- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.901
evet kısmet. ben ayrım yapmam, güzel olanın hepsini de severim
amin aslı senin görüştüğün biri vardı yabancı yanlış hatırlamıyorsam ona ne oldu merak ettim soracağım denk gelmedi
seni gidiiihiç ayırım yapmıyor baksen
seni gidiiihiç ayırım yapmıyor baksen
ben de seni yabancı biriyle diye hatırlamıştım geçen dediğimde,sonra baktım ki başkasıyla karıştırmışım... hala görüşüyoruz ama işten ayrılamadı, umudum kalmadı gibi, büyük ihtimal olmayacak bizim iş malesef canım...
ne olursan ol yine gel felsefesi
yok canım bende dil yok zaten , ben Türkle anlaşamıyorum yabancı çok zor
hayırlısı olsun belk çok daha güzel şeyler olacaktır
kızlar iyi geceler.
TV de altyazı geçti şimdi gördüm, bu yıl öğretmen alımı 40.000 olacak diye ama branşlar yazmıyor.
Güzel konu canım...
Beni evliliğe itecek sebepler;
Saygılı olması, beni çok sevip bana değer vermesi, bana ilgisini göstermesi, düşünceli olması, ailesinin iyi olması ve de Allah'a olan sevgisi vE merhameti...
biz yaşımızdan mıdır, turkuaz ve tuğçeye göre biraz daha şekilci çıktık, en küçük sen olduğundan sen benden de şekilci çıktınkumralmış esmermiş, onu bilemezsin, o kadarını da belirleme istersen ben anlayışlı, saygılı olsun dedim, o kıyafeti de, hepsini kapsıyor işte... benimki anneci biri olmasın, aile bağı kuvvetli derken... ben kalabalığa pek gelemem, mümkünse benimkinin ailesi az öz olsun
brans ne olursa olsun torpılı olan kazanır.buyuk olcude tanıdıga bakıyo bu ısler maalesef kı.bırazı soruları sınav oncesınde temın edenler ve arada bırkac tane de bılegının hakkıyla atananlar...tablo bu
TV de altyazı geçti şimdi gördüm, bu yıl öğretmen alımı 40.000 olacak diye ama branşlar yazmıyor.
brans ne olursa olsun torpılı olan kazanır.buyuk olcude tanıdıga bakıyo bu ısler maalesef kı.bırazı soruları sınav oncesınde temın edenler ve arada bırkac tane de bılegının hakkıyla atananlar...tablo bu
evet aslı ve reddmars biraz daha şekilci gördüm sizi,
ben evleneceğim insanın yakışıklılığına değil de temizliğine ve bakımına dikkat ederim.. hatta yakışıklı olmasın mümkünse.. aslına bakarsanız insanın yanına yakışanı..ne bilim hani insanlar çift yaratılmıştır derler yaa. yani inş. öyledir.
herkesin gönlüne göre olsun dilerim inş...
ben de seni yabancı biriyle diye hatırlamıştım geçen dediğimde,sonra baktım ki başkasıyla karıştırmışım... hala görüşüyoruz ama işten ayrılamadı, umudum kalmadı gibi, büyük ihtimal olmayacak bizim iş malesef canım...
40.000 mi ne güzell valla bu sene mezun olsaydımm..... :26:
sen de mezun olunca güzelce çalışıp girersin inşallah,şimdiden bunu düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?