- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.921
çok sağol cnm iyi dileklern içinn... insan düşünmeden edemiyor ama Allah hayırlısını nasip etsn inşallah herkese.......
aslııııııııı kimmişş bu şanslı insann?neden olmuyor cnm evlilik çok gzll birşeyy :123:
düğünden geldim yine biraz hüzünlendim, biraz eğlendim ve yoruldum da.. hepinize iyi geceler rüyanızda prensinizi görün
mesaj kutun dolmuş canım.
hemen boşaltıyorummmmm mesaj kutumuu cnmmm
tamam teşekkürler canım
bu arada argan yağı aldım ama daha denemedmmmm nasıl kullancağn bilmiyorummm
benden önce davrandın demeküzerinde yazmıyor mu kullanma talimatı.
iiiim cnm seni sormalı
evettt hızlıyımdırrhyrr yazmıyorrr interntten bakim en iyisi çok merak ediyorummm sonucunuuu
banyodan sonra kullanılıyor dıye bılıyorum. araştır evet. çok yağlandırmasın diye az sürün diyorlar.
dış görünüş derken, yakışıklı olsun demedim ben, elektrik, çekim olmalı bende biraz, çünkü aşk kadınıyım bençok yakışıklı olmasını ben de istemem, yakışıklılık görecelidir zaten. önceden saydığımız özelliklere sahip adamın temiz olmamasını ben düşünemem zaten.
evettttttttt banyoo sonrasıymışşşş inşallah işe yarar bu yıpranmış saçlardan bıktmmmm artık
bir arkadaşım kullanıyordu,saçı fark ettirmişti kendini,memnundu o.
inşallah darısıı başımaaaaslı bende senin gibi düşünüyorumm yakışıklılık o kdr önemli değil benim içinn Ama elektrikk çok önemliiiii
aldıgım o cila saçımı yumuşattı,uçları iyi oldu. ama argan yağı tek başına yeter sende bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?