
Bende diyom bu kız hiç yok nerde kaldı diy. gözlerim yollarda kaldı

Redmara cnm napim bişi yok sıkıntıdan öle bakıyom
Sende çay kahve iç uykun kaçar

öncelikle dış görünüş tabiki de :) giyim kuşamına dikkat etmeli. esmer mi kumral mı olmalı karar veremedim. kumral daha baskın gibi benim için ve bi de uzun olsun sonra iyi bir işi olmalı belirli bir yaşam standartı sağlayabilmeli. sevgi saygı sadakat çok önemli zaten onlardan söz etmeye bile gerek yok. aile bağları kuvvetli biri olsun.ben kalabalık aileye bayılırım. giyimime karışmasını hiiç istemem .giyimime babam karışmadı bu yaşıma kadar ,bu yaştan sonra da karışmasınlar. aklıma gelenler bunlar.

yoğun çalışıyordun evet hayırlısı olsun, bir süre dinlendikten sonra bir şey yapacak mısın peki canım, KPSS ya da özel sektör...

teşekkürler canım, daha güzelleri sizlere olsun eksik olma,ben de sizleri özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…