30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

benim tez kaldı öylece, bakamadım
haftasonu yazan olmuyor pek, ondan birikmez bence ben de yarın alışverişe çıkacağım.
iyiyim sen nasılsın.

benim tez kaldı öylece, bakamadım
haftasonu yazan olmuyor pek, ondan birikmez bence ben de yarın alışverişe çıkacağım.
iyiyim sen nasılsın.

aslı bende yakında alış verişe çıkacağım. ne alayım iş için. gömlek ve kumaş pantolon yeterli olur mu ? nerelerde güzel şeyler var ?

aslı bende yakında alış verişe çıkacağım. ne alayım iş için. gömlek ve kumaş pantolon yeterli olur mu ? nerelerde güzel şeyler var ?

sana iş için pantolon ve şifon gömlek,klasik bluzlar güzel olur bence. hele bir maaşını al öyle kız ben cotona gideceğim yarın, bluzlarda çeşit çok oluyor özellikle. geçen gittiğimde chimaya, journeye bakmıştım, güzeldi ama yeni sezon pahalıydı bana göre...

canım benim o kadar vaktim olmaz. 11 i gibi yolcu olurum. ancak kurban bayramına gelirim. o yüzden bir kaç parça almam lazım. hep kot ve tişortum var , hiç klasik kıyafetim yok.

canım benim o kadar vaktim olmaz. 11 i gibi yolcu olurum. ancak kurban bayramına gelirim. o yüzden bir kaç parça almam lazım. hep kot ve tişortum var , hiç klasik kıyafetim yok.

kredi kartıyla 2 kumaş pantolon 3-4 de bluz ve gömlek alsan yeter bence. bayram ekimde zaten

merhaba;
tespitleriniz çok genel ve ilkel geldi bana
özür dilerim.affınızı sığınıyorum.
çok afedersiniz öyle kızlar tanıyor ve biliyorum ki namazlı niyazlı gül gibi adamlarla evleniyorlar.
ayrıca ahlaki değerler erkek için önemli ama kızlar için değil mi?
benim için maddiyatından çok, aile görgüsü, terbiyesi, saygıyı, kibarlığı, GÜVENİLİR ve sadık olması çok önemlidir.
tekrar özür diliyorum ama tespitiniz çok ayrımcı ve genel geldi bana detaysız ve yalın buldum..
o şekilde katılmıyorum.

hmmm..

şimdi biz ne oluyoruz ya 'ahlaki değerler' tanımıyla ne anlatmak istediniz acaba..

bu değerler kız-erkek herkes için geçerlidir.

çok genel, yalın bir yorum ya da ben üstüme çok alındım sanırım :44::44:

herkes eşinin ahlaklı olmasını ister
aslıcım kesinlikle katılıyoruuuuuum..
bu ne ya erkek ister erkek şunu ister bunu ister..??

Erkek ne isterse istesin seçilendir, seçen herzaman kadındır -aslında-, dikkat ettiyseniz

gecmısı temız arıyorlar ama gecmısı temız kızları da tatıle cagırıyolar,eve goturmeye bakıyolar.olmayınca da kacıyolar.not.şair burda eskı sevgılıye seslenıyor :-/

ya maslow harikasın ne güzel yazmışsın.. ve geneli herşeyi yaşadıktan sonra evleniyor. Evlenince yaşayacak bşy kalmıyor

günaydın kızlar. bu gece hiç uyuyamadım. sabah 5.30 da biraz uyumuşum. 8.80 da kalktım. hala da uyuyamıyorum. uyumak için melisa çayı falan mı içsem. önereceğiniz birşey var mı ?

ahlak ve namus kavramları kişiye göre değişir
kimine göre eşarplı namusludur,
kimine göre mini etek giyen namussuzdur,
kimine göre içki içen..
bu konu üzerinde durmak istemiyorum..

erkek ahlaklı istermiş, neden? namussuzluğu sadece kızlar mı yapıyor.. ????
ayrıca 5-6-7 sene sevgili olup,ayrılıp, 2 ay sonra başkalarıyla evlenen mutlu yuva kuran insanlar yok mu?
hem seviyosun,ki; sevgi duygusu çok muhteşem bir duygu, bşyler paylaşıyosun,
hayatına anlam katıyosun,
mutlu oluyosun
olmadı
ayrıldın diye
hayatın son mu bulacak
kaldığın yoldan devam edersin,

bence bu işin kızı erkeği yok, ama bir söz var ''davul bile dengi dengine..''
herkes sadece emeklerinin karşılığını arıyor.
neyi hak ettiğine inanıyorsa onu istiyor;
ahlak, maddiyat, vs kelimelerle genelleme yapmayı yanlış buluyorum

ayrıca etrafımda 'anahtar-kilit' gibi birbirine cuk uyan, yakıştırdığım, olmasını istediğim çok insan var ama 'olmuyor..'

dilerim allah herkesin gönlüne göre versin.. -amiiiiiinn-
başta bu güzel topikteki güzel arkadaşlarımın...
onlar burdan torpilli..

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bu gece hiç uyuyamadım. sabah 5.30 da biraz uyumuşum. 8.80 da kalktım. hala da uyuyamıyorum. uyumak için melisa çayı falan mı içsem. önereceğiniz birşey var mı ?

günaydın canım
uykusuzluk problemim pek olmaz
genelde aşırı stres ve heyecan uyutmaz beni ama...
bilmiyorum sıcak ballı süt melisa çayı iyi gelebilir sanki

neden uyuyamadığına bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…