30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hahaa ben o kadar düğüne boşuna katılmışım desenize

kızlar nişandan geldim. hiç oturmadım yerimde. bol bol ankara havası ve halay çektim. kurtlarımı döktüm. yeni geldim eve. ayaklarım sızlıyor.

oh ne güzel eğlenmişsin
ramazan bayram filan çıktı ya bu araya sıkışmış düğünler bende hangisine gideceğimi şaşırıyorum
ama çok da eğleniyorum
övünmek gibi olmasın ama bütün havaları da oynarım yani

hem çalışmak,hem ev işi zordur, yardımcı çağırma imkanın yok mu 2 haftada ya da ayda bir en azından...

iki kez çağırdım ama pek memnun kalmadım bütün temizlik bezlerim birbirine karışıyor neyin tozu hangi bezle alıyolar belli değil klozetin fırçaları birbirine karışıyor sonra bütün bezleri ve fırçaları atmak zorunda kalıyorum bide nasıl beceriyorlarsa bütün deterjanları bitiriyorlar temizliği yüzeysel yaptıkları halde ben onların bütün gün yaptığı temizliği bikaç saatte yapıyorum

kendi yaptığın gibi olmaz ama yine de sana iyisi denk gelmemiştir, komşu önerisi üzerine birini bulsan sen de rahat ederdin, çünkü en çok yakındığın konu bu, yanlış hatırlamıyorsam...

sağ ol canım. ya ben onun için gitmedim ki. biraz kafamı toplayım eğleneyim diye gittim. zaten öyle bir ortamda yoktu. çoğunlukla kadınlar vardı :)

yok biliyorum zaten onun için gitmediğini şaka yapıyorum
walla çoğu zaman eş dost hatrına insan mecburiyetten gidiyor düğünlere
ama gerçekten benim gözlemlediğim oynayan kızlara hap kısmet çıkar düğünlerde
zaten önemli olanda bu işlerin üstüne fazla düşmemek bence...
sanki ne kadar umursamazsan okadar gelip seni buluyor gibi geliyor bana

kendi yaptığın gibi olmaz ama yine de sana iyisi denk gelmemiştir, komşu önerisi üzerine birini bulsan sen de rahat ederdin, çünkü en çok yakındığın konu bu, yanlış hatırlamıyorsam...

apartmanımız 40 daire filan 4-5 kişiyi tanıyorum genelde emekliinsanlar oturuyor yardımcı aldıklarına pek rastlamadım ama bi sormak lazım
arkadaşlarımdan bi kaçına sordun onrarın içindende öneren olmadı hatta bi tanesi altınlarından çaldığını bile söyledi
nasıl yakınmıyımki bu durumdan inanın bütün gün hiç oturmadım okadar yorulmuşumki saat 12 filan demedim bi yorgunluk kahvesi yaptım kendime
çok iyi geliyor sanki yorgunluğumu alıyor
öff yarın bide iş pazar günlerinden nefret ediyorum pazartesi sendromuna daha pazardan girerim hiç şaşmaz

bence de bir sor apartmandan tanıdıklara,onlar belki başka komşulardan duymuşlardır birilerini. evde değerli eşya bulundurmamak da önemli tabi.
pazartesi sendromu tüm çalışanlarda var neredeyse

malesef ben 37 o 30

canım yazdıklarını hep takip ettim ama bi türlü yazamadım
yaş konusunda can sıkacak bir durum yok bence
benim bir arkadaşım kendinden 10 yaş küçük biriyle evlendi arkadaşım 32 çocukta 22 bizde olurmu falan dedik ama walla oldu
5 yıldır evliler çocuklarıda oldu ben pek görüşemesemde (bursaya taşındılarda) mutluluk haberlerini alıyorum
bence bunda bir sakınca olsaydı peygamber efendimiz kendinden büyük bi hanımla evlenmezdi
am sizin yaştan çok daha önemli problemleriniz var yazdıklarına bakarsak seni aramaması çok can sıkıcı sende dayanamayıp
mj atmışsın keşke acele etmeseydin daha ilişkinizde yeniymiş şimdi en heycanlı döneminiz olması gerekirken bu umursamazlık biraz garip
sevgilin için kötü biridir diyemem bazı insanların yapısı biraz rahattır
birde sen hep sevgilinin üstüne düşmüşsün anlaşılan...
bence seni kaybetme korkusunu yaşamalı...
hepimiz elimizdekilerin kıymetini kaybetmeden anlamıyoruz
belki böyle kıymetini anlar anlamıyorsa dahada yapıcak bişey yok
kızların diğer uyarılarınıda dikkate al zaman kötü erkeklerin çoğu gerçekten farklı amaçlarla yaklaşıyorlar
allah böylelerini cemilcümlemizden uzak tutsun

1400 sayfayı okuyamadım hepsini :44: ama nolmuş özet olarak çok merak ettim 26 yaşındayım bende bekarım hala öğrenciyim bu şanslada kimseyi bulamayacağım :/ kendime yakın bişeyler görürüm belki diye geldim ama arada temizlikten saçtan filan bahsedilmiş bişey anlamadım

çok güzel yorumlamış ayşe gerçekten katılıyorum..
sizi aramaması gerçekten can sıkıcı
ama liseli gençler gibi sürekli telefonda muhabbet edicek değilsiniz
bu ayrımı iyi yapmalısın
bir de erkekleri hiçbir konuda skıştırmayın kızlar, arada bazen rahat bırakmak iyidir.
üstüne gittikçe sizden daha çok uzaklaşıcaktır

hoşgeldin aramıza
sorun değil
sende bundan sonrasını takip edersin

Dua, kulun bütün benliğiyle Rabbine yönelerek O'ndan istekte bulunmasıdır. Dua, kul ile Allah arasındaki yegane bağdır. Kula yaraşan, kendi acizliğini anlayıp Yüce Allah'ın kudret ve azametini düşünerek ihtiyacını arz etmek, kabul etmesi için niyazda bulunmaktır. "Allah'ın takdiri değişmeyeceğine göre duanın ne faydası var?" şeklinde düşünen insanlar olabilir. Kuşkusuz böyle bir düşünce yersizdir. Şöyle ki; Olaylar sebep sonuç ilişkisiyle birbirine bağlanmıştır. Sebeplerin sonuçları doğurması zaman içinde meydana gelir. İyilik ve kötülüğü takdir eden bunlar için bir sebep de takdir etmiştir. Dua kötülüğün giderilmesi veya iyiliğin sağlanması için bir sebeptir.

"Kaza ancak dua ile geri çevrilebilir." sözünün açıklaması da şöyledir: Allah'a dua ve niyaz, O'nun rahmetine vesile olur. Bu suretle musibetler azalır, acılar diner. Mesela Allah bir yere bir felaket takdir etmiş olsa ve kul musibetin giderilmesi için dua etse dua, Allah'ın takdirini değiştirmez. Şu kadar var ki Allah'ın rahmetiyle afetin etkileri, bırakacağı tesirler değişir. Rahmet fırtınanın şiddetini azaltır. Kaderde bir âfet olan bu fırtına, sonunda dua bereketiyle serin bir rüzgâr oluverir.

-takvim yaprağından alıntı-

burası bir derdim var topiği falan değil ki, bir sonu veya özeti olsun, 30 yaş ve üstü bekar kadınların muhabbet topiği ama 30 yaş altında olanlar olduğu gibi evli olanlar da var sadece muhabbet edip hayata dair, kendimizle ilgili veya günlük olaylarla ilgili konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…