- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.881
yoğun çalışıyordun evet hayırlısı olsun, bir süre dinlendikten sonra bir şey yapacak mısın peki canım, KPSS ya da özel sektör...
ankarada nerelerde indirim var ? son baharlıklar çıkmış mı ? senden alalım son bilgileri.
ıs basvurularına devam edıcem.bı yandan da kpssye hazırlanıcam normal memurıyet ıcın.bır de ucretlıye basvurucam ınsallah.butun alternatiflerı denıycem bakalım
hepsine gitmedim canım ama journey, parantez ve chimaya gittim, ben iş kıyafeti için gittim daha çok. indirim vardı ama beden pek yok. yeni sezon gelmiş tabi ama pahalı
Bu aradaaa hepsınden de onemlısııı yarın kızkardasımı everıyık hayırlısıyla.hayır dualarınızı esırgemeyın
sen tam iş kadını olmuşsun .ben daha almıyorum o tür kıyafetler. atama kontenjanı belirlensin. sana bol bol danışırım.
hayırlı uğurlu olsun,darısı hayırlısıyla bizlere olsun
iyim bende bi bakıyım naptığınıza dedim
iyi ettin, hoşgeldin, arayı uzatma
öncelikle dış görünüş tabiki de :) giyim kuşamına dikkat etmeli. esmer mi kumral mı olmalı karar veremedim. kumral daha baskın gibi benim için ve bi de uzun olsunsonra iyi bir işi olmalı belirli bir yaşam standartı sağlayabilmeli. sevgi saygı sadakat çok önemli zaten onlardan söz etmeye bile gerek yok. aile bağları kuvvetli biri olsun.ben kalabalık aileye bayılırım. giyimime karışmasını hiiç istemem .giyimime babam karışmadı bu yaşıma kadar ,bu yaştan sonra da karışmasınlar. aklıma gelenler bunlar.
uzatmam
nası gidiyo ya çok sıkıldım atraksiyon arıyorum kendime
kkda da ondan bol bişey yok
senin erkek arkadaşın var sanırım, geçen sana ağzını açtırmadık bu konuda amaben seni başkasıyla karıştırmışım, özel hayatını biliyorum derken, o da limonlu bir şeydi de
biz yaşımızdan mıdır, turkuaz ve tuğçeye göre biraz daha şekilci çıktık, en küçük sen olduğundan sen benden de şekilci çıktınkumralmış esmermiş, onu bilemezsin, o kadarını da belirleme istersen ben anlayışlı, saygılı olsun dedim, o kıyafeti de, hepsini kapsıyor işte... benimki anneci biri olmasın, aile bağı kuvvetli derken... ben kalabalığa pek gelemem, mümkünse benimkinin ailesi az öz olsun
bende kalmıştım böyle
var bakalım bir adet sonumuz ne olur belirsiz
hayalimdeki bunlar ama gelecekte nasıl biri çıkar bilinmez.aileye düşkün olsun derken anneci biri olmasın tabi ki de. ailesini önemseyen ileride beni de önemser gibi geliyor. ben çok cocuk istiyorum. tabi yapabilirsem . kalabalık olsunlar. bunların hepsi bir istek gerçekte nasıl olur bilemeyiz. artık kadar kısmet.
sen kumral mı esmer mi istersin ?
hayırlısı olsun diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?