30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet demiştin,saçların kırıksa uçlarından da aldır bence.

kızlar nişandan geldim. hiç oturmadım yerimde. bol bol ankara havası ve halay çektim. kurtlarımı döktüm. yeni geldim eve. ayaklarım sızlıyor.

TV de altyazı geçti şimdi gördüm, bu yıl öğretmen alımı 40.000 olacak diye ama branşlar yazmıyor.

canım 40 bin de bizim branştan az alım olursa kötü olur. bazı branşlardan 5 bin alım oluyor. çok şanslı onlar. inşallah bizimde 2500 üstü alım olur da rahatlarım.

Amin canım...
Evet düşüncelerimiz yakın.
Tipine çok bakmam ben de. Bana gösterdiği ilgiye, sevgiye, şefkate bakarım.
Beni bebeği gibi sevmesini isterim.

Amin canım...
Evet düşüncelerimiz yakın.
Tipine çok bakmam ben de. Bana gösterdiği ilgiye, sevgiye, şefkate bakarım.
Beni bebeği gibi sevmesini isterim.

biraz eli ayağı düzgün olsun. çok çirkin biri de olamasın de mi ?

inşallah gönlüne göre olur canım. yeni tanıştığın adamla aranız nasıl ?

biraz eli ayağı düzgün olsun. çok çirkin biri de olamasın de mi ?

inşallah gönlüne göre olur canım. yeni tanıştığın adamla aranız nasıl ?

Tabi canım. Eli ayağı düzgün olsun.
Amin canım. Senin de...
Aramız gayet iyi şükür canım...
saydığım özelliklere sahip gözüküyor.

kızlar selam..
işten güçten hiç yazamıyorum ama ara ara girip yazdıklarınızı hep okuyorum
hafta içi temizlik yaptım hep hafta sonuna bi işim kalmasın diye ama hafta sonuda yine evin işi bitmedi
daha yeni oturuyorum bu işten hiç bişey anlamadım

evin işi biter mi yaa, gerçekten ne kadar yaparsan yap bitmiyo bence en zor meslek ev hanımlığı

hem çalışmak,hem ev işi zordur, yardımcı çağırma imkanın yok mu 2 haftada ya da ayda bir en azından...

ama ben sizi çalışıyor diye hatılıyodum yanlış mı kaldı aklımda?

kızlar nişandan geldim. hiç oturmadım yerimde. bol bol ankara havası ve halay çektim. kurtlarımı döktüm. yeni geldim eve. ayaklarım sızlıyor.

ohh iyi yapmışsın...
sana bu nişandan sonra kesin kısmet çıkar . tecrübelerime dayanarak söylüyorum
gittiğim düğünlerde hep çok oynayan arkadaşlarımın ertesi gün telefonları susmazdı
eş dost arayıp o çocuk seni çok beğenmiş bu çocuk seni çok beğenmiş kısmetlerin ardı arkası kesilmezdi
hadi hayırlısı

sağ ol canım. ya ben onun için gitmedim ki. biraz kafamı toplayım eğleneyim diye gittim. zaten öyle bir ortamda yoktu. çoğunlukla kadınlar vardı :)

evet anladım, doğru hatırlıyorum demek ki zor gerçekten hem ev işleri hem çalışıyosunuz allah kolaylık versin ama yine de fazla yormayın kendinizi sağlık ta önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…