- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.961
ohh iyi yapmışsın...
sana bu nişandan sonra kesin kısmet çıkar . tecrübelerime dayanarak söylüyorum
gittiğim düğünlerde hep çok oynayan arkadaşlarımın ertesi gün telefonları susmazdı
eş dost arayıp o çocuk seni çok beğenmiş bu çocuk seni çok beğenmiş kısmetlerin ardı arkası kesilmezdi
hadi hayırlısı
kızlar nişandan geldim. hiç oturmadım yerimde. bol bol ankara havası ve halay çektim. kurtlarımı döktüm.yeni geldim eve. ayaklarım sızlıyor.
hem çalışmak,hem ev işi zordur, yardımcı çağırma imkanın yok mu 2 haftada ya da ayda bir en azından...
iki kez çağırdım ama pek memnun kalmadım bütün temizlik bezlerim birbirine karışıyor neyin tozu hangi bezle alıyolar belli değil klozetin fırçaları birbirine karışıyor sonra bütün bezleri ve fırçaları atmak zorunda kalıyorum bide nasıl beceriyorlarsa bütün deterjanları bitiriyorlar temizliği yüzeysel yaptıkları halde ben onların bütün gün yaptığı temizliği bikaç saatte yapıyorum
sağ ol canım. ya ben onun için gitmedim ki. biraz kafamı toplayım eğleneyim diye gittim. zaten öyle bir ortamda yoktu. çoğunlukla kadınlar vardı :)
kendi yaptığın gibi olmaz ama yine de sana iyisi denk gelmemiştir, komşu önerisi üzerine birini bulsan sen de rahat ederdin, çünkü en çok yakındığın konu bu, yanlış hatırlamıyorsam...
apartmanımız 40 daire filan 4-5 kişiyi tanıyorum genelde emekliinsanlar oturuyor yardımcı aldıklarına pek rastlamadım ama bi sormak lazım
arkadaşlarımdan bi kaçına sordun onrarın içindende öneren olmadı hatta bi tanesi altınlarından çaldığını bile söyledi
nasıl yakınmıyımki bu durumdan inanın bütün gün hiç oturmadım okadar yorulmuşumki saat 12 filan demedim bi yorgunluk kahvesi yaptım kendime
çok iyi geliyor sanki yorgunluğumu alıyor
öff yarın bide iş pazar günlerinden nefret ediyorum pazartesi sendromuna daha pazardan girerim hiç şaşmaz
Amin canım inşallah. Cümlemize nasip eder inşallah Rabbim.hadi hayırlısı. inşallah kk de nişan düğünü de duyurmayı nasip eder .:123:
inşallah çok daha güzel zamanlarınız olur tuğçecim..
malesef ben 37 o 30
canım yazdıklarını hep takip ettim ama bi türlü yazamadım
yaş konusunda can sıkacak bir durum yok bence
benim bir arkadaşım kendinden 10 yaş küçük biriyle evlendi arkadaşım 32 çocukta 22 bizde olurmu falan dedik ama walla oldu
5 yıldır evliler çocuklarıda oldu ben pek görüşemesemde (bursaya taşındılarda) mutluluk haberlerini alıyorum
bence bunda bir sakınca olsaydı peygamber efendimiz kendinden büyük bi hanımla evlenmezdi
am sizin yaştan çok daha önemli problemleriniz var yazdıklarına bakarsak seni aramaması çok can sıkıcı sende dayanamayıp
mj atmışsın keşke acele etmeseydin daha ilişkinizde yeniymiş şimdi en heycanlı döneminiz olması gerekirken bu umursamazlık biraz garip
sevgilin için kötü biridir diyemem bazı insanların yapısı biraz rahattır
birde sen hep sevgilinin üstüne düşmüşsün anlaşılan...
bence seni kaybetme korkusunu yaşamalı...
hepimiz elimizdekilerin kıymetini kaybetmeden anlamıyoruz
belki böyle kıymetini anlar anlamıyorsa dahada yapıcak bişey yok
kızların diğer uyarılarınıda dikkate al zaman kötü erkeklerin çoğu gerçekten farklı amaçlarla yaklaşıyorlar
allah böylelerini cemilcümlemizden uzak tutsun
1400 sayfayı okuyamadım hepsini :44: ama nolmuş özet olarak çok merak ettim26 yaşındayım bende bekarım hala öğrenciyim bu şanslada kimseyi bulamayacağım :/ kendime yakın bişeyler görürüm belki diye geldim ama arada temizlikten saçtan filan bahsedilmiş bişey anlamadım
Ben TERAZİ burcuyum... Hava grubundanım! Benim de mi gözüm yüksekte şimdi.ben de kovayım, havaya mı bakıyorum, gözüm yüksekte mi, çok mu havalıyım yaniben de sadeyimdir.
Ben TERAZİ burcuyum... Hava grubundanım! Benim de mi gözüm yüksekte şimdi.
1400 sayfayı okuyamadım hepsini :44: ama nolmuş özet olarak çok merak ettim26 yaşındayım bende bekarım hala öğrenciyim bu şanslada kimseyi bulamayacağım :/ kendime yakın bişeyler görürüm belki diye geldim ama arada temizlikten saçtan filan bahsedilmiş bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?