30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

amin aslı senin görüştüğün biri vardı yabancı yanlış hatırlamıyorsam ona ne oldu merak ettim soracağım denk gelmedi

ben de seni yabancı biriyle diye hatırlamıştım geçen dediğimde,sonra baktım ki başkasıyla karıştırmışım... hala görüşüyoruz ama işten ayrılamadı, umudum kalmadı gibi, büyük ihtimal olmayacak bizim iş malesef canım...

seni gidiii hiç ayırım yapmıyor baksen

ne olursan ol yine gel felsefesi

yok canım bende dil yok zaten , ben Türkle anlaşamıyorum yabancı çok zor

hayırlısı olsun belk çok daha güzel şeyler olacaktır

TV de altyazı geçti şimdi gördüm, bu yıl öğretmen alımı 40.000 olacak diye ama branşlar yazmıyor.

brans ne olursa olsun torpılı olan kazanır.buyuk olcude tanıdıga bakıyo bu ısler maalesef kı.bırazı soruları sınav oncesınde temın edenler ve arada bırkac tane de bılegının hakkıyla atananlar...tablo bu

yorumunu beğendim , benim düşüncelerime çok yakın yazmışsın tuğçe. bende kibar ve saygılı olmasına, kendine özgü bir doğallığı olmasına ve allaha yakınlığına bakarım canım.. mesleği işi kazancı tabii ki önemli ama zaten o olgunluğa sahipse çalışıp parasını kazanır,
yoksa çok güzel yetenekleri mesleği olan adamlar boş boş geziyo.
turkuaz8 de aşağı yukarı aynı şeyleri yazmış,

amma olsun herkesin gönlüne göre olsun inş

Son düzenleme:

evet aslı ve reddmars biraz daha şekilci gördüm sizi,
ben evleneceğim insanın yakışıklılığına değil de temizliğine ve bakımına dikkat ederim.. hatta yakışıklı olmasın mümkünse.. aslına bakarsanız insanın yanına yakışanı..ne bilim hani insanlar çift yaratılmıştır derler yaa. yani inş. öyledir.

herkesin gönlüne göre olsun dilerim inş...

düğünden geldim yine biraz hüzünlendim, biraz eğlendim ve yoruldum da.. hepinize iyi geceler rüyanızda prensinizi görün

KPSS'de daha önce böyle olaylar oldu, dava açıldı mı sonuç ne oldu ben de bilmiyorum, bu tür olaylar hala sürüyor mu bilinmez...

bahsettiğiniz torpil nasıl oluyorki puana göre yerleştirmeler yapılmıyor mu ? :26:

dış görünüş derken, yakışıklı olsun demedim ben, elektrik, çekim olmalı bende biraz, çünkü aşk kadınıyım ben çok yakışıklı olmasını ben de istemem, yakışıklılık görecelidir zaten. önceden saydığımız özelliklere sahip adamın temiz olmamasını ben düşünemem zaten.

aslııııııııı kimmişş bu şanslı insann? neden olmuyor cnm evlilik çok gzll birşeyy :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…